šaunuolė Deisi jei jau pagalvoji apie atleidimą iš kasininkių pareigų tai jau gerai.
Aš taip pat pastebėjau,kad maistą reik bandyt individualiai,kiekvienos organizmas įvairiai reaguoja į tuos pačius produktus.Kas vienai tinka kitai gali sukelti skausmus
Ir man pasikeitė skonio receptoriai kas ankščiau buvo skanu dabar vien kvapą pajutus negera.Kavos jau daugiau kaip du mėnesius negėriau ir nenoriu aš jos,o ankščiau maniau kad be jos negaliu daba arbatos man tik nuo mėtinės labai migdo,bet ji man labai skani
Jammin kaip tau sekas?Gal praėjo tie skausmai?
Sveikos
Kaip laikotes, kaip gyvenat? Noriu paklausti, kiek laiko buvote po ligos nedarbingos. Man kaip ir pabodo sedeti namuose, nes jau tris savaites sedziu... Gal jau reiktu eiti pasizmoneti? Bet gal ir neskubeti? Kaip su tuo maistu, teks keliauti su termosiukais
Kaip laikotes, kaip gyvenat? Noriu paklausti, kiek laiko buvote po ligos nedarbingos. Man kaip ir pabodo sedeti namuose, nes jau tris savaites sedziu... Gal jau reiktu eiti pasizmoneti? Bet gal ir neskubeti? Kaip su tuo maistu, teks keliauti su termosiukais
QUOTE(druska37 @ 2008 11 15, 21:05)
Sveikos
aš tik 1 savaitę namuose ištempiau
nes kuo ilgiau guliu, tuo aš didesnis ligonis darausi, tai susiėmiau ir išėjau dirbti, kad užsimirščiau, neprisigalvočiau visokių nesąmonių ir pan.
o termosiuko niekada nesinešiau, nes darbe geriu daug arbatos ir valgau džiuvėsėlius, ryžių trapučius ir kartais pasidarau ryžių su pomodoru, agurku ir trupučiu grietinės. o kas bus toliau, tai pamatysim, mažu kada ir prei savo mylimiausios silkutės galėsiu grįžti
Sveikos kasininkes
Adrute, dar paskauda, bet gal jau kiek ir geriau
Druska 37, as nedarbinga buvau apie du menesius, poto vos paeidama,bet i darba jau ejau-atsibodo namie Bet kiek padirbus ir vel nedarbinga patapau. Cia turbut irgi individualu Vat dar prisiminiau,kai sakei kad nustate 30 % nekrozes. Man nekroze irgi nustate,bet procentu niekas net neminejo Idomiai...
Deisi, cia ir man pasirode didziulis pliusas Dabar jau viso esu netekus 24 kg,tad pakankamai dabar dziaugiuosi kaip atrodau O skonio receptoriai pasikeite ir man. Kavos beveik nebegeriu, nuolat arbateles geriu Anksciau i ryzius negalejau net paziureti, o dabar as juos nerealiai megstu Ir pavyzdziu gan daug, niekada nemaniau,kad iveiksiu save ir sugebesiu maitintis sveikiau
Adrute, dar paskauda, bet gal jau kiek ir geriau
Druska 37, as nedarbinga buvau apie du menesius, poto vos paeidama,bet i darba jau ejau-atsibodo namie Bet kiek padirbus ir vel nedarbinga patapau. Cia turbut irgi individualu Vat dar prisiminiau,kai sakei kad nustate 30 % nekrozes. Man nekroze irgi nustate,bet procentu niekas net neminejo Idomiai...
Deisi, cia ir man pasirode didziulis pliusas Dabar jau viso esu netekus 24 kg,tad pakankamai dabar dziaugiuosi kaip atrodau O skonio receptoriai pasikeite ir man. Kavos beveik nebegeriu, nuolat arbateles geriu Anksciau i ryzius negalejau net paziureti, o dabar as juos nerealiai megstu Ir pavyzdziu gan daug, niekada nemaniau,kad iveiksiu save ir sugebesiu maitintis sveikiau
Labutis
Aš nedarbinga buvau apie mėnesį O į darbą nešuosi ne termosą,o indeliuose ir darbe pasišildau mikrobangėj(pietus),o dar nešuosi džiuvėsių,jogurto,varškės,obuolių
Aš nedarbinga buvau apie mėnesį O į darbą nešuosi ne termosą,o indeliuose ir darbe pasišildau mikrobangėj(pietus),o dar nešuosi džiuvėsių,jogurto,varškės,obuolių
Sveikos, kaip laikotes?
As pabandziau i darbeli nueiti, aisku pradzia sunki, jauciausi, kaip invalide , bet jau po truputi issijudinu, visai nieko ir apie operacija ussimirstu. Greiciau ateitu tas laikas... Kaip jums, kasininkes sekasi, kaip savijautos, kaip nuotaikeles?
As pabandziau i darbeli nueiti, aisku pradzia sunki, jauciausi, kaip invalide , bet jau po truputi issijudinu, visai nieko ir apie operacija ussimirstu. Greiciau ateitu tas laikas... Kaip jums, kasininkes sekasi, kaip savijautos, kaip nuotaikeles?
Nenoriu i jusu gretas, bet atrodo gali tekti
Kur jau tik manes nera Ir pas panikuotojas sedziu, ir pas su moteriskom problemom gyvanancias, tulzies pusle rugsejo gale isoperavo...ech, atrodo dar ne viskas. Po tos operacijos man negereja, o blogeja Itaria pankreatita. Nes vis uzeina priepoliai, skausmai. Atrodo, kad skrandis. O ji istyre - viskas ciki. Juosiantis skausmas, sunkumas pilve, pykinimas ir kiti negalavimai. Leukocitai rodo uzdegima, echoskopija nelabai ka parode, bet uzrase - itariamas pankreatitas. Dabar laukiu kraujo tyrimo atsakymo, kazkoki alfa eme. Atrodo, kad ligos niekada nesibaigs...
Kur jau tik manes nera Ir pas panikuotojas sedziu, ir pas su moteriskom problemom gyvanancias, tulzies pusle rugsejo gale isoperavo...ech, atrodo dar ne viskas. Po tos operacijos man negereja, o blogeja Itaria pankreatita. Nes vis uzeina priepoliai, skausmai. Atrodo, kad skrandis. O ji istyre - viskas ciki. Juosiantis skausmas, sunkumas pilve, pykinimas ir kiti negalavimai. Leukocitai rodo uzdegima, echoskopija nelabai ka parode, bet uzrase - itariamas pankreatitas. Dabar laukiu kraujo tyrimo atsakymo, kazkoki alfa eme. Atrodo, kad ligos niekada nesibaigs...
Uzuojauta vovere74, laikykis
Jei jau nutiks taip,kad sergi sia bjaurastim, junkis-butinai priimsim
Papildyta:
Sveikute
As tai uzsiemu darbo paieskom siuo metu, bet kartais darosi baisu pagalvojus kaip darbe reiks istvert toki skausma...
Na bet vistiek reikia dirbti..
As su nekantrumu laukiu sausio menesio tyrimuko, nes man nei kiek negereja
O kaip tau darbelyje, nekyla problemu su maistu?
Jei jau nutiks taip,kad sergi sia bjaurastim, junkis-butinai priimsim
Papildyta:
QUOTE(druska37 @ 2008 11 18, 22:22)
Sveikos, kaip laikotes?
Sveikute
As tai uzsiemu darbo paieskom siuo metu, bet kartais darosi baisu pagalvojus kaip darbe reiks istvert toki skausma...
Na bet vistiek reikia dirbti..
As su nekantrumu laukiu sausio menesio tyrimuko, nes man nei kiek negereja
O kaip tau darbelyje, nekyla problemu su maistu?
laikykis vovere74, labai sunku, bet ka padarysi, matyt toks musu likimas
Sveika, Jammin1, na po truputi isivaziuoju darbe, aisku dar sunku, bet po truputi manau, bus viskas gerai . Nesuosi termosiukus ir pavalgau, ka jau padarysi, jei negaliu nieko kito valgyti . Kazkaip pradedu susitaikyti su savo likimu. Kaip jau bus taip Bet labai sauniai darbe palaiko, kolegos labai noriai padeda. As dirbu mokytoja mokykloje, tai net vaikai ateina padeti. Saunu, net nesitikejau . Tai va ir jus laikykites, turim ta ligele iveikti Iki
Sveika, Jammin1, na po truputi isivaziuoju darbe, aisku dar sunku, bet po truputi manau, bus viskas gerai . Nesuosi termosiukus ir pavalgau, ka jau padarysi, jei negaliu nieko kito valgyti . Kazkaip pradedu susitaikyti su savo likimu. Kaip jau bus taip Bet labai sauniai darbe palaiko, kolegos labai noriai padeda. As dirbu mokytoja mokykloje, tai net vaikai ateina padeti. Saunu, net nesitikejau . Tai va ir jus laikykites, turim ta ligele iveikti Iki
Labas vakaras kasininkės
Kaip laikotės? Kaip ten amilazės tyrimas tau vovere74 ?
Kaip laikotės? Kaip ten amilazės tyrimas tau vovere74 ?
labas vakarėlis
nelabai malonu, bet visgi reikia pasveikinti naująją mūsų narę
žinokit per tuos rūpesčius niekaip iki Santariškių nenuvažiuoju bet jau sakiau kokią dieną kaip susiruošiu, tai pas visų galų meistrus
o šiaip tai kartais nesuprantu savo organizmo - vakar pvz buvo negerai nuo obuolio o anądien suvalgiau virto liežuvio gabaliuką ir nieko ot individualybės pasireiškia......
nelabai malonu, bet visgi reikia pasveikinti naująją mūsų narę
žinokit per tuos rūpesčius niekaip iki Santariškių nenuvažiuoju bet jau sakiau kokią dieną kaip susiruošiu, tai pas visų galų meistrus
o šiaip tai kartais nesuprantu savo organizmo - vakar pvz buvo negerai nuo obuolio o anądien suvalgiau virto liežuvio gabaliuką ir nieko ot individualybės pasireiškia......
QUOTE(Adrutė @ 2008 11 21, 19:42)
Oi, as laikau spygas. Mano atsakymas bus pirmadieni. Labai labai tikiuosi, kad bus viskas gerai. Nors ta viltis labai greit isgaruoja kai skausmai uzeina
Aciu visoms uz palaikyma
Maniau, kad tulzies pusles salinimo operacija isgelbes mane nuo tu priepoliu, deja... Pasirodo to nepakako. As dabar maitinuosi labai grieztai. Viskas virta, be jokiu prieskoniu, garuose verdu. Pripratau prie tokio maisto, bet vistiek problemu kyla. Tenka vazineti su visureigiais po miskus. Visi saslikus, desreles kepa, o as virta vista valgau. Salotas is virtu darzoviu... Daznai tenka ir kviestiniuose vakareliuose dalyvauti. Tai mineralini gurksnoju. Juk kokiam bare savo maisto nesitrauksiu Ir dar tai, kad kas dvi valandas reik valgyt tai irgi sudetinga suderinti. Negi taip visos vargstat? Del pankreatito? Kaip yra su tais reikalais, ar cia jau visam gyvenimui taip?