Įkraunama...
Įkraunama...

pankreatitas (kasos uždegimas)

QUOTE(Jammin1 @ 2009 04 08, 15:21)
Sveikos gyvos mergaičiukės  4u.gif
Aš jau namie- laiminga ir beveik sveika  biggrin.gif  didis.gif
Kaip jūsų sveikačiukės?

laikiau kumscius uz tave- smagu girdet, kad tu sveiksti.... 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2009 04 08, 15:21)
Sveikos gyvos mergaičiukės  4u.gif
Aš jau namie- laiminga ir beveik sveika  biggrin.gif  didis.gif
Kaip jūsų sveikačiukės?

Sveika sugrižus birthday.gif
clap.gif clap.gif clap.gif
Prigazdinai čia mus bijau.gif
Kaip ten tas remontėlis lens.gif sekėsi..
Kaip jauties flirt.gif
Atsakyti
Ačiukas už palaikymą ir kumštukų laikymą 4u.gif

Aš jaučiuosi kurkas geriau, nors dar reikia gerti nuskausminamuosius vaistus ir kolkas gan nemažom dozėm, bet... toks gydymas smile.gif Skausmo klinikos gydytojas sako, kad greitai turėčiau pamiršti ir skausmus, ir vaistukus clap.gif
Pjūvelis mažesnis, nei pirmasis ir padarytas gražiai per tą pačią vietą,kur pjauta pirmosios operacijos metu smile.gif Gyja gerai, tik vienoj vietoj kažkoks keistokas(greičiausiai bus nedidelis pūlinukas).
Ligoninėj net dietos jokios neskyrė, gavau "bendrą stalą" taip vadinamą. Žodžiu jau valgiau truputį ir to, ko mano burnoje neturėjo atsidurti smile.gif Ir kasa nesupyko, o ir svorio net 400gramų priaugau biggrin.gif
Žodžiu taisausi iš peties ir daugiau sirgti nebeplanuoju schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2009 04 08, 17:56)
Žodžiu taisausi iš peties ir daugiau sirgti nebeplanuoju  schmoll.gif  biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif saunuoliuke...
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2009 04 08, 17:56)
Ačiukas už palaikymą ir kumštukų laikymą  4u.gif

Aš jaučiuosi kurkas geriau, nors dar reikia gerti nuskausminamuosius vaistus ir kolkas gan nemažom dozėm, bet... toks gydymas smile.gif Skausmo klinikos gydytojas sako, kad greitai turėčiau pamiršti ir skausmus, ir vaistukus  clap.gif
Pjūvelis mažesnis, nei pirmasis ir padarytas gražiai per tą pačią vietą,kur pjauta pirmosios operacijos metu smile.gif Gyja gerai, tik vienoj vietoj kažkoks keistokas(greičiausiai bus nedidelis pūlinukas).
Ligoninėj net dietos jokios neskyrė, gavau "bendrą stalą" taip vadinamą. Žodžiu jau valgiau truputį ir to, ko mano burnoje neturėjo atsidurti smile.gif Ir kasa nesupyko, o ir svorio net 400gramų priaugau  biggrin.gif
Žodžiu taisausi iš peties ir daugiau sirgti nebeplanuoju  schmoll.gif  biggrin.gif

thumbup.gif saunu kad esi tokia stipri 4u.gif
O tu pulinuku zinoma tau jau lyg ir nereiketu wub.gif
Bet matyt organizmas nusilpes ir kartais ne viska gali iveikt, bet tu nepasiduok 4u.gif
Atsakyti
valiooooooooooooooooooooo thumbup.gif Jammin sugrįžo thumbup.gif sveikatos tau kuo dideliausios 4u.gif
Atsakyti
Nuoširdus ačiū visoms 4u.gif smile.gif
Mane šiandien kažko gili depresija užpuolė.. Tikiuosi laikinai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2009 04 09, 19:04)
Nuoširdus ačiū visoms  4u.gif  smile.gif
Mane šiandien kažko gili depresija užpuolė.. Tikiuosi laikinai  ax.gif

Nu ir kas gi tau nutiko ax.gif 4u.gif
Namuciai, pavasaris, turi tokia puikia seimyna, mieliausia butybe dukterecia.. tu jai reikalinga- sveikute, linksmute.. biggrin.gif
Nepasiduok ... oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2009 04 09, 19:04)
Nuoširdus ačiū visoms  4u.gif  smile.gif
Mane šiandien kažko gili depresija užpuolė.. Tikiuosi laikinai  ax.gif

tave ligoninių nuovargis užpuolė unsure.gif
bet mes žinok jau sklaidom visos tuos juodus debesis nuo tavęs ir žiūrėk - tuoj tuoj prašvis mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif šiandien gal kiek geresnės nuotaikos, bet vistiek kažkaip...
Buvau nulėkusi į polikliniką,pas savo gydytoją, nes pažymą prasitęst reikėjo. Tuo pačiu ir kraujo tyrimus pažiūrėjo, sakė labai žemas hemoglobinas. Sakė,kad turėtų gerokai galva pasvaigti. Na taip ir yra... Ypač atsistojus iš sėdimos ar gulimos padėties. O gal žinot kuri, ką įtakoja tas hemoglobinas, kaip jį atstatyti į normos ribas? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2009 04 10, 20:12)
4u.gif  šiandien gal kiek geresnės nuotaikos, bet vistiek kažkaip...
Buvau nulėkusi į polikliniką,pas savo gydytoją, nes pažymą prasitęst reikėjo. Tuo pačiu ir kraujo tyrimus pažiūrėjo, sakė labai žemas hemoglobinas. Sakė,kad turėtų gerokai galva pasvaigti. Na taip ir yra... Ypač atsistojus iš sėdimos ar gulimos padėties. O gal žinot kuri, ką įtakoja tas hemoglobinas, kaip jį atstatyti į normos  ribas?  g.gif  blush2.gif

veršiena, kepenys, braškės, erškėtuogių sultys, žuvis ir dar kažkas g.gif
stiprink imunitetą papildomai kokiais natūraliais produktais, nes po tokių procedūrų dar kokia bjaurybė pradės kabintis unsure.gif bet čia reikia tartis su gydytojais, kad nepakenkti kasai tavo 4u.gif
Atsakyti
Sveika 4u.gif
mano mamai po operacijos buvo zemas hemoglobinas, svaigo galva, gydytoja parase TARDYFERON.Isgere 1 pakuote ir kraujo tyrimas pasitaise.Normalu, kad po tokiu operaciju pavargai, nusilpai.Pasigooglink,rasi kokie maisto produktai kelia hemoglobina,dar tinka B grupes vitaminai.Sveikatytes 4u.gif
Atsakyti