Įkraunama...
Įkraunama...

pankreatitas (kasos uždegimas)

QUOTE(Deisi @ 2009 03 20, 20:56)
į dietinį režimą jau beveik grįžau, tik dabar man PMS, tai negaliu, kaip eina viskas į trasą  doh.gif  beje - pradėjau vaikščioti į sporto klubą, tai pasidailinsiu formas biškelį, tik tam reikės daug ir ilgai dirbti  cool.gif

I sporto kluba? Tai jau gerai jauties? O tai kiek laikelio po umaus.. praejo? doh.gif
As po pusmecio ant dviracio uzlipau galvoju paminsiu biggrin.gif tai nulipau visa drebedama, bloga pasidare mirksiukas.gif
O kaip tie gimtadienei ax.gif pasilepinai ar atsilaikei.. smile.gif

Jammin1. Na va, pirmadienį galėsit laikyti kumštukus  Sekmadienį guluosi, pirmadienį planuoja traukti stentuką.
Dar kolkas nieko nežinau tiksliau, ryt lėksiu pas daktariuką pasikalbėti
Dar gal bus stebūklas įvykęs ir nebebus to stentuko
Jammin1, kaip jauties,kaip sveikatele, ka daktariukas papasakojo? 4u.gif
Atsakyti
Labas vakarėlis 4u.gif
Na iš esmės nieko labai naujo nesužinojau, parodė kokio dydžio maždaug bus pjūvis(~10-15cm),trumpai papasakojo kaip vyks operacija, pasakė kad bus daroma pilna narkozė ir kad jei viskas bus gerai- ligoninėj ilgai gulėti neteks smile.gif
Dar belaukdama sutikau kelias seseles iš antro chirurginio (kur gulėjau po anos operacijos), tai pakalbėjom truputį smile.gif Visas to skyriaus kolektyvas toks nerealus, visi labai malonūs didis.gif
O šiaip vakar vakare taip staigiai bloga pasidarė, pradėjo skaudėti pilvą, poto galvą, pakilo temperatūra, o poto dar ir vemt pradėjau doh.gif
Aišku apie normalų miegą beliko tik pasvajoti, tai visą naktį pražiūrėjau mokslinius dokumentinius filmus smile.gif O šiandien apie pietus pasijutau geriau ir nulūžau kelioms valandoms kūdikio miegu biggrin.gif

O dabar tai man rimtai nerimas prasidėjo ir kuo toliau, tuo labiau jis stiprėja... swoon.gif

Deisi, šaunuolė, jau ir sportui turi sveikatos thumbup.gif Aš tai laukiu nesulaukiu, kol galėsiu lėkti į baseiną ir išsiplaukioti iš širdies.. cool.gif

Sanita, kada sužinosi kraujo tyrimų atsakymus?
Atsakyti
QUOTE(Sanita @ 2009 03 21, 21:34)
I sporto kluba? Tai jau gerai jauties? O tai kiek laikelio po umaus.. praejo?  doh.gif
As po pusmecio ant dviracio uzlipau galvoju paminsiu  biggrin.gif  tai nulipau visa drebedama, bloga pasidare  mirksiukas.gif
O kaip tie gimtadienei  ax.gif pasilepinai ar atsilaikei..  smile.gif

supranti, man nebuvo didelio skausmo, tai aš kažkaip gal ir atrodau sveikesnė g.gif po ūmaus praėjo 5 mėn. na buvo po rteniruotės truputį silpna, bet nepagalvojau, kad čia susiję blink.gif

QUOTE(Jammin1 @ 2009 03 21, 22:47)
Labas vakarėlis  4u.gif
O dabar tai man rimtai nerimas prasidėjo ir kuo toliau, tuo labiau jis stiprėja...  swoon.gif 

Deisi, šaunuolė, jau ir sportui turi sveikatos  thumbup.gif  Aš tai laukiu nesulaukiu, kol galėsiu lėkti į baseiną ir išsiplaukioti iš širdies..  cool.gif 

na ko tu dabar nerimauji????? juk čia bus tik truputis operacijos 4u.gif pačią baisiausią aš manau tu jau praėjai, o dabar liko tik dar truputis nemalonumo mirksiukas.gif aišku, lengva man tave guosti, kol dra pilvas be tokios operacijos rando, bet kai tu tokia stipri, tai pamatysi, viskas bus gerai. o dar juk turi ir palaikymo komandą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Deisi @ 2009 03 22, 10:17)

na ko tu dabar nerimauji????? juk čia bus tik truputis operacijos  4u.gif  pačią baisiausią aš manau tu jau praėjai, o dabar liko tik dar truputis nemalonumo  mirksiukas.gif  aišku, lengva man tave guosti, kol dra pilvas be tokios operacijos rando, bet kai tu tokia stipri, tai pamatysi, viskas bus gerai. o dar juk turi ir palaikymo komandą  4u.gif

Žinau, kad jau ištvėriau kurkas sunkesnį laikotarpį, bet šiandien tai kažkaip manęs nenuramina biggrin.gif O vat palaikymo komanda man patinka thumbup.gif
Na kaip nors, vistiek jau viskas turi susitvarkyti pagaliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2009 03 21, 22:47)
Labas vakarėlis  4u.gif
Na iš esmės nieko labai naujo nesužinojau, parodė kokio dydžio maždaug bus pjūvis(~10-15cm),trumpai papasakojo kaip vyks operacija, pasakė kad bus daroma pilna narkozė ir kad jei viskas bus gerai- ligoninėj ilgai gulėti neteks  smile.gif
Dar belaukdama sutikau kelias seseles iš antro chirurginio (kur gulėjau po anos operacijos), tai pakalbėjom truputį smile.gif Visas to skyriaus kolektyvas toks nerealus, visi labai malonūs  didis.gif
O šiaip vakar vakare taip staigiai bloga pasidarė, pradėjo skaudėti pilvą, poto galvą, pakilo temperatūra, o poto dar ir vemt pradėjau  doh.gif
Aišku apie normalų miegą beliko tik pasvajoti, tai visą naktį pražiūrėjau mokslinius dokumentinius filmus smile.gif O šiandien apie pietus pasijutau geriau ir nulūžau kelioms valandoms kūdikio miegu  biggrin.gif
O dabar tai man rimtai nerimas prasidėjo ir kuo toliau, tuo labiau jis stiprėja...  swoon.gif 

user posted image
Galim nors tuo pasidziaugti kad pabusi puikiame kolektyve blush2.gif 4u.gif

Atsakyti
user posted image
Jammin1, STIPRYBES PILNA TAURE !!!
user posted image
SVEIK ! Nepasiduok !

Greiciau sveik .... 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
jammin,labai tikiuosi ir tikiu, kad tau viskas gerai 4u.gif
Atsakyti
Tyla užtruko... Matyt, be stento ten dar buvo ką pataisyti. Gal kas žinote ką konkretaus?

Atsakyti
QUOTE(vi_ @ 2009 03 29, 18:14)
Tyla užtruko... Matyt, be stento ten dar buvo ką pataisyti. Gal kas žinote ką konkretaus?

Labai uztruko.. verysad.gif Labai jau neramu verysad.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, kaip jaučiatės? rolleyes.gif
Atnešiau žinių "Operacija praėjo sėkmingai, tik pakilo temperatūra ir skausmai žvėriški. Šiandien mane punktavo, ir pūliuoju vėl, bet pasveiksiu. Šitoje palatoje nėra interneto, kas man labai nepatinka. Prašau, parašyk kasininkėms, kad aš gyva smile.gif "
Vargšė mergaitė, kankinasi vėl verysad.gif Kiek galima verysad.gif
Atsakyti
user posted imageuser posted image
QUOTE(Jaskolka @ 2009 03 30, 13:27)
Sveikos merginos, kaip jaučiatės?  rolleyes.gif
Atnešiau žinių "Operacija praėjo sėkmingai, tik pakilo temperatūra ir skausmai žvėriški. Šiandien mane punktavo, ir pūliuoju vėl, bet pasveiksiu. Šitoje palatoje nėra interneto, kas man labai nepatinka. Prašau, parašyk kasininkėms, kad aš gyva  smile.gif "
Vargšė mergaitė, kankinasi vėl  verysad.gif Kiek galima  verysad.gif

Ačiū už naujienas. 4u.gif Kumštukai nuskaudo ax.gif bet vistiek laikysim.. taip ir perduokit bigsmile.gif
user posted image
Labai nerimaujam ir laukiam grižtant, stiprybės jai user posted image oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanita @ 2009 03 30, 14:22)
user posted imageuser posted image
Ačiū už naujienas.  4u.gif  Kumštukai nuskaudo  ax.gif  bet vistiek laikysim.. taip ir perduokit  bigsmile.gif
user posted image
Labai nerimaujam ir laukiam grižtant, stiprybės jai user posted image oro_buckis.gif

visomis keturiomis prisidedu prie Sanitos posto 4u.gif
Atsakyti