QUOTE(vi_ @ 2009 01 04, 01:39)
Užuojauta dėl pablogėjimo. Neįsivaizduoju, kaip tu atkenti tokius beatvanginius skausmus kelias dienas... Aš ištempdavau 6-8 val., ir praradusi viltį, jog kada nors pataps geriau, kviesdavausi greitukę. Inete skaičiau, jog skaudant kasą jokie vaistai nepadeda (o tramadolis? ar kas nors į veną?), o kiek geriau patampa tik atsigulus ant nugaros ir sulenkus kojas (tikrai?). O ką jie per MR bandys įžiūrėti? Nesakė?
Ir dar klausimėlis... Įdėjai valgomų/nevalgomų daiktų sąrašėlį iš atmintinės, kurią įduoda išrašant iš VGPUL. Jis skirtas būtent kasininkėm? Nes tulžininkių atmintinėje sviesto paros norma, berods, tik 1 šaukštelis.
Ir dar klausimėlis... Įdėjai valgomų/nevalgomų daiktų sąrašėlį iš atmintinės, kurią įduoda išrašant iš VGPUL. Jis skirtas būtent kasininkėm? Nes tulžininkių atmintinėje sviesto paros norma, berods, tik 1 šaukštelis.
Dėkui, na bet vakar ir šiandien jau jaučiuosi geriau- kapstausi po truputuką Na, kas liečia skausmą- visada buvau labai kantri. Beto tas nenoras vėl mėnesius gulėti ligoninėse verčia kažkaip iškęsti
Tiesa, kad jokie vaistai, parduodami vaistinėse be recepto nemalšina didžiulio kasos skausmo. Tramadolis padeda sumažinti skausmą, nors dažnai jo nepanaikina,tik prislopina. Tačiau tramadolio nenusipirks betkas ir betkada, gydytojai jo irgi nelabai nori išrašinėti, ir manau man "nuskilo",kad santariškėse parašė rekomendaciją tramadoliui(esant ūmiaim skausmui). O dėl veninių vaistų net nežinau, turbūt irgi tik išimties atveju juos išrašinėja, nes tikrai ne kiekvienoje šeimoje yra žmogus mokantis pataikyti į veną. Na bent jau pas mane tikrai nėra O kol su skausmu dašliaužtum iki poliklinikos,kad suleistų.... Oj...
O tas sąrašiukas parašyta kad kasininkėm skirtas Galbūt tulžininkėm ir mažiau leidžiama sviestuko...