QUOTE(Jammin1 @ 2008 12 11, 15:56)
Aciu vi_
Vakar buvau Iki kalvariju gatvej, tai neradau tu dziuveseliu, bet gal tik tuo metu nebuvo Ieskosiu kitose,bandysim ta sveikuoliska maisto skoni
As vis pagalvoju apie garu puoda,bet kad niekaip neprisiruosiu jo nusipirkti Gal Kaledu senelio paprasyti reiks O siaip man puikiai tinka ir patinka troskintas maistas, tad pastaruoju metu nebejauciu tokios dideles butinybes tam garu puodui,kaip is pradziu,tik susirgus Matyt todel ir atidelioju
Vakar buvau Iki kalvariju gatvej, tai neradau tu dziuveseliu, bet gal tik tuo metu nebuvo Ieskosiu kitose,bandysim ta sveikuoliska maisto skoni
As vis pagalvoju apie garu puoda,bet kad niekaip neprisiruosiu jo nusipirkti Gal Kaledu senelio paprasyti reiks O siaip man puikiai tinka ir patinka troskintas maistas, tad pastaruoju metu nebejauciu tokios dideles butinybes tam garu puodui,kaip is pradziu,tik susirgus Matyt todel ir atidelioju
Kalvarijų IKI per maža tokiam reikalui. Maniškėj IKI, čia Žvėryne, jų tikrai yra, nes šiandien dar porą pakelių nusipirkau. Tik juos perdėjo į kitą vietą - prie skrebučių. Anksčiau tokių džiūvėsių, tik RIVA kompanijos, buvo 2 rūšių - vieni prėski, kiti pasaldinti, skaityk šventiniai, be to, jie buvo 1 Lt pigesni, nors mano manymu, geresni. Matyt, sugalvojo pakeisdami kompaniją pabranginti.
Kas dėl garų puodo, tai lašiša man skaniausia būtent garinta. Brokoliai irgi labai gardūs gaunasi. Dar nebandžiau, bet jame galima pasigaminti storąjį omletą, koks tik ligoninėje būna. Vien dėl jo verta ligoninėje pagulėti. O troškinta, tai kaip? Vis vien kokios grietinės reikia pridurti, o riebalų juk negalima. Druskos ir prieskonių irgi nevalia vartoti. Tai nejau grynam vandenyje troškini? Garpuodis gerai yra būtent tuo, jog daržovės ir be druskos skanios gaunasi.
P.S. Jei prašysi Kalėdų senio dovanų, tai pašnibždėk kodą Tefal VS4001...