Aha, greiciausiai
As tai dziaugiuosi,kad sita liga mane ismoke bent taisiklingos mitybos, nes labai jau megau visokius pusfabrikacius ir kepta maista
P.S. o koki garpuodi pirkai? brangiai atsiejo? as vis planuoju,planuoji ji isigyti,bet...
Puodą padovanojo šeimyna būsimo gimtadienio proga Tefal firmos mokėjo 412lt
Mes irgi seniai planavom,bet vis atidedinėjom,o daba kai prireikė tai ir apsisprendėm pirkti Kol kas nesigailiu išleistų pinigėlių
Mes irgi seniai planavom,bet vis atidedinėjom,o daba kai prireikė tai ir apsisprendėm pirkti Kol kas nesigailiu išleistų pinigėlių
oi,truputi nepigiai
gal pries Kaledas nuolaidytes kokios bus, gal dar menesiuka koki luktelsiu
gal pries Kaledas nuolaidytes kokios bus, gal dar menesiuka koki luktelsiu
Na va kaip saunu- tyrimai mano jau gereja Amylaze siekia tik 130, reiskia sumazejo trigubai! Vadinasi sveikstu
Kaip tu, Adrute laikaisi? Ka gydytojai sako? Kokie tyrimai?
Kaip tu, Adrute laikaisi? Ka gydytojai sako? Kokie tyrimai?
Labutis
Gydytoja pratęsė nedarbingumą dar savaitei,o tyrimus pridaviau šiandien tik rytoj sužinosiu atsakymus tikiuosi viskas bus
O tu pasidomėk dabar garpuodžiu,nes pas mane jis labai didelis,o jei tu tik sau vienai ruoši maistą tai tau užtektų ir daug mažesnio jie pigesni
Gydytoja pratęsė nedarbingumą dar savaitei,o tyrimus pridaviau šiandien tik rytoj sužinosiu atsakymus tikiuosi viskas bus
O tu pasidomėk dabar garpuodžiu,nes pas mane jis labai didelis,o jei tu tik sau vienai ruoši maistą tai tau užtektų ir daug mažesnio jie pigesni
Aha, as cia aki uzmeciau atsitiktinai i viena lankstinuka- 99LT garpuodis va tokia kainyte man jau prienama tik reiks ziureti, kad ir kokybiskas butu, arba tada geriau jau brangesni pirkti
Tai abi "bedarbes" sedim
Tai abi "bedarbes" sedim
Labutis
Tik dabar prisėdau prie kompo.Pas mane taip pat geros naujienos tyrimai į gerąją pusę amilazė tik 5 viršija normą ir šiek tiek ENG padidėjus,bet manau po kelių dienų viskas bus norma.
Iki sekmadienio dingsiu,nes išsiveža mane prie jūros proga.
Gero savaitgalio,o svarbiausia ir toliau eik sveikimo link
Tik dabar prisėdau prie kompo.Pas mane taip pat geros naujienos tyrimai į gerąją pusę amilazė tik 5 viršija normą ir šiek tiek ENG padidėjus,bet manau po kelių dienų viskas bus norma.
Iki sekmadienio dingsiu,nes išsiveža mane prie jūros proga.
Gero savaitgalio,o svarbiausia ir toliau eik sveikimo link
Labas rytas!
Kaip smagu skaityti, kad taip sparciai taisaisi
Ir baltai pavydziu tau keliones prie juros
Taigi, Sveikinimai gimtadienio proga , gerai praleiskit savaitgali ir lauksim taves besidalinancios ispudziais
Kaip smagu skaityti, kad taip sparciai taisaisi
Ir baltai pavydziu tau keliones prie juros
Taigi, Sveikinimai gimtadienio proga , gerai praleiskit savaitgali ir lauksim taves besidalinancios ispudziais
na va pasenau dar vienais metais
Savaitgalis tikrai pasisekė oras normalus(tikėjausi lietaus ),jūra banguojanti,Klaipėda kaip visad žavi(mano svajonių miestas )
Tik gaila ilgai vaikščiot negalėjau greit pavargdavau ir su maistu problema gavosi ilgesni tarpai tarp valgymų ir man nekas paskaudendavo,papykindavo ,o dar neiškentus torto gabalėlį suvalgiau tai vakare drūčiai šonus skaudėjo.
O kaip tau Jammin sekas,kaip savijauta?
Savaitgalis tikrai pasisekė oras normalus(tikėjausi lietaus ),jūra banguojanti,Klaipėda kaip visad žavi(mano svajonių miestas )
Tik gaila ilgai vaikščiot negalėjau greit pavargdavau ir su maistu problema gavosi ilgesni tarpai tarp valgymų ir man nekas paskaudendavo,papykindavo ,o dar neiškentus torto gabalėlį suvalgiau tai vakare drūčiai šonus skaudėjo.
O kaip tau Jammin sekas,kaip savijauta?
Labutis
Smagu tave vel cia matyti
Zinau as tas piktasias pagundas, vis uzsimanai to,ko negalima
As jauciuosi puikiai, siandien biski soniuka maude, bet niekis sulyginus
Oras geras, pailsejai, tai ir gimtadienis vykes buvo
Smagu tave vel cia matyti
Zinau as tas piktasias pagundas, vis uzsimanai to,ko negalima
As jauciuosi puikiai, siandien biski soniuka maude, bet niekis sulyginus
Oras geras, pailsejai, tai ir gimtadienis vykes buvo
Labas rytas
Geros dienelės be pagundų ir skausmų