Labas rytas
Pirma karta bandziau rudagalviu menkiu troskinta file valgyti,pasidare bloga, bet ta diena buvau valgiusi dar kazko , tai zuvi tik itariau
Antra karta valgiau troskinta lydeku file,tada jau supratau, kad zuvyte man nebetinka
o siaip ir vilniuj skurdus zuvies pasirinkimas, o kartais ir baisu pirkti uzsaldyta zuvi,kai paziuri kiek laiko ji tose parduotuviu kamerose praguli
siandien as nesikavinu, nusprendziau patausoti save nes siuo metu turiu nemaza paumejima ir sprendziasi klausimas ar keliausiu artimiausiu metu pagulet i ligonine , ar praeis savaime dabar ragauju avieciu arbatyte
Vadinasi čia dar ir nuo organizmo priklauso ne viską pagal rekomendacijas gali valgyt.O aš labai mėgstu žuvį ir jei negalėsiu tai ne kas Šaldytos visai neperku,nes ten vien vanduo,o skonio nerasta.
Vaje kaip tau nepavydžiu nenorėčiau atgal į ligoninę Laikykis gal viskas susitvarkys ir nereiks į valdiškus namus
Einu džiuvėsių valgyt
Vaje kaip tau nepavydžiu nenorėčiau atgal į ligoninę Laikykis gal viskas susitvarkys ir nereiks į valdiškus namus
Einu džiuvėsių valgyt
dekui, skaniu tau dziuvesiu
as siandien irgi nusprendziau pabadauti,gal geriau bus
na, bandysiu isvengt ligonines, vien prisiminus tuos zondus, negera darosi
as siandien irgi nusprendziau pabadauti,gal geriau bus
na, bandysiu isvengt ligonines, vien prisiminus tuos zondus, negera darosi
Na pas mane zondų nebuvo,bet prisiminimai tai nekokie
Na ką badausim toliau abi ir mesim svorį(ko visiškai nepageidauju )
O džiuvėsiai visai man skanūs pasidarė ankščiau aš jų nevalgydavau,o dabar su arbata.
Na ką badausim toliau abi ir mesim svorį(ko visiškai nepageidauju )
O džiuvėsiai visai man skanūs pasidarė ankščiau aš jų nevalgydavau,o dabar su arbata.
na va, ta dieta gal ir neblogas dalykas-siandien jau geriau jauciuosi
Adrute,kaip tavo sveikata, taisosi?
Adrute,kaip tavo sveikata, taisosi?
Labas rytas
Kai valgau tik džiuvėsius tai viskas lyg ir geriau,bet jei suvalgau ką nors kitą pradeda skaudėt šoną pykina.
O tau nebūna šaltkrečio? Aš vakar vakare purčiausi apie valandą laiko.Ir prisirengiau,ir po storiausia antklode palindau,bet vis tiek nepraėjo
Man echoskopuotoja lyg ir minėjo,kad gali būt tokie šaltkrečiai.
Kai valgau tik džiuvėsius tai viskas lyg ir geriau,bet jei suvalgau ką nors kitą pradeda skaudėt šoną pykina.
O tau nebūna šaltkrečio? Aš vakar vakare purčiausi apie valandą laiko.Ir prisirengiau,ir po storiausia antklode palindau,bet vis tiek nepraėjo
Man echoskopuotoja lyg ir minėjo,kad gali būt tokie šaltkrečiai.
aha,buna, vakar irgi purciausi po kaldra ir dviem adijalais.. bet vakar ir temperaturos turejau truputi. bet siaip aplanko mane tokie satkreciai net jei ir neturiu temp geriausia tada pusle karsto vandens isipilti
o kokius vaistus vartoji? tikriausiai irgi kreona?
o kokius vaistus vartoji? tikriausiai irgi kreona?
Aš geriu Pangrolį 25000,bet manau jie panašaus veikimo O kai skauda tai No-špa arba Spazmolgeną(ar kažkaip panašiai neturiu daba po ranka).Pagrindas sakė pabadauti duot kasai poilsio
man jau kai skauda, tai niekas nepadeda
na nebent minetoji dieta
ir ivairius analgetikus bandziau ir nospa tabletem/leidziama, ir diclofenaka leidziama.
pastarasis turbut geriausiai veikia,dar ibumax 400 visai neblogai
na nebent minetoji dieta
ir ivairius analgetikus bandziau ir nospa tabletem/leidziama, ir diclofenaka leidziama.
pastarasis turbut geriausiai veikia,dar ibumax 400 visai neblogai
O man kai skaudėjo ligoninėj tai tik Tramadolis padėjo,bet nuo jo labai mieguista buvau,kiti analgetikai nepadėjo.O nuo leidžimos Nošpos tai tik užpakalį skaudėjo,o efekto 0.Dabar aš jos nebegeriu ir nesileidžiu
O kaip daba jauties?Gal skauda mažiau?
O kaip daba jauties?Gal skauda mažiau?
QUOTE(Jammin1 @ 2008 09 25, 09:03)
ar man vienai ca taip?
Daug kam. Gali susidaryti įspūdis, kad ten viduje kažkas kilnojasi.
QUOTE(Aidulia @ 2008 09 26, 17:04)
Ar gali būt kasos uždegimas?
Juosiantis skausmas epigastriumo srityje- pirmasis kasos uždegimo požymis.