Įkraunama...
Įkraunama...

pankreatitas (kasos uždegimas)

Aha, greiciausiai smile.gif
As tai dziaugiuosi,kad sita liga mane ismoke bent taisiklingos mitybos, nes labai jau megau visokius pusfabrikacius ir kepta maista blush2.gif
P.S. o koki garpuodi pirkai? brangiai atsiejo? as vis planuoju,planuoji ji isigyti,bet... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jammin1: 30 rugsėjo 2008 - 11:22
Puodą padovanojo šeimyna būsimo gimtadienio proga smile.gif Tefal firmos mokėjo 412lt
Mes irgi seniai planavom,bet vis atidedinėjom,o daba kai prireikė tai ir apsisprendėm pirkti smile.gif Kol kas nesigailiu išleistų pinigėlių biggrin.gif
Atsakyti
oi,truputi nepigiai doh.gif
gal pries Kaledas nuolaidytes kokios bus, gal dar menesiuka koki luktelsiu g.gif
Atsakyti
Na va kaip saunu- tyrimai mano jau gereja thumbup.gif Amylaze siekia tik 130, reiskia sumazejo trigubai! Vadinasi sveikstu bigsmile.gif
Kaip tu, Adrute laikaisi? Ka gydytojai sako? Kokie tyrimai?
Atsakyti
Labutis 4u.gif

Gydytoja pratęsė nedarbingumą dar savaitei,o tyrimus pridaviau šiandien tik rytoj sužinosiu atsakymus verysad.gif tikiuosi viskas bus thumbup.gif
O tu pasidomėk dabar garpuodžiu,nes pas mane jis labai didelis,o jei tu tik sau vienai ruoši maistą tai tau užtektų ir daug mažesnio jie pigesni mirksiukas.gif
Atsakyti
Aha, as cia aki uzmeciau atsitiktinai i viena lankstinuka- 99LT garpuodis smile.gif va tokia kainyte man jau prienama thumbup.gif tik reiks ziureti, kad ir kokybiskas butu, arba tada geriau jau brangesni pirkti smile.gif
Tai abi "bedarbes" sedim drinks_cheers.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif friends.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif
Tik dabar prisėdau prie kompo.Pas mane taip pat geros naujienos thumbup.gif tyrimai į gerąją pusę amilazė tik 5 viršija normą smile.gif ir šiek tiek ENG padidėjus,bet manau po kelių dienų viskas bus norma.
Iki sekmadienio dingsiu,nes išsiveža mane prie jūros birthday.gif proga.
Gero savaitgalio,o svarbiausia ir toliau eik sveikimo link smile.gif
Atsakyti
Labas rytas! 4u.gif
Kaip smagu skaityti, kad taip sparciai taisaisi smile.gif
Ir baltai pavydziu tau keliones prie juros ax.gif
Taigi, Sveikinimai gimtadienio proga happybday.gif , gerai praleiskit savaitgali ir lauksim taves besidalinancios ispudziais mirksiukas.gif
Atsakyti
aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif na va pasenau dar vienais metais verysad.gif
Savaitgalis tikrai pasisekė oras normalus(tikėjausi lietaus smile.gif ),jūra banguojanti,Klaipėda kaip visad žavi(mano svajonių miestas ax.gif )
Tik gaila ilgai vaikščiot negalėjau greit pavargdavau ir su maistu problema gavosi ilgesni tarpai tarp valgymų ir man nekas paskaudendavo,papykindavo doh.gif ,o dar neiškentus torto gabalėlį suvalgiau tai vakare drūčiai šonus skaudėjo.
O kaip tau Jammin sekas,kaip savijauta?
Atsakyti
Labutis 4u.gif
Smagu tave vel cia matyti smile.gif
Zinau as tas piktasias pagundas, vis uzsimanai to,ko negalima smile.gif
As jauciuosi puikiai, siandien biski soniuka maude, bet niekis sulyginus thumbup.gif
Oras geras, pailsejai, tai ir gimtadienis vykes buvo 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Geros dienelės be pagundų ax.gif ir skausmų schmoll.gif
Atsakyti