Labas rytas
Na, be tyrimų sunku kažką pasakyti Kažkaip labai keista, kad greitoji su tokiu skausmu nevežė į ligoninę O gal žinai kokius vaistus suleido? Ir ar jie padėjo? Ir ar nebūna pykinimų po tų riebaus maisto pavartojimų?
Šiaip gali būti ir skrandis, bet gali būti ir kasa- visgi geriausia būtų pasidaryti bent kraujo tyrimus
QUOTE(kimono @ 2009 04 18, 09:15)
Sveikos.Radau jūsų temelę ir nusprendžiau pasiteirauti kai pas tikras šio reikalo ekspertes.Įtariu, kad man gali būti su kasa kažkas negerai..Prieš kokia trejetą dienų teko sočiai prisivalgyt-užėjo nežmoniškas skausmas ties skranžiu,po duobute.Toks skausmas, kad sienom laipiojau.Iškvietė artimieji greitąją, suleido nuo skausmo, išvažiavo.Sakė, kad gal nuo obuolių, kurių valgiau, pūtė skrandį todėl ir skaudėjo, bet man kažkaip labai abejotina ta jų deagnozė buvo...Na ir ats žalias skausmas po kokių 4 val praėjo.Istorija baigta, the end, bet......
Vakar, riebokai valgiau ir visą naktį juodom akim pravaikščiojau-skausmas net gelia, išgėriau nospos,šį ryt apie 6 val skausmas praėjo.Jaučiuosi labai silpna.Na tai, mielos daktarės, ar tai galėtų būti kasos uždegimas?Jei taip, tai jis skaitosi čia dabar lėtinis turėtų būti?
Vakar, riebokai valgiau ir visą naktį juodom akim pravaikščiojau-skausmas net gelia, išgėriau nospos,šį ryt apie 6 val skausmas praėjo.Jaučiuosi labai silpna.Na tai, mielos daktarės, ar tai galėtų būti kasos uždegimas?Jei taip, tai jis skaitosi čia dabar lėtinis turėtų būti?
tokioje vietoje niekada jokio skausmo nebuvo man
QUOTE(kimono @ 2009 04 18, 09:15)
Sveikos.Radau jūsų temelę ir nusprendžiau pasiteirauti kai pas tikras šio reikalo ekspertes.Įtariu, kad man gali būti su kasa kažkas negerai..Prieš kokia trejetą dienų teko sočiai prisivalgyt-užėjo nežmoniškas skausmas ties skranžiu,po duobute.Toks skausmas, kad sienom laipiojau.Iškvietė artimieji greitąją, suleido nuo skausmo, išvažiavo.Sakė, kad gal nuo obuolių, kurių valgiau, pūtė skrandį todėl ir skaudėjo, bet man kažkaip labai abejotina ta jų deagnozė buvo...Na ir ats žalias skausmas po kokių 4 val praėjo.Istorija baigta, the end, bet......
Reikalingi tyrimukai net geram daktarui..
Spelioti ir gasdinti nebutais dalykais ??? galim
Tik kam, gal visai nieko blogo.. tik skardukas po svenciu sustreikavo
Smagu kad musu kolektyvas jau tvirciau laikosi
Papildyta:
Jammin1, kada tortadienis? Gal jau sveikinti?
QUOTE(Sanita @ 2009 04 18, 20:10)
Reikalingi tyrimukai net geram daktarui..
Papildyta:
Papildyta:
Sanita, malonu tave čia vėl matyti
Su tortadieniu dar ankstoka sveikinti, va pirmadienį-balandžio 20d. pasensiu, galėsit pasveikinti ta proga
Beja, žiūriu, kad jau tuoj naują temelę galima bus kurti, pirmąją jau beveik išplepėjom
Labas merginos,
Gal galėsite padėti...mano vyrui diagnozavo kasos sudirginimą - jis labai skundžiasi skausmais ir neturim nieko nuo skausmo(paskirto gydytojo). Ką Jūs vartojate kai užeina ūmus skausmas, kokius nuskausminamuosius geriate? Mes vartojame No-spa ir Panogastin 40 mg. Labai ačiū už pagalbą.
Gal galėsite padėti...mano vyrui diagnozavo kasos sudirginimą - jis labai skundžiasi skausmais ir neturim nieko nuo skausmo(paskirto gydytojo). Ką Jūs vartojate kai užeina ūmus skausmas, kokius nuskausminamuosius geriate? Mes vartojame No-spa ir Panogastin 40 mg. Labai ačiū už pagalbą.
QUOTE(indrester @ 2009 04 18, 21:30)
Labas merginos,
Lengvesniais atvejais padėdavo, kai išgerdavau porą Ibumax'o 400 tablečių arba susileisdavau Diclofenac'o. Bet šiaip per ūmius skausmus tik Tramadolis arba Morfijus,kurių be raudono recepto neparduos...
Šiaip gydytojai sako, kad reikia nošpą gerti, bet man, kaip ir Jūsų vyrui nė kiek ta nošpa nesumažindavo skausmų...
QUOTE(Jammin1 @ 2009 04 18, 21:13)
Beja, žiūriu, kad jau tuoj naują temelę galima bus kurti, pirmąją jau beveik išplepėjom
Reiketu jau naujos.. o tai neturesim kur parekt kai blogai bus
indrester Paskelbta Šiandien, 21:30
Labas merginos,
Labas merginos,
Diclofenac'o, Tramadolis, Morfijus...
Panogastin gerai, No-spa kaip kam net ir netinka, saujom angliuku, spazmalgono..
ūmus skausmas prie kasos sudirginimo neturetu taip but..
Pagrindas grieztos dietos ir jokio alchoholio net alaus (uzmirsti nors metams o geriau visai )
QUOTE(indrester @ 2009 04 19, 00:08)
Ačiū Jums merginos už patarimus. Gydysimės
Nėra už ką
Sėkmės gydantis ir saugok savo vyrą nuo to siaubingo kasos uždegimo
Jammin1
Žmogus galingas. Tad linkim tau stiprybės, Sveikatos, meilės artimų žmonių... Lai bus gyvenimas beribis, Platus lyg upė be krantų...
SU TORTADIENIU
baiminuos kad puslapiukas baigesi ir nespesiu po to senutes pasveikint
Žmogus galingas. Tad linkim tau stiprybės, Sveikatos, meilės artimų žmonių... Lai bus gyvenimas beribis, Platus lyg upė be krantų...
SU TORTADIENIU
baiminuos kad puslapiukas baigesi ir nespesiu po to senutes pasveikint
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.