Įkraunama...
Įkraunama...

pankreatitas (kasos uždegimas)

Labas rytas 4u.gif
Pirma karta bandziau rudagalviu menkiu troskinta file valgyti,pasidare bloga, bet ta diena buvau valgiusi dar kazko , tai zuvi tik itariau smile.gif
Antra karta valgiau troskinta lydeku file,tada jau supratau, kad zuvyte man nebetinka smile.gif
o siaip ir vilniuj skurdus zuvies pasirinkimas, o kartais ir baisu pirkti uzsaldyta zuvi,kai paziuri kiek laiko ji tose parduotuviu kamerose praguli g.gif
siandien as nesikavinu, nusprendziau patausoti save ax.gif nes siuo metu turiu nemaza paumejima ir sprendziasi klausimas ar keliausiu artimiausiu metu pagulet i ligonine , ar praeis savaime smile.gif dabar ragauju avieciu arbatyte thumbup.gif
Atsakyti
Vadinasi čia dar ir nuo organizmo priklauso ne viską pagal rekomendacijas gali valgyt.O aš labai mėgstu žuvį ir jei negalėsiu tai ne kas verysad.gif Šaldytos visai neperku,nes ten vien vanduo,o skonio nerasta.
Vaje kaip tau nepavydžiu nenorėčiau atgal į ligoninę schmoll.gif Laikykis gal viskas susitvarkys ir nereiks į valdiškus namus 4u.gif
Einu džiuvėsių valgyt biggrin.gif
Atsakyti
dekui, skaniu tau dziuvesiu biggrin.gif
as siandien irgi nusprendziau pabadauti,gal geriau bus ax.gif
na, bandysiu isvengt ligonines, vien prisiminus tuos zondus, negera darosi doh.gif
Atsakyti
Na pas mane zondų nebuvo,bet prisiminimai tai nekokie verysad.gif
Na ką badausim toliau abi ir mesim svorį(ko visiškai nepageidauju schmoll.gif )
O džiuvėsiai visai man skanūs pasidarė ankščiau aš jų nevalgydavau,o dabar thumbup.gif su arbata.
Atsakyti
na va, ta dieta gal ir neblogas dalykas-siandien jau geriau jauciuosi smile.gif
Adrute,kaip tavo sveikata, taisosi? 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Kai valgau tik džiuvėsius tai viskas lyg ir geriau,bet jei suvalgau ką nors kitą pradeda skaudėt šoną verysad.gif pykina.
O tau nebūna šaltkrečio? Aš vakar vakare purčiausi apie valandą laiko.Ir prisirengiau,ir po storiausia antklode palindau,bet vis tiek nepraėjo g.gif
Man echoskopuotoja lyg ir minėjo,kad gali būt tokie šaltkrečiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adrutė: 26 rugsėjo 2008 - 08:42
aha,buna, vakar irgi purciausi po kaldra ir dviem adijalais.. bet vakar ir temperaturos turejau truputi. bet siaip aplanko mane tokie satkreciai net jei ir neturiu temp smile.gif geriausia tada pusle karsto vandens isipilti thumbup.gif
o kokius vaistus vartoji? tikriausiai irgi kreona?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jammin1: 26 rugsėjo 2008 - 09:10
Aš geriu Pangrolį 25000,bet manau jie panašaus veikimo g.gif O kai skauda tai No-špa arba Spazmolgeną(ar kažkaip panašiai neturiu daba po ranka).Pagrindas sakė pabadauti duot kasai poilsio smile.gif
Atsakyti
man jau kai skauda, tai niekas nepadeda schmoll.gif
na nebent minetoji dieta smile.gif
ir ivairius analgetikus bandziau ir nospa tabletem/leidziama, ir diclofenaka leidziama.
pastarasis turbut geriausiai veikia,dar ibumax 400 visai neblogai smile.gif
Atsakyti
O man kai skaudėjo ligoninėj tai tik Tramadolis padėjo,bet nuo jo labai mieguista buvau,kiti analgetikai nepadėjo.O nuo leidžimos Nošpos tai tik užpakalį skaudėjo,o efekto 0.Dabar aš jos nebegeriu ir nesileidžiu schmoll.gif
O kaip daba jauties?Gal skauda mažiau?
Atsakyti
Esu sirgusi pakreatitu unsure.gif . Paskutinėm dienom papykina ir skauda nugarą dešinėj pusėj unsure.gif . Ar gali būt kasos uždegimas? unsure.gif Tirtis....bijau blink.gif . Ir jau bijot bijau unsure.gif . Bet ūmių skausmų, kaip aną kartą- nėra.
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2008 09 25, 09:03)
ar man vienai ca taip?  ax.gif

Daug kam. Gali susidaryti įspūdis, kad ten viduje kažkas kilnojasi.
QUOTE(Aidulia @ 2008 09 26, 17:04)
Ar gali būt kasos uždegimas? unsure.gif 

Juosiantis skausmas epigastriumo srityje- pirmasis kasos uždegimo požymis.
Atsakyti