Įkraunama...
Įkraunama...

pankreatitas (kasos uždegimas)

Na temperatura tikriausiai yra del to, kad uzdegimas g.gif
Man du menesius virs 38 laikesi, poto siek tiek nukrito.Man atrodo cia ji butent nuo uzdegimo buna.

O pas chirurga reikia pasirodyti, nes galbut turi infiltrata? paciupines tau pilvuka. Siaip juk daznas operaciju atvejis,ivairios komplikacijos,cistos ir t.t., tai todel ir reikia smile.gif bet apziura juk visiskai nebaisi, paminkys kasa ir viskas blush2.gif
Atsakyti
laba dienelė 4u.gif
labai gražus oras lauke, ale kad nėr nuotaikos visai...
šiandien pabandysiu suvalgyti Maggi sriubytės iš pokelio kokius 5 šaukštus. kaži, nereiks vakare į ligoninę unsure.gif dar nusipirkau daržovių šaldytų, jogurto, tai jau rytojui ir pirmadieniui valgyt turiu cool.gif į darbą nusinešiu pietums kokių trapučių ryžinių, arbatos pagersiu. o kaip noriu mėsos doh.gif GV iškepė vyniotinį, tai kerta su vaikais apsilaižydami, o aš nuo kvapo alpstu.... o šaldytuve stovi troilikas kaimiško šviežaus rūgpienio...... jomajo, iki ko dasigyvenau.....
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Bet zinok, tos sriubytes is pokeliu negerai nono.gif doctor.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2008 10 11, 19:15)
Labukas  4u.gif
Bet zinok, tos sriubytes is pokeliu negerai  nono.gif  doctor.gif  ax.gif

rimtai????????
eina sau....
o galima obuolį valgyti? o tai kokias sriubas galima valgyti? g.gif
jetau, dabar susipergyvenau....
Atsakyti
Na paskaityk tos sriubytes sudeti smile.gif Viena chemija doh.gif
Man nuo ju bloga darosi, as irgi jas valgiau, kol nezinojau. O sriubos tinkamos tik savo gamybos, be jokiu chemiju smile.gif
Na nuo vieno karto nieko gal nenutiks.
Obuolius galima,tik nulupk odele ax.gif
Atsakyti
kausyk, Jammin, o kiek metų gyveni su tuo stebuklu, kad taip išsamiai viską žinai? 4u.gif
tai atidaviau savo "sriubytę" šeimynai...
suvalgiau gabaliuką obuoliuko, bet labai dar užsinorėjau, nes tas skonis burnoje tiesiog tirpsta ...
o kokius sūrelius galima valgyti? kokį jogurtą? ar galima tą tokį, kur būna su javainiais, dribsniais ar vaisiais? kokią varškę - be priedų, čystą? o rūgpienį galima?

va, kiek klausimų turiu blush2.gif
o gal galėtum parašyti savo sąrašą, ką perki sau valgymui? gal tada aš tiek daug neklausinėsiu ax.gif
Atsakyti
As palyginus nelabai ilgai turiu sita ligele, dabar apie 7menesius. Siaip labai daug skaiciau, domejausi, ieskojau info apie pankreatita, dar puse lietuvos daktaru apejau, tariausi, klausiau, tai todel gal tiek zinau mirksiukas.gif
Siaip jeigu toleruoja organizmas pieno produktus, tai gali valgyti ir jogurta(ivairu) ir gerti rugpieni,kefyra. tik pacio pieno kiek zinau nelabai gerai g.gif O jogurtai gydytoja sake labai gerai organizmui thumbup.gif
Na sarasiuko as tau dabar neparasysiu, nes visko neatsimenu, bet galiu daugmaz pasekti ka perku/valgau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jammin1: 11 spalio 2008 - 19:06
o tais tuos 7 mėnesius ištisai dieta?
būtų labai gerai, jeigu pasektum, ką perki sau ax.gif ir kokiom porcijom, kokiu dažnumu valgai
Atsakyti
aha, istisai dieta smile.gif
Gerai, paseksiu savo valgymus ir pirkinius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2008 10 11, 22:51)
aha, istisai dieta smile.gif
Gerai, paseksiu savo valgymus ir pirkinius  4u.gif

laba dienelė 4u.gif
o tai kiek per tą laiką kg pametei??? juk mitybos įpročiai keitėsi...
šiandien ryte suvalgiau vieną atvėsintą krabų lazdelę unsure.gif
o mano šeimyna karštus sumuštinius kepasi su Mozarela, tai jau maniau reiks iš namų išeit doh.gif
Atsakyti
Labas rytelis 4u.gif
Na kolkas 20 kg numeciau, bet svoris toliau krenta smile.gif
As siryt salotyciu i skrandi isimeciau, niam niam smile.gif
Zinau, tos pagundos ramiai gyvent neduoda, as irgi kartais seile varvinu kai kiti kokia pica ar dar ka skanaus valgo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2008 10 12, 11:57)
Labas rytelis  4u.gif
Na kolkas 20 kg numeciau, bet svoris toliau krenta smile.gif
As siryt salotyciu i skrandi isimeciau, niam niam  smile.gif
Zinau, tos pagundos ramiai gyvent neduoda, as irgi kartais seile varvinu kai kiti kokia pica ar dar ka skanaus valgo  doh.gif

o kokias salotytes daraisi? ką naudoji užpilui?
o ar galima naminio marinavimo daržoves valgyti? sakysim agurkėlius....
o bulves su lupenom išvirus arba virtas garuose?
Atsakyti