Įkraunama...
Įkraunama...

pankreatitas (kasos uždegimas)

Ačiū už patarimus, mergaitės, reiks būtinai pamėginti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2009 04 10, 20:12)
4u.gif  šiandien gal kiek geresnės nuotaikos, bet vistiek kažkaip...
Buvau nulėkusi į polikliniką,pas savo gydytoją, nes pažymą prasitęst reikėjo. Tuo pačiu ir kraujo tyrimus pažiūrėjo, sakė labai žemas hemoglobinas. Sakė,kad turėtų gerokai galva pasvaigti. Na taip ir yra... Ypač atsistojus iš sėdimos ar gulimos padėties. O gal žinot kuri, ką įtakoja tas hemoglobinas, kaip jį atstatyti į normos  ribas?  g.gif  blush2.gif

O kiek hemoglobinas ? blink.gif
Granatu sultys dar gerai, yra vaistinese kazkokiu noturaliu gelezies preaparatu..
O kaip kiti kraujo tyrimukai ? blush2.gif

Atsakyti
Stipriu, graziausiu kiausiniu mergaites 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Pasilinksminkim biggrin.gif, tik nesusirkit sunglasses2.gif

Jammin1, tu toki pragara praejai.. nepasiduok, nesustok pusiaukelei blush2.gif
Viskas bus gerai pamatysi yu.gif
Ir tom ligelem bus liezuvis.gif
Bet jei blogai jausies skelk help.gif mes butinai ateisim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanita @ 2009 04 11, 08:01)
Stipriu, graziausiu kiausiniu mergaites  4u.gif     4u.gif      4u.gif
   Pasilinksminkim biggrin.gif, tik nesusirkit   sunglasses2.gif

Jammin1, tu toki pragara praejai.. nepasiduok, nesustok pusiaukelei  blush2.gif
Viskas bus gerai pamatysi  yu.gif
Ir tom ligelem bus liezuvis.gif
Bet jei blogai jausies skelk  help.gif mes butinai ateisim  mirksiukas.gif

Ačiū už gražius žodžius, Sanita user posted image

Gražių, margų, stiprių kiaušinių ir linksmų šv.Velykų visoms!!! user posted image
Ir nepamirškit saugoti savo kaseles ir skrandukus nuo gausių šventinių vaišių user posted imageuser posted image mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jammin1: 11 balandžio 2009 - 11:28
QUOTE(Sanita @ 2009 04 10, 23:43)
O kiek hemoglobinas ?  blink.gif
Granatu sultys dar gerai, yra vaistinese kazkokiu noturaliu gelezies preaparatu..
O kaip kiti kraujo tyrimukai ?  blush2.gif

Koks hemoglobinas kažkaip niekada nepažiūrėjau, reiks epikrizėn akį užmest.
O jei granatos didina hemoglobino kiekį- tai nuostabu, nes labai mėgstu tiek sultis, tiek pačius vaisius clap.gif Kaiptik vieną prinokintą gerai turiu, eisiu tuoj luptis ir user posted image
O šiaip kiti kraujo rodikliai daugmaž normos ribose smile.gif
Atsakyti
Su sventem mergaites 4u.gif
user posted image
bye1.gif Kaip sveikateles? sunglasses2.gif
O gal dar vis hah.gif essen.gif
Atsakyti
šventės praėjo ganėtinai ramiai, nebuvo jokių apsirijimų, apsigėrimų thumbup.gif jau turbūt išmokau automatiškai save sukontroliuoti smile.gif
o kaip jūs po kiaušinių baliaus laikotės? mirksiukas.gif
Atsakyti
O aš šįkart nusižengiau dietoms,(aišku proto ribose) ir nieko smile.gif Bet kiaušinį tai tik vieną įveikiau biggrin.gif Žodžiu šventės prabėgo sėkmingai clap.gif
Atsakyti
Sveikos merginos!
Kaip jaučiatės? nail.gif
Tylit visos, gal šylant orams daugiau laiko leidžiate gamtoje g.gif sokiai.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2009 04 14, 00:34)
O aš šįkart nusižengiau dietoms,(aišku proto ribose) ir nieko smile.gif Bet kiaušinį tai tik vieną įveikiau  biggrin.gif Žodžiu šventės prabėgo sėkmingai    clap.gif

šaunuolė tu ir drąsuolė mirksiukas.gif
kaip tavo žaizdelės? gyja? jau gal bent miegoti gali naktimis ramiau?
Atsakyti
Žaizda jau visiškai sugijo, mano reikaliukai pagaliau tvarkosi thumbup.gif
Tik vienas guzas pilve įtartinas atsirado, bet kolkas neskauda, tai nieko ir nedarysiu user posted image
Pagaliau nebesiskundžiu apetitu ir stengiuosi kaipnors bent kažkiek priaugti(nes KMI tik 13.57), tik kad kažkaip vis nesunkėju ax.gif
O tos pagundos...vis neduoda man ramybės user posted image
O kaip tau, Deisi, sekasi dietos laikytis? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jammin1: 17 balandžio 2009 - 20:51
Sveikos.Radau jūsų temelę ir nusprendžiau pasiteirauti kai pas tikras šio reikalo ekspertes.Įtariu, kad man gali būti su kasa kažkas negerai..Prieš kokia trejetą dienų teko sočiai prisivalgyt-užėjo nežmoniškas skausmas ties skranžiu,po duobute.Toks skausmas, kad sienom laipiojau.Iškvietė artimieji greitąją, suleido nuo skausmo, išvažiavo.Sakė, kad gal nuo obuolių, kurių valgiau, pūtė skrandį todėl ir skaudėjo, bet man kažkaip labai abejotina ta jų deagnozė buvo...Na ir ats žalias skausmas po kokių 4 val praėjo.Istorija baigta, the end, bet......
Vakar, riebokai valgiau ir visą naktį juodom akim pravaikščiojau-skausmas net gelia, išgėriau nospos,šį ryt apie 6 val skausmas praėjo.Jaučiuosi labai silpna.Na tai, mielos daktarės, ar tai galėtų būti kasos uždegimas?Jei taip, tai jis skaitosi čia dabar lėtinis turėtų būti?
Atsakyti