Įkraunama...
Įkraunama...

pankreatitas (kasos uždegimas)

šiandien padariau šventinę įžangą - paragavau silkutės su bulvyte. kolkas nieko....... vadinasi galima ragauti, bet po labai mažą kasnelį ir retai thumbup.gif o man niki pilnos laimės tiek ir tetrūksta cool.gif
Atsakyti
Ojei, paskaicius net uzpavydejau biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2008 12 21, 11:02)
Ojei, paskaicius net uzpavydejau  biggrin.gif  blush2.gif

na jau, nereikia pavydėti 4u.gif čia aš taip žaidžiu su savo kasa, tik klausimas - kiek ilgai unsure.gif supyks vieną dieną ant manęs, kad kišu visokį šlamštą ir tada jau nebebus ko pavydėti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Deisi @ 2008 12 21, 15:31)
na jau, nereikia pavydėti  4u.gif  čia aš taip žaidžiu su savo kasa, tik klausimas - kiek ilgai unsure.gif  supyks vieną dieną ant manęs, kad kišu visokį šlamštą ir tada jau nebebus ko pavydėti  cool.gif

As siandien irgi zaidziu su savo kasa, neistveriau ir trecdali pienisko sokolado suvalgiau blush2.gif Jau taip skanu buvo bigsmile.gif Dabar lieka atsiprasinet kasos ir tiketis,kad nieko blogo nenutiks rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jammin1: 22 gruodžio 2008 - 18:01
QUOTE(Jammin1 @ 2008 12 22, 19:01)
As siandien irgi zaidziu su savo kasa, neistveriau ir trecdali pienisko sokolado suvalgiau  blush2.gif  Jau taip skanu buvo  bigsmile.gif  Dabar lieka atsiprasinet kasos  ir tiketis,kad nieko blogo nenutiks rolleyes.gif

biggrin.gif oj, negaliu........ kažkoks durnas juokas paėmė, kai pagalvojau, kaip mes eksperimentuojam pačios su savimi rolleyes.gif o aš šiandien iš ryto porą šokoladinių saldainių sutvarkiau ir nieko thumbup.gif dabar esu rami vėl kelioms savaitėms ir jokių saldainių nenorėsiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Deisi @ 2008 12 22, 19:36)
biggrin.gif  oj, negaliu........ kažkoks durnas juokas paėmė, kai pagalvojau, kaip mes eksperimentuojam pačios su savimi  rolleyes.gif  o aš šiandien iš ryto porą šokoladinių saldainių sutvarkiau ir nieko  thumbup.gif  dabar esu rami vėl kelioms savaitėms ir jokių saldainių nenorėsiu  cool.gif

biggrin.gif Man ir paciai juokas paeme pagalvojus biggrin.gif
Bet kur cia zmogus atsispirsi , kai aplink vien pagundos mirksiukas.gif
Atsakyti
pasiskaitinejau as jusu forume, tai net uz sirdies griebe, kiek jus turite atsisakyti. siaip pries tai nieko apie sia liga nezinojau, tik mano draugei neseniai nustate. tai pradejau dometis, straipsnius skaitau.
laikykites! 4u.gif

http://www.pasveik.l...nkreatitas/4347
Atsakyti
QUOTE(Zemiete @ 2008 12 22, 20:38)
pasiskaitinejau as jusu forume, tai net uz sirdies griebe, kiek jus turite atsisakyti. siaip pries tai nieko apie sia liga nezinojau, tik mano draugei neseniai nustate. tai pradejau dometis, straipsnius skaitau.
laikykites!  4u.gif

http://www.pasveik.l...nkreatitas/4347

bet kaip gera, kai svarstyklės po poros mėnesių rodo - 8 kg........... o visa tai vyksta be jokių didelių valios pastangų, nes tie, kas pergyveno sunkiausius momentus, tai jau automatiškai atsisako visokio brudo, smegenys paprasčiausiai užblokuoja instinktą imti bet kokį maistą ir dėti į burną thumbup.gif gal tai ir yra žmogiškasis išgyvenimo instinktas g.gif
Atsakyti
na ką, mielosios kasininkės 4u.gif sulaukėme švenčių thumbup.gif kurios mums tokios pilnos pavojingų pagundų doh.gif tačiau linkiu visoms neprarasti vilties ir su džiugesiu sulaukti Šv. Kalėdų ryto 4u.gif ramybės jums ir jūsų namams 4u.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif

Nepasiduokite pagundoms ir saugokite save thumbup.gif

Ramaus, gražaus šv.Kūčių vakaro ir linksmų Kalėdų!!!

Atsakyti
Ir aš noriu visas kasininkes pasveikint su šventėm-ramybės,santarvės,meilės jum ir jūsų šeimos nariam.

Tikiuosi po švenčių visos susibėgsim vėl čia,išvengusios negalavimų bei ligoninių iki mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Na, kaip bega sventes? Tikiuosi nepasidavet pagundoms, arba jei net ir pasidavet-likot sveikos ? smile.gif
Man siek tiek nepasiseke, nors beveik nieko blogo nesuvalgiau, vakar visa dienele su skausmais praleidau lovoje sad.gif ech, gerai kad bent Kucios buvo grazios ir be skausmo smile.gif
Atsakyti