Įkraunama...
Įkraunama...

pankreatitas (kasos uždegimas)

Labas rytas 4u.gif
Aciu tau, bet skausmai siandien siaubingi verysad.gif
Na linkiu , kad bent tau neskaudetu mirksiukas.gif
Eisiu tikriausiai prigult unsure.gif
Atsakyti
laba, yra labai daug medziagos apie sia liga internete, per google paieskok...sergant sia liga dieta yra visam gyvenimui,zinau nes su tuo susidure vienas mano artimas zmogus,kaip jam baigesi nenoriu mineti, bet labai daug skaiciau apie sia liga, butinai saugokit save ir savo sveikata! 4u.gif
Atsakyti
Aciu tau 4u.gif
As turbut visa imanoma medziaga jau perskaiciau mirksiukas.gif
Grizus is ligonines tikrai labai daug domejausi sia liga smile.gif
Atsakyti
laikykites ir ieskokite pagalbos alterrnatyviomis medicinos priemonemis. mano mamai amilaze (t.y. uzdegima) sumazinti padejo homeopatija.Gydytoja homeopate is kauno. savanoriu pr.222. Tai ne reklama, tai buvo viltis. Labai priziurekite save, ilsekites, nusiteikite optimistiskai. zinau kokie baisus buna skausmai. Zinau kaip si liga nenori paleisti. tai linkiu jums daug stiprybes.
Atsakyti
Aciu, Lina 4u.gif
Kazkaip apie homeopatines priemones anksciau nesusimasciau-butinai pasidomesiu thumbup.gif
Papildyta:
O gal tu truputuka gali papasakoti ka vartojo tavo mama?
Atsakyti
Ačiū merginos už palaikymą aciuks.gif

Aš taip pat apie homeopatinius nepagalvojau g.gif gal tikrai neblogai būtų smile.gif
Jammin kaip šiandien laikais?Ar geriau nors kiek?Gal buvai pas gydytoją?
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Šiandien jaučiuosi nuostabiai-nieko neskauda, nuotaika gera, drebulys nekrečia.
Kaip staigiai užėjo,taip staigiai ir pradingo skausmai thumbup.gif
Adrute, jei rasi kokios info apie homeopatinius gydymus, pasidalink su manimi ax.gif
O kaip tavo savijauta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jammin1: 07 spalio 2008 - 11:32
Jaučiuosi neblogai smile.gif Tik po valgio dar papykina.Einu šiandien pas gydytoją.
Jei ką sužinosiu apie homeopatija būtinai parašysiu 4u.gif
Atsakyti
O tu negeri vaistuku nuo pykinimo pries valgi? Nes as kokius du-tris menesius gerdavau,-kitaip negaledavau i valgi net paziureti smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Noriu paklausti kokie tie kasos skausmai? Šiaip visada skundžiausi skrandžio skausmais, tačiau pradėjo įtarti kasą, bet tyrimai visada buvo neblogi ir kraujo ir echoskopo. O dabar gydžiausi skrandžio bakteriją ir po tų antibiotikų labai pablogėjo. dėšnėje pusėje ir ties bambą skauda, lyg pučia, išgėrus net skysčio stovi skrandyje, ir šiaip palietus labai jautru. Iš pradžių pykino, bet dabar tik skauda ir pučia, jaučiuos kiek geriau, bet labai neramu. Pradėjau gert pangrol 2500
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trude: 07 spalio 2008 - 12:34
Na, pankreatitu sergantiems skausmai labai įvairūs būna. Dažniausiai skauda dešinį šoną, bet pvz.Adrutei skauda kairįjį. Skausmas gali būti raižantis, maudžiantis, žodžiu labai įvairus. Na, o požymiai tavo panašūs kažkiek. O nejauti kartumo burnoje, ar visą maistą toleruoji? Ar būna skausmų priepuoliai? O kraujo tyrimą darei bendrą, ar tyrė ir P.Amylazę?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jammin1: 07 spalio 2008 - 12:49
QUOTE(Jammin1 @ 2008 10 07, 13:48)
Na, pankreatitu sergantiems skausmai labai įvairūs būna. Dažniausiai skauda dešinį šoną, bet pvz.Adrutei skauda kairįjį. Skausmas gali būti raižantis, maudžiantis, žodžiu labai įvairus. Na, o požymiai tavo panašūs kažkiek. O nejauti kartumo burnoje, ar visą maistą toleruoji? Ar būna skausmų priepuoliai? O kraujo tyrimą darei bendrą, ar tyrė ir P.Amylazę?

Kartais jaučiu ir kartumą burnoje g.gif O dėl maisto tai nežinau, man vis kažkaip tie skausmai sutampa su krandžio. Aš jau net nebeskiriu nuo kas ir kada verysad.gif O tyrimus darė kai buvau priimamajam dėl tų skausmų, kai įtarė kasos uždegimą, tai net nežinau g.gif
Atsakyti