Įkraunama...
Įkraunama...

pankreatitas (kasos uždegimas)

Labutis 4u.gif

Aš dabar geriu žuvų taukus(bet gydytojos neklausiau ar galima pati savo nuožiūra pradėjau ax.gif ),bet labai man silpnumai prasidėjo tai galvoju gal reiktų dar ką nors pagert g.gif na trečiadienį pasidarysiu tyrimus bus matyt nuo ko man čia.
Šiandien vėl šoną skaudėjo ir nesuprantu nuo ko doh.gif bliamba visai pensininkė pasidariau verysad.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Siandien ir man jau skauda sona, bet dar taip pakenciamai ax.gif Vaziuosiu i Trakus, i sodyba su draugais, tai net baisu, kad neuzeitu baisus skausmai doh.gif
Bet pasiemiau kalna vaistu del visa pikto, tikiuosi viskas bus gerai blush2.gif
Adrute, o tu zuvi valgai? Normaliai organizmas toleruoja?
Na man taip keista, kad as zuvies nors mazyti gabaliuka suvalgau ir iskart sakes man g.gif Toks "nekaltas" dalykas atrodo bigsmile.gif Turbut negaleciau ir zuvies tauku gerti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jammin1: 24 spalio 2008 - 17:35
nesupratau g.gif
buvau parašiusi postą, bet dabar jo neberadau blink.gif
nekaip šiandien jaučiuosi unsure.gif makaroną suvalgiau, tai kažko netiko jis man... o žuvies dar nebandžiau valgyti, bet ir bijau dar. gal vėliau pabandysiu ir aš. einu arbatėlės pagerti, kažko sunku man verysad.gif
Atsakyti
Užuojauta Deisi, taisykis 4u.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif

Taip neriebią žuvį aš valgau, tik kad jos pasirinkimas menkas,lyg šiol nieko toleruoja organizmas smile.gif
Jammin kaip tau išvyka pasisekė?Tikiuosi savaitgalio skausmai nesugadino smile.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif
Aciu, labai saunu savaitgali turejau smile.gif Jau seniai taip smagiai nebuvau isvykus thumbup.gif Sekmadieni visgi parveze mane namo, nors kiti dar svest orientaciniu varzybu laimeto diplomo isvaziavo, kazkaip truputi pykino mane ax.gif
Bet siandien savijauta nuostabi, jauciuosi sveikut sveikutele ir pilna energijos thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jammin1: 27 spalio 2008 - 07:17
sveikutės 4u.gif
tai kur dingusios? g.gif
buvau vakar aš toje procedūroje - gastro......................
nu bet jau Trakai nebūtų Trakai doh.gif būčiau žinojusi, kad ten dar stovi toks carskas aparatas, tai nebūčiau ėjusi nei už jokius pinigus schmoll.gif nusivedė į kažkokį tamsų kambariuką, lieopė nusiauti batus ir paguldė ant celofanuoto gulto. sesutė užsidėjo celofaninę prijuostę, apsimovė pirštines, tai man plaukai šiauštis pradėjo blink.gif nes aplink jokio aparato panašaus į tokį, su kuriuo man kitoje ligoninėje žiūrėjo nemačiau.......... o paskui žiūriu pasiėmė kažkią šlangą ir sugrūdo man į gerklę iki dvylikapirštės doh.gif po tos procedūros jaučiausi kaip išpreivartauta verysad.gif nu kaimų kaimas......... daugiau gyvenime negalėsiu tokiai procedūrai sutikti. o pirmąkart taip maloniai viskas buvo, didžiuliame plazminiame ekrane pati savo skrandį mačiau, gydytojas aiškino, kas ten kaip ir kodėl darosi ir net nejutau, kad man kažką gerklėn sukišo. o čia............ verysad.gif žodžiu esu pakraupusi blink.gif ir pas mane yra skrandžio uždegimas ir dar kažkoks refliuksas g.gif
o kaip jūs laikotės?
Atsakyti
Sveikute 4u.gif
Uzjauciu tave del gastro proceduros, skamba ziauriai verysad.gif Nu ir poliklinika, su caro laiku aparatura doh.gif
Zodziu bedeles abieju musu vienodos... O aiskino kanors apie mityba, kad reikia dietos velgi laikytis,tik truputi kitokios?
Man kai nustate ta refliuksa,tai as ilgai jokio demesio nekreipiau, galvojau,kad cia visiskai nezymus kazkoks dalykelis, kol nepasiskaiciau forume g.gif Ir tik poto gydytojus kamantineti pradejau...

O kaip siaip jums su kasa,mergaites?
Kazkaip man pastarosiom dienom tik truputuka paskaudena, bet jokiu baisiu skausmu nebebuna thumbup.gif Sakau gal jau sveikti pradedu po truputi cool.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif

Sunki savaitėlė man buvo todėl nebuvau prie kompo verysad.gif
O sveikata man gera thumbup.gif dariausi tyrimus(kraujo)viskas normoj good.gif ir skausmų nebuvo.Gal būsiu išsikrapsčius ax.gif
O kaip jūs?Tikiuosi ir jum viskas thumbup.gif
Ramaus savaitgalio wub.gif Iki
Atsakyti
Labutis 4u.gif
Man irgi viskas kuo puikiausiai, uzeina nezymus paskaudenimai, bet tai tik juokai irnesakyk.gif
Gero savaitgalio thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Na, kaip savijautos? Tylit visos ... sad.gif
Pasigyriau,kad jau sveikstu ir geriau jauciuosi, tai jau tris dienas is proto kraustausi ir nezinau net ka daryti nuo skausmu doh.gif Gerai,kad siandien vakarop aprimo, bet jauciu naktis vel bus nekokia verysad.gif Dabar galvoju,kad geriau jau butu man tas cistas isoperave, nes butent nuo ju man tokie skausmai ir yra sad.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif

Jammin console.gif laikykis
scare.gif aš girtis,bet jaučiuosi normaliai ax.gif tikiuosi taip ir bus ateity g.gif
Atsakyti