Aprile, tokius šposus gali krėsti ir tulžiapūslė, jei joje yra akmenų. Rytoj, kai turėsi kur vaiką palikti, kvieskis greitukę, nes poliklinikoje reikalai gali ir užtrukti. Geriau nieko nevalgyk iki to.
Ir butinai parasyk kaip sekesi.. Stiprybes
QUOTE(vi_ @ 2008 12 28, 22:24)
[b]Aprile[/b
QUOTE(Jammin1 @ 2008 12 29, 13:08)
O dieve tik tiek galiu pasakyti. Mergaitės jaučiat 21a., nežinau kuom aš sergu Viduriuot neviduriuoju, nes nieko nevalgau. Tik nesenai parsibeldžeu iš gydytojų ir ką diagnozės jokios nesužinojau Užsimineu, kad tris paras viduriavau, tai čiut nepurtytis pradėjo, kad virusas. Bet juk sakau skrandžio skausmai nesvietiški pilvas išpūstas kaip nėščios žarnos kilnojas maršus groja tik ką burnon ta vemiu tuo laiku net gert negalėjau gulėjau paslika ir purčeus. Nu ne toks tas gimdymas ne toks Tikrai su mielu noru būčeu į greitukę ir visi tyrimai būtų buve atlikti, bet jos nesuprata, kad vaikiuko į kišenę įsikišti negalėjau
Tad exstra padarė kraujo ir šlapimo tyrimą mane labai domina šios ligos atveju ką turi rasti, jokio uždegimo nerado tipo, jai būtų tau Kasa tu jaustumeisi lyg per gimdymą gydytojos žodžei o dabar tipo tu pas mane kabinete sėdi bet juk sakau baisiause buvo 26d., Nu karoče susinervinau ne tas žodis ieškau sau lygų leukocitai 4.4 o jai būtų Kasos uždegimas rodytų mažeusia 10 ar taip gali būti. Tai ir išėjau nieko nepešus nežinodama nei nuo ko nei kas man Nu negaliu nesijuokti, nes taip pikta. Tik šeip ne taip gavau siuntimą pas gastrologą extra echo nedavė, nes nematė butinybės nors atrodau gereu neklaust po 4 parų nusitriedus
Dar mergaitės ar girdėjot hemopatinius vaistukus Diarrheel nusipirkau jų hemopatijos vaistinėlėj. O valgyt noriuuuu, bet sakė pabadaut neprošalį taip reik gaminti šeimai maistą seilė tik tysta mešką suvalgyčeu vo tep
Tai ir žinokis ar če džeugtis ar verkti, kad to uždegimo joms tyrimai nerodo, bet man nuo to tikrai negereu Geriu jogurta ir valgau traputi gaminsiuos vista, bet gal palūkėti bet dabar rašau ir vištukė kepta garuojanti prieš akis sukas
Gydytoja teisingai išsireiškė sakydama,kad skausmai tarsi gimdant Nebe pirmą kartą girdžiu taip sakant Nežinau kiek tiksliai turi būti leukocitų, bet visais uždegimo atvejais jie tikrai gerokai viršijo normas. Dar yra toks rodiklis kaip p-amylazė - jei ji viršija normas, tai jau reikėtų tikrai nervintis dėl kasos.
Na šiaip simptomai pas tave ganėtinai panašūs į pankreatito. Keista,kad gydytojai tokie abejingi
Mane jau vos ne visi gydytojai pažįsta Ir niekada neteko susidurti su tokiu abejingumu...
Jei jau tokie dalykai dedasi, gal pabandyk surasti kas pažiūrės vaikutį(jei pablogės) ir kviestis gritąją. Ten bent ištirs žmoniškai
Na šiaip simptomai pas tave ganėtinai panašūs į pankreatito. Keista,kad gydytojai tokie abejingi
Mane jau vos ne visi gydytojai pažįsta Ir niekada neteko susidurti su tokiu abejingumu...
Jei jau tokie dalykai dedasi, gal pabandyk surasti kas pažiūrės vaikutį(jei pablogės) ir kviestis gritąją. Ten bent ištirs žmoniškai
QUOTE(Jammin1 @ 2008 12 29, 15:24)
Tai va, kad net per gereusius norus vaiko ner kam palikti nežinau jai tikrai būtų reikėja extra greitosios kas su juo būtų buvęs
Nu bet blogumas praaitį, kol valgyt nepradėjau Nu juokas pro ašaras dar tokia beviltiška nesijaučiau niekad
Numalšinau alkį jogurtu, nes bijau po dviejų dienų bado jį kuom nors apkrauti
Bet kas tada man tikrai pati mačeu leukocitai 4.4 Sausio 14d., varau pas gastrologą labai įdomu ką ras echo
Nu bet tu man pasakyk tuos skausmus turi jausti nuolat
Nes man tik toks ūmus tuo laikotarpiu buvo skausmas, kai gulėjau susirietus ir nežinojau kur dingti iš skausmo raičiojausi lovoj dejavau krėtė šaltkrėtis po to ir tempa sukilo
Ir žinok taip jaučeusi ne pirmą kartą Žinoma dabar jau bomba sprogo, bet buvo gal prieš du mėn., man beveik taip pat net viduriavau bet tas truko tik dvi dienas ir po to vėl iską valgeu
Ne tikrai žinau kad kažkas man yra, bet kas o gydytoja vaistų išrašė va katik pasiskaičeu nete nuo opų skrandyje nepirkau, nes nuvareu hemopatinių nusipirkau, o sako vaistukų išrašau, kad nepykintu ir nevemtum
Na skausmas uzdegimo metu būna pastoviai ir nepakenčiamas, po dienos ar dviejų jis kiek atslūgsta. Jei uždegimas sunkesnis-gali ir porą savaičių raitytis. Čia tikriausiai priklauso kokio stiprumo tas uždegimas
Ir dar- nepadeda jokie vaistai nuo skausmo (nebent tie tramadol narkotiniai, kur ligoninej suleidzia).
Sakai, kad praejus skausmui vel gali valgyti ka nori... Hm, na kasininkes nuo betkokio nepriimtino maisto vel pradeda jaustis prastai, vel kyla skausmai, pykinimai ir t.t...
Tai vat ir nezinau ka patarti, turbut teks tau pakenteti iki echoskopijos kazkaip... gal tuomet kazkas paaiskes
Ir dar- nepadeda jokie vaistai nuo skausmo (nebent tie tramadol narkotiniai, kur ligoninej suleidzia).
Sakai, kad praejus skausmui vel gali valgyti ka nori... Hm, na kasininkes nuo betkokio nepriimtino maisto vel pradeda jaustis prastai, vel kyla skausmai, pykinimai ir t.t...
Tai vat ir nezinau ka patarti, turbut teks tau pakenteti iki echoskopijos kazkaip... gal tuomet kazkas paaiskes
QUOTE(Jammin1 @ 2008 12 29, 15:48)
Na skausmas uzdegimo metu būna pastoviai ir nepakenčiamas, po dienos ar dviejų jis kiek atslūgsta. Jei uždegimas sunkesnis-gali ir porą savaičių raitytis. Čia tikriausiai priklauso kokio stiprumo tas uždegimas
Tai vat vakar paskaičeu jūsų temukę ir tikrai seubas sumė nejau tokią bisę ligą turėsiu, bet šian dar baisiau, kai neinai kas tau yr
Bet jauti gydytoja tiek te ir patarė sako tikrai ne kasa, nes uždegimą rodytų tyrimai, rodo, kad nusividuriavau Ir kažkokių neaiškių vaistų išrašė kurių sudėtį paskaičeu tikrai negersiu
Nuvareu hemopatinėn vaistinėn, tai nupasakojau savo bėda, tai davė žolių mišinių ir tų vaistukų Diarrheel paskaičeu nete apie juos, tai tikrai gersiu, nes jie nuo visko ir nuo apsinuodijimo ir nuo gastrito ir nuo viduriavimo nuo to pankreatito beje sakė hemopatinei tikrai nepakenks
O tu kokius vaistukus geri ar gėrei, skaičeu apie kreoną ir pankrolį jų man nerašė, bet be mezym, jokio maisto valgyt negaliu Gal ne taip išsireiškeu viską valgeu vat ir mąstau kad man ir blogai, kad viską valgeu. Aš nuo vaikystės nieko kepto nepatartina, bet numojus ranka buvau į tą savo skranduką ir sveikatą,o veltui
Dėkui malonu, kad yr su kuo pasidalinti rūpestėliu savo tikrai lauksiu echo
As tai kreona 25000 vartoju, bet kol tau nera diagnozuotas pankreatitas- nesiulyciau paciai bandyti gerti ju...
reikejo gydytojos paprasyti,kad ir endoskopija siustu darytis, tada zinotum ar kartais ne skrandis streikuoja..
reikejo gydytojos paprasyti,kad ir endoskopija siustu darytis, tada zinotum ar kartais ne skrandis streikuoja..
QUOTE(Jammin1 @ 2008 12 29, 16:07)
As tai kreona 25000 vartoju, bet kol tau nera diagnozuotas pankreatitas- nesiulyciau paciai bandyti gerti ju...
Ne kreono tikrai negersiu gersiu tuos hemopatinius, nes žinau tik valgyt pradėsiu dietini maista vel tulikas mano draugas bus
Butinai gastrologo prasysiu endoskopijos jau senai man jos reikėjo bet aš toks žmogus, kol nebūna,,, Dėkui Rameu tik nežinau ar ilgam
na man ir lyg aprimo,bet kai ka uzvalgau tai skaudet pradeda sona arba pilvo apacia. ir temperatura yra ,neauksta bet...
ir baisiausia galva skauda,bet pas gyditojus neinu ,kadangi man moket reikia,o finansu atliekamu neturiu
kiek tie vaistai hemeopatiniai kainuoja?
ir baisiausia galva skauda,bet pas gyditojus neinu ,kadangi man moket reikia,o finansu atliekamu neturiu
QUOTE(jotke @ 2008 12 29, 19:42)
na man ir lyg aprimo,bet kai ka uzvalgau tai skaudet pradeda sona arba pilvo apacia. ir temperatura yra ,neauksta bet...
Labuka 17lt su biškiu Jai Kauniete esi, tai pirkau senamiesti priešais rotušės aikšte. Super heomopatinė vaistinėlė, vaistininkė visad patars net hemopatė yra, bet konsultacijos mokamos Dar davė žolių mišinio, tai gersiu Truputuką apie tą vaistą:
Diarrheel yra nurodyti visais atvejais, skrandžio ir žarnyno sutrikimams, ypač kai fekalijos yra diarrheic, ir, todėl, pankreatitas, viduriavimas septinių metu kitomis ligomis, skilvelių ir dvylikapirštės žarnos opų, cholangitis, cholecistitas, tulžies akmenligė, trikdo bakterijų augimą , Ir tt Nu kaip visada tikiuosi stebūklo bet dar neteko nusivilti man heomopatineis vaistukais paskutiniu metu tik jais sunutį gydau
Mergaitės naktinėju, nes sopa oi Surizikavau ir iš alkio vakarienei pieniškos makaronu suvalgeu, o gailiuosi nes apjuosė visą mane, kaip su diržu kokiu ir maudžia kairėj pusėj po šonkauleis toks lėtas, bet užsitesentis maudimas, o naktis ant nosies Nu bet kodėl tadu leukocitų rodo normą 4.4
Nu, ir taip esu nusivylusi tais daktarais, bet dabar visai nebepasitikėsiu, nes iš kabineto išėjau su skambančeis žodžeis jum ne uždegimas ir viskas daugiau nieko nei kas man yra net pasvarstymu nuo ko taip man Tai kam tada tokie gydytojai nesuprantu, kad pati sau diagnozes turi nusistatinėti, o šudas ryt vėl badausiu nes kol alkana buvau niekur neskaudėjo apart žvėriško noro duokit valgyti Labanaktis
Beje Jammin1 vienas sakei jokie vaistai nepadeda, o aš galvoju nošpos įkalt gydytoja minėjo, kad galima
Nu, ir taip esu nusivylusi tais daktarais, bet dabar visai nebepasitikėsiu, nes iš kabineto išėjau su skambančeis žodžeis jum ne uždegimas ir viskas daugiau nieko nei kas man yra net pasvarstymu nuo ko taip man Tai kam tada tokie gydytojai nesuprantu, kad pati sau diagnozes turi nusistatinėti, o šudas ryt vėl badausiu nes kol alkana buvau niekur neskaudėjo apart žvėriško noro duokit valgyti Labanaktis
Beje Jammin1 vienas sakei jokie vaistai nepadeda, o aš galvoju nošpos įkalt gydytoja minėjo, kad galima