Deisi,
Skaitinejau visa tema..
Tai kaip tau letinis pankretitas ?
Kaip laikotės mergaites?
Jammin remontėlis užtruko, kankinasi varkšelė
Jammin remontėlis užtruko, kankinasi varkšelė
QUOTE(Sanita @ 2009 03 31, 13:43)
labukas
nieko man, kažkaip stabiliai laikosi viskas, kol aš laikausi ir saugausi nuo visokiausių pagundų. labai nenoriu jokių komplikacijų, taio tenka dažnai save riboti, tačiau džiaugiuosi, kad tik tiek man dar reikia pastangų
labai pergyvenu dėl Jammin
QUOTE(Deisi @ 2009 04 03, 19:58)
labukas
nieko man, kažkaip stabiliai laikosi viskas, kol aš laikausi ir saugausi nuo visokiausių pagundų. labai nenoriu jokių komplikacijų, taio tenka dažnai save riboti, tačiau džiaugiuosi, kad tik tiek man dar reikia pastangų
jai viskas gerai sustiprėjo, tik skausmeliai dar yra, bet jei praeis, jau antradienį grįš namo labai liūdi, kad neturi interneto
seku tyliai sita temele...pergyvenu del Jammin...dabar siek tiek geriau ant sirdies paliko, kad viskas jai i gera puse eina... laikykis, mazute
QUOTE(Deisi @ 2008 10 09, 13:09)
supanikavau aš visiškai...
pirmuosius simptomus aš jau senokai jutau, bet negi gydytoją įtikinsi, kad man problema yra būtent tame organe, kai jis gilinasi į kitą... tai vat šią savaitę man patvirtino diagnozę galutinai ir išanalizavo mano kortelę, kad aš su tokia bėda jau nuo 2005 m kankinuosi... lėtinis paūmėjo...
blogiausia, kad aš sergu kitomis ligomis, kurios reikalauja gydymo - artritas, psoriazė, osteochondrozė...
kvailiausia, kad aš tai juk jutau, kad man su kasa kažkas darosi, nes: blogai pasijusdavau nuo šokolado, nuo gazuoto gėrimo, nuo rūkyto, kepto, aštraus maisto, nepriėmė ir šviežaus pieno, burnoje jutau keistus skonius, pilvo pūtimas, juosimas skausmingas, kažkokie keisti silpnumo priepuoliai iki nugriuvimo bet kur... o gydytojai sakė, kad mano nervų sistema nusilpusi žiauru, nes paskutiniu metu, gal kokį mėnesį gyvenau "ant" cigarečių, kavos ir keptų bulvių su rūgpieniu... jeigu būčiau tikra, kad man su kasa negerai, tai jau būčiau geriau gryną vandenį gėrusi, negu vartojusi tai, kas yra namuose, ko nereikia pirkti už pinigus... dar gerai, kad iš senų gerų laikų turiu visą didžiulį komplektą "bauerio" visokių puodų, troškintuvų , garintuvų ir kitokių biesų, kurių niekad gyvenime taip ir nenaudojau....
oj, kaip išsiliejau truputėlį
o dabar eisiu prei konkrečių dalykų:
* kokius džiuvėsius valgote - mane neramina tai, kad jie saldūs, man jų nesinori valgyti...
** kokias arbatas geriausia gerti?
*** ar tai yra normalu, kad man šleikštulį kelia saldumas?
gal labai neįkyrėsiu
pirmuosius simptomus aš jau senokai jutau, bet negi gydytoją įtikinsi, kad man problema yra būtent tame organe, kai jis gilinasi į kitą... tai vat šią savaitę man patvirtino diagnozę galutinai ir išanalizavo mano kortelę, kad aš su tokia bėda jau nuo 2005 m kankinuosi... lėtinis paūmėjo...
blogiausia, kad aš sergu kitomis ligomis, kurios reikalauja gydymo - artritas, psoriazė, osteochondrozė...
kvailiausia, kad aš tai juk jutau, kad man su kasa kažkas darosi, nes: blogai pasijusdavau nuo šokolado, nuo gazuoto gėrimo, nuo rūkyto, kepto, aštraus maisto, nepriėmė ir šviežaus pieno, burnoje jutau keistus skonius, pilvo pūtimas, juosimas skausmingas, kažkokie keisti silpnumo priepuoliai iki nugriuvimo bet kur... o gydytojai sakė, kad mano nervų sistema nusilpusi žiauru, nes paskutiniu metu, gal kokį mėnesį gyvenau "ant" cigarečių, kavos ir keptų bulvių su rūgpieniu... jeigu būčiau tikra, kad man su kasa negerai, tai jau būčiau geriau gryną vandenį gėrusi, negu vartojusi tai, kas yra namuose, ko nereikia pirkti už pinigus... dar gerai, kad iš senų gerų laikų turiu visą didžiulį komplektą "bauerio" visokių puodų, troškintuvų , garintuvų ir kitokių biesų, kurių niekad gyvenime taip ir nenaudojau....
oj, kaip išsiliejau truputėlį
o dabar eisiu prei konkrečių dalykų:
* kokius džiuvėsius valgote - mane neramina tai, kad jie saldūs, man jų nesinori valgyti...
** kokias arbatas geriausia gerti?
*** ar tai yra normalu, kad man šleikštulį kelia saldumas?
gal labai neįkyrėsiu
Kaip gaila kad tokiu gyditoju tenka susitikti gana nemazai
Mano gyd irgi visas ligas nurasydavo ant stuburo ir nervu sistemos...
Tris metus ejau is proto del rankos skausmo jau gyvent nebenorejau, naktim nuo skausmo klygdavau -sake nepagydoma, pakliuvau pas chirurga visu labai girema nustate sausgysliu uzdegima ir skausma pamirsau (o jau buciau ir eutanazijai pasirasius jei ji butu leistina) isgyde ir viskas liko kaip baisem sapne.
Su ta tulzepusle-kasa jos nedaziurejimas, sakydavo jums cia viska is stuburo skauda.. o ka as zinau kai stuburo problemeliu daug.. Jau vyras norejo ja i teisma paduot
Keisciau i kita gyditoja bet nezinau i kuria
reikia eiti man šiandien pas gydytoją, tai va, nuo ryto iki dabar jau apsirengiau. kažkaip jėgų nėra nei noro ir namuose nieko nesinori daryti sustresavau kažkaip aš čia visai... o kaip jūs sureagavot į tokią diagnozę??? nes man tai visai kažkaip negerai, jaučiu biškiuką, kad stogas slenkasi į kažkurią pusę o kaip jūsų šeimos nariai? suvokia, kad kartais nėra jėgų, kad reikia leisti pagulėti ir pan??? mano GV tai kažkoks ..... sako - kas čia tokio, kažkoks uždegimas.... vakar priguliau vakare anksti, tai sako - tau koja, ranka ar kas nesveika, kad nieko negali daryti...... žodžiu, vieni nervai, o kai pasinervuoju, tai iškart pilvas burbuliuoja kaip čainikas
Kaip seimos narei ar susipazine su tuo kas kaip? ar dar vis
Maniskei kol buvau ligoninej, tiek visko prisiskaite dar gyditojas ten jiems tiek dadejo kad iki siol mane kontroliuoja.. tau to negalima tau to negalima
o man taip norisi nors pasikavok ir ciupk
Papildyta:
QUOTE(Jaskolka @ 2009 04 03, 21:16)
jai viskas gerai sustiprėjo, tik skausmeliai dar yra, bet jei praeis, jau antradienį grįš namo labai liūdi, kad neturi interneto
Kokia Jammin stipruole
QUOTE(Sanita @ 2009 04 04, 10:00)
Kaip gaila kad tokiu gyditoju tenka susitikti gana nemazai
aš dabar jau savo jėgomis save gydau, nes gydytojai tik vaistus kiša bele kokius ir jeigu skaudą kažką, tai nesidomi paie kitus tavo organus ir su šalutiniais požymiais nesusipažinę net
o GV mano kaip visada - nekreipia dėmesio ir nejaudina jo kitų ligos. aš su tuo jau irgi susitaikiau, gyvenu su savo problemomis ir pamažu mokausi jas spręsti
laba dienelė
jau kaip džiaugiuosi sulaukusi šiandienos
vakar atidariau vasaros sezoną vaikų nebuvo namuose, tai aš saulėgrąžų sumasčiau pagraužti niekada gyvenime nebūčiau pagalvojus, kad paskui reikės iki nakties taip prasikankinti vadinasi atradau dar vieną dalyką, kurio geriau neliesti .........
šiandien geriu arbatėlę ir džiovintą batoną graužiu
ir dabar kokią savaitę taip save lepinsiu
vakar atidariau vasaros sezoną vaikų nebuvo namuose, tai aš saulėgrąžų sumasčiau pagraužti niekada gyvenime nebūčiau pagalvojus, kad paskui reikės iki nakties taip prasikankinti vadinasi atradau dar vieną dalyką, kurio geriau neliesti .........
QUOTE(Deisi @ 2009 04 05, 13:30)
laba dienelė
Oi saugok save, per daznai tau sukyla tos negeroves
QUOTE(Sanita @ 2009 04 05, 14:16)
Oi saugok save, per daznai tau sukyla tos negeroves
kad aš pati kalta, vis pabandau save apgauti, kad nieko man neatsitiks
labai bijau Velykų, nes kažin kaip iškęsiu kokiais kiaušiniais nepasivaišinusi o kur dar visi kiti skanėstai
QUOTE(Deisi @ 2009 04 05, 15:39)
kad aš pati kalta, vis pabandau save apgauti, kad nieko man neatsitiks
labai bijau Velykų, nes kažin kaip iškęsiu kokiais kiaušiniais nepasivaišinusi o kur dar visi kiti skanėstai
O tu pries velykas paskaitinek internete kokia valandziuke.. apie pankretita..
Ir apetitas dings
Sveikos gyvos mergaičiukės
Aš jau namie- laiminga ir beveik sveika
Kaip jūsų sveikačiukės?
Aš jau namie- laiminga ir beveik sveika
Kaip jūsų sveikačiukės?