Įkraunama...
Įkraunama...

pankreatitas (kasos uždegimas)

Dėkui, Adrute 4u.gif Labai džiugu girdėti,kad tau jau thumbup.gif Aš irgi stengsiuosi pasitaisyti bigsmile.gif
Atsakyti
sveikutės 4u.gif
šiaip taip ištempiau ilgąsias išeigines pas mamuką savo doh.gif o jau kančia tai buvo begalinė - balandėliai, naminės mišrainės, silkutė........... o aš arbatytę pliurpinau verysad.gif
o pastebėjau, kad man vaisinė arbata visiškai netinka - galiu gerti tik mėtinę. ir kavos pabandžiau šiandien, tai jausmelis dabar ne koks schmoll.gif bet labai gerai jaučiuosi suvalgius mišrainę su ryžiais, agurkais, grietine ir pomidorais thumbup.gif
o ką reikės per kūčias daryti, kai bus grybai su silkute??? aš tokį maistu dievinu tiesiog......
oj, kiek prisvaigau......
Atsakyti
Oi, siaubas, labai sunku susivaldyti konors skanaus neisimetus i burna,kai aplinkiniai skaniai uzkandziauja doh.gif
As tai vel su pablogejimu, skausmai ,pykinimas nezymus,temperatura pakilo doh.gif Sedziu kratausi nuo salcio ir skausmo blink.gif
Atsakyti
Merginos laikykitės smile.gif tikiu kad ir jums viskas bus thumbup.gif Įveikiau aš įveikit ir jūs tą bjaurybę smile.gif
Atsakyti
Sveiki, cia raso dar viena po umaus pankretito. Pasiskaicius jusu foruma, net lengviau pasidaro, nes man po tokios ligeles mintys nekokios lenda i galvyte... unsure.gif

Atsakyti
Sveika prisijungus druska37 4u.gif

Pas mane taip pat ūmus,bet daba jau link sveikimo einu,nors dar maistą prisižiūriu laikausi režimo.Skausmai praėjo bet greitas nuovargis,papykinimai dar aplanko verysad.gif
Papasakok apie savo bėdeles daugiau ax.gif gal atrasim kažką bendro pasidalinsim patirtimi mirksiukas.gif

Jammin,Deisi kaip jūs laikotės?
Atsakyti
[quote=Adrutė,2008 11 12, 17:49]
Sveika prisijungus druska37 4u.gif

Pas mane taip pat ūmus,bet daba jau link sveikimo einu,nors dar maistą prisižiūriu laikausi režimo.Skausmai praėjo bet greitas nuovargis,papykinimai dar aplanko verysad.gif
Papasakok apie savo bėdeles daugiau ax.gif gal atrasim kažką bendro pasidalinsim patirtimi mirksiukas.gif

Sveika, aciu uz palaikyma. Na, tiesiog papuoliau i spastus baisios ligeles, kuria sukele tulzies akmenukai, deka ju kasos nekroze 30 proc.). verysad.gif Dar laukia operacija tulzies, nes reikia kuo greiciau salinti akmenukus, nes jie pas mane kaip zvyras....Na tai sedziu, valgau kruopeles ir laukiu operacijos. Jauciuosi klaikiai, nes taip netiketai viskas uzgriuvo. Arodo, kad tapau kitu zmogumi.... unsure.gif
Atsakyti
Sveikos visos 4u.gif
As jau antra savaite nenormaliai jauciuosi, kasdien blink.gif Na gal kaipnors susitvarkys viskas,nors pavargau jau nuo skausmo labai verysad.gif
Sveika prisijungus, druska37 bye1.gif Uzuojauta del operacijos, bet po jos turetum pasijusti geriau drinks_cheers.gif O ka daktarai del nekrozes planuoja daryti?

Adrute, tu tikra saunuole, sveiksti sparciausiai ir mums pavyzdi rodai 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Stengiuos stengiuos ax.gif

Man taip pat nuo akmenligės gavos uždegimas verysad.gif ,tulžies pūslė išoperuota prieš dešimt metų,išėmė su vienuolika akmenukų.O daba įtarė susiformavus kepenų latake doh.gif
O kada tau ruošias operuot?Lauks priepuolio ar taip pjaus?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Labai aciu uz palaikyma, man tikrai to reikia. Siandien buvau pas gydytoja pasidaryti tyrimus ir sake, kad jie puikus. Labai apsidziaudgiau, kai pasake, kad jokiu cistu pas mane po kol kas nematyti.. thumbup.gif . Na tik ta nelemta tulzi kuo greiciau isoperuotu ir gal bus viskas ok. O nekroze, mire tai mire 30 proc. kasa nieko jau cia ir nebepakeisi. unsure.gif

O jus jau seniai su sia liga kariaujate? Labai idomu, kaip maitinates, nes jau ka duoda isejus is ligonines tai labai skurdus sarasiukas.... schmoll.gif

Sekmes visoms, laikykites, tvirtybes jums.... 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Druska37,
Sarasiukas tikrai labai skurdus doh.gif Bet po kiek laiko ipranti ir atrodo,kad taip turi buti bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jammin1: 14 lapkričio 2008 - 18:21
sveikos, kasininkės 4u.gif
pradėjau įžvelgti gerąją pusę mūsų bėdų - pamažu krenta svoris tongue.gif
pabandžiau aš virtos menkės paragauti - nu žinokit visai nieko thumbup.gif nors aš jos tik tiek ir tevalgiau, bet blogai nebuvo. jau ir kavos gėriau - irgi nieko thumbup.gif tačiau vis prisilaikau ir dabar žuvies ir kavos gausiu tik kitą savaitę...
o šiaip valgau džiuvėsėliusir geriu arbatą mėtinę ištisai. kažkaip man kitos ir neskanios pasidarė g.gif labai keičiasi skonio receptoriai blink.gif ką anksčiau aš mėgau siaubingai, dabar kai kas net smirdi man......
bet gal tai į gerą......
ir obuoliukus graužiu vis su ryžių trapučiais. ai, dar ryžius virtus valgiau - irgi nieko.
taip kad reikia bandyti matyt visoms atskirai kas musm geriausiai tinka ir vadovautis savo organizmo signalais mirksiukas.gif
ir tikiu, kad mes kada nors dalyvausime skyrelyje "atleidimas iš kasininkių pareigų" mirksiukas.gif
Atsakyti