Įkraunama...
Įkraunama...

pankreatitas (kasos uždegimas)

ačiū 4u.gif , Adrute už info mirksiukas.gif
jo, ten mano babaužiukai miega wub.gif
reikia eiti man šiandien pas gydytoją, tai va, nuo ryto iki dabar jau apsirengiau. kažkaip jėgų nėra nei noro schmoll.gif ir namuose nieko nesinori daryti unsure.gif sustresavau kažkaip aš čia visai... o kaip jūs sureagavot į tokią diagnozę??? nes man tai visai kažkaip negerai, jaučiu biškiuką, kad stogas slenkasi į kažkurią pusę unsure.gif o kaip jūsų šeimos nariai? suvokia, kad kartais nėra jėgų, kad reikia leisti pagulėti ir pan??? mano GV tai kažkoks
mastau.gif fool.gif ..... sako - kas čia tokio, kažkoks uždegimas.... vakar priguliau vakare anksti, tai sako - tau koja, ranka ar kas nesveika, kad nieko negali daryti...... blink.gif žodžiu, vieni nervai, o kai pasinervuoju, tai iškart pilvas burbuliuoja kaip čainikas doh.gif
na va, jau einu pas gydytoją kaip nors...
Atsakyti
Sveikutės smile.gif
Aš į ligos diagnozę iš pradžių reagavau ganėtinai ramiai, maniau baigsis greit tas uždegimas, viskas susitvarkys ir vėl gyvensiu įprastai. Maniau ligoninėj ilgiau savaitės su tokiom ligom nelaiko... Bet klydau, kai sužinojau daugiau info apie šią ligą, kai nuolatos jau pusę metų kankina nesibaigiantys skausmai, tai jau nebe taip ramiai reaguoju. Dabar kaskart , kai suskausta šoną ar kasą galvoju: kada gi visas šitas košmaras pagaliau baigsis... doh.gif
O artimieji iš pradžių irgi panašiai galvojo-nieko baisaus, praeis. Bet dabar labai supranta,kai skauda, visada paklausia ar gerai jaučiuosi. Jei prastai jaučiuosi net neleidžia namų tvarkytis smile.gif

Bet vakar aš dar labiau susirūpinau savo sveikata...
Žodžiu ant stalo gulėjo visų tyrimų išvados, kažkaip "užmečiau" akį į videofagogastroduedenoskopijos tyrimų atsakymą(čia kur zondą ryti reikia), žiūriu parašyta išvada: erozinis refliuksezofagitas. Galvoju reikia pasiskaitinėti apie šią ligą, nes gydytoja visiškai nieko apie ją nepasakojo, tik išrašė vaistukų ir viskas. Ir atradau SM temelę. Pasirodo tai nėra tokia jau "nekalta" liga. Nors bėdų su skrandžiu turėjau visada(turėjau gastritą), bet niekada į tai nesigilindavau,nemaniau kad tai rimta. Paskaičiau, kad teks atsisakyti ir vaisių ir dar daug ko, nors ir taip mažai ką valgyti begaliu sad.gif
Šiandien kaiptik ėjau pas gydytoją,pasakiau, kad radau internete info, kad su šia liga būtina laikytis dietos. Tai sako:ką tu nežinojai... būtina doh.gif
Dingo man šiandien visa nuotaika... Trečiadienį važiuoju į santariškes, pas kitą gastroenterologę, gal ji šiek tiek plačiau papasakos kas ir kaip... Įdomu, ar tai negalėjo būti kaip pankreatito pasėkmė g.gif

Nepykit, kad su ta liga gal biški ir ne į tą temą parašiau, bet tik pasiguosti norėjau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jammin1: 10 spalio 2008 - 12:30
QUOTE(Deisi @ 2008 10 09, 13:09)

blogiausia, kad aš sergu kitomis ligomis, kurios reikalauja gydymo - artritas, psoriazė, osteochondrozė...

Va visai mano istorija lotuliukas.gif ir aš turiu osteochondrozę, išvaržą ir dar kitų ligų, kurias gydžiau prieš uždegiminiais vaistais doh.gif Va gal ir prisidirbau blink.gif O dar geriausia, kad kokius penkis metus gydžiausi vis gimdos uždegimus, kurio pasirodo net nebuvo. Tik kai pakeičiau ginekologę man paaiškino, kad pas mane skausminga ovuliacija doh.gif O aš vis maniau, kad kažkaip sugebu taip dažnai persišaldyt blink.gif O aš apie skausmingą ovuliaciją net girdėjus nebuvau. Tai įsivaizduojat kiek bereikalingų vaistų pririjau blink.gif verysad.gif
Atsakyti
Jooo... Taip jau būna-vienur išsigydai, kitur "nusigydai"... doh.gif
Trude, kreipeisi dėl kasos?
Atsakyti
Trude o kaip tau daba sekas?Kaip tie skausmai ir kt negerumai? g.gif
Atsakyti
na va, aš jau po gydytojo...
užsidariau biuletenį, nes namuose tupėti neturiu jokio noro unsure.gif darbe nors tarp protingų žmonių pabūsiu, prasiblaškysiu ax.gif
gydytojas mano šeiminis tai irgi toks abaldujus doh.gif sako - čia nieko tokio, praeis kokia savaitė ir vėl normaliai gyvensi blink.gif nu jop....... kiek teko skaityti literatūros šiom dienom, straipsnių ir medicinos enciklopedijų, tai neradau niekur parašyta, akd taip lengvai viskas susitvarko ir galima grįžti į ankstensnes vėžias blink.gif visur pabrėžiama, kad reikia keisti daugelį gyvenimo įpročių, kasdien klausytis savo organizmo, stebėti save. o čia - po savaitės viskas bus gerai .... nieko aš jau nebesuprantu..... gal čia rimtai man tik vaidenasi, kad man blogai.....
o dar savaitgalis ant nosies, vėl GV susinepatenkinęs po namus tampysis....... reiks man turbūt susirasti kokią negyvenamą salą, kad galėčiau nuo visko pasislėpti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2008 10 10, 14:19)
Jooo... Taip jau būna-vienur išsigydai, kitur "nusigydai"...  doh.gif
Trude, kreipeisi dėl kasos?

Dabar sėdžiu su dukryte, nes serga. Nelabai turiu kaip pas gydytoja nueit g.gif Nuo pirmadieni mažylė vėl pradės eit į darželį, turėsiu laiko pas gydytoja nueit rolleyes.gif
Atsakyti
Deisi, turbut tavo gydytojas mazai susidures su tokiom ligom doh.gif
Nepraeina po savaites. Vieniem visa gyvenima tenka gyventi su sita liga, kitiem po metu ar pusmecio reikalai pasitaiso, bet tik ne po savaites schmoll.gif man dar irgi neteko nei vienam info saltinyje skaityti apie toki greita pasveikima...

Blogai, kad namiskiai nepripazista, tai kaip rimtos ligos... Fizinis aktyvumas su kasos uzdegimu turi buti minimalus... ir tikrai ne visada yra jegu kazka daryti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrutė @ 2008 10 10, 14:20)
Trude o kaip tau daba sekas?Kaip tie skausmai ir kt negerumai? g.gif

Nu jau kelinta diena, ačiū, neblogai. Laikausi dietos ir kol kas nieko g.gif man kažkaip visada tie skausmai ir negerumaigreitai praeina. Bet jie nuolat dubliuojasi su krandžio problemom. Ir aš nebelabai suprantu kas. O gastritą turiu lėtinį, tai ir pykinimas ir silpnumas - tai bendri simptomai g.gif Tai kiek pasimetus. Nu bet kai nueisiu pas gyd gal išsiaiškinsiu unsure.gif
Atsakyti
Deisi laikykis console.gif nepasiduok depresijai nono.gif
Duok savo vyrui paskaityti apie ligą ir galimas pasekmes tai gal susimąstys doh.gif
MB tai supranta ir pats mane tramdo kad eičiau pailsėti,nepersistengčiau mirksiukas.gif
Na merginos iki susirašymo smile.gif išvykstu pas uošvienę į kaimuką.Laikykitės gero savaitgalio bye1.gif
Atsakyti
Aciu, gero savaitgaliuko, Adrute 4u.gif Gerai pailsek smile.gif
Atsakyti
o dabar man dar vienas klausimas užkirbėjo: kodėl būna temperatūra??? va, kažkaip nelabai gerai pasijaučiau, pasimatavau - nu yra...
pirmadienį man reikia pasirodyti chirurgui - o kodėl? aš visai nenoriu su juo matytis kažkodėl....
Atsakyti