nesuprantu, ko mane ant burokėlių patraukė išsiviriau grikių košės su burokėliais ir rūgpienio gėriau šiandien ir obuoliuką valgiau
pirmadienį važiuosiu gastroenterologinį darytis, mažu dar kokią naujieną pasakys
Ka toki darytis? Nelabai supratau
nu ten tą, kur reikės žarnelę ryti. gal aš ne taip įvardijau? bet kad man kitas žodis į galvą neatėjo
Aaaa Sito tyrimo geras pavadinimas: videofagogastroduedenoskopija
Tuomet linkiu, kad tyrimas praeitu kuo lengviau, o atsakymai butu tik geri
Tuomet linkiu, kad tyrimas praeitu kuo lengviau, o atsakymai butu tik geri
o jetulėliau, kas per videofago.................... čia paprastas žmogus dar turi mokėti perskaityti tokį pavadinimą
oi, laba dienelė
oi, laba dienelė
Laba dienele
Jo, tie medicininiai terminai verciantys is koto
Kaip ir lor nesutrumpintai yra otorinoloringologas
Jo, tie medicininiai terminai verciantys is koto
Kaip ir lor nesutrumpintai yra otorinoloringologas
Labas vakaras
Medicininiais terminais bendraujat
Deisi stiprybės tau rytoj aš tai sunkiai pernešu tokias procedūras.
Susidariau nuomonę,kad pas gydytojus geriau neiti,nes jei nueini tai ką nors randa.
Kitą pirmadienį einu pas gine tai jaučiu ir aš dar vieną kokią nors diagnozę turėsiu
Aš irgi pastebėjau,kad oda labai riebi pasidarė ir berti pradėjo vyras net juokiasi iš manęs,kad paauglystė sugrįžo
Vakar kažko irgi kairį šoną paskaudeno ir nesuprantu nuo ko
Labanakt,einu dar pasiuvinėt ir gulsiu,nes ryt anksti kelt reiks
Medicininiais terminais bendraujat
Deisi stiprybės tau rytoj aš tai sunkiai pernešu tokias procedūras.
Susidariau nuomonę,kad pas gydytojus geriau neiti,nes jei nueini tai ką nors randa.
Kitą pirmadienį einu pas gine tai jaučiu ir aš dar vieną kokią nors diagnozę turėsiu
Aš irgi pastebėjau,kad oda labai riebi pasidarė ir berti pradėjo vyras net juokiasi iš manęs,kad paauglystė sugrįžo
Vakar kažko irgi kairį šoną paskaudeno ir nesuprantu nuo ko
Labanakt,einu dar pasiuvinėt ir gulsiu,nes ryt anksti kelt reiks
Sveikutes
O man su oda beveik viskas tvarkoj, na gal riebaluojasi truputeli greiciau
Greiciausiai, kad cia visos bjaurastys valosi...
Deisi, na kaip tyrimukas?
O man su oda beveik viskas tvarkoj, na gal riebaluojasi truputeli greiciau
Greiciausiai, kad cia visos bjaurastys valosi...
Deisi, na kaip tyrimukas?
Sveikos kasininkes
Na , kaip laikotes? Deisi, tikiuos viskas ok su skrandziu...?
Nebeparasot kaip jums sekasi
Na , kaip laikotes? Deisi, tikiuos viskas ok su skrandziu...?
Nebeparasot kaip jums sekasi
Labutis
Man pora dienelių buvo nekas labai silpna,skaudėjo šoną net nesėdau prie kompo.Buvau sutikusi rezidentę pas kurią palatoj buvau sakė liekamieji reiškiniai ,kitą savaitę darysiuos kraujo tyrimus.
Jammin o tu kokius nors vitaminus geri?Kažkaip nepaklausiau kokius galima.
Man pora dienelių buvo nekas labai silpna,skaudėjo šoną net nesėdau prie kompo.Buvau sutikusi rezidentę pas kurią palatoj buvau sakė liekamieji reiškiniai ,kitą savaitę darysiuos kraujo tyrimus.
Jammin o tu kokius nors vitaminus geri?Kažkaip nepaklausiau kokius galima.
As geriu jogurto kapsules(gydytoja sake gerai) ir kalci-magni-cinka(cia trys viename) Tiesa, dar patare vartoti carsil, kad kepenys sveiki butu, tai dar ir ji vartoju O ka tu vartoji Adrute? Ar tik ketini pradeti?
Turbut nelabai Jadvygos arbatele padeda, jei sona visdar skauda
Turbut nelabai Jadvygos arbatele padeda, jei sona visdar skauda
sveikutės, kasininkės
užsikroviau darbasi, tai nespėju nei prie PC patupėti
skrandžio tyrimo nepasidariau, nes prasėdėjau 1,5 val. prei gydytojos kabineto, o paskui lėkiau į darbą, tai nespėjau... bet antradienį vėl važiuosiu. mažu kas pavyks
šiandien nusipirkau "Pamelo" greipfrutą, tą didžiulį nežinau, ar gerai padariau, bet jau baisiai labai norėjau kolkas nieko nejaučiu, matyt man jo tikrai reikėjo
o daugiau jokių naujienų neturiu... kolkas...
užsikroviau darbasi, tai nespėju nei prie PC patupėti
skrandžio tyrimo nepasidariau, nes prasėdėjau 1,5 val. prei gydytojos kabineto, o paskui lėkiau į darbą, tai nespėjau... bet antradienį vėl važiuosiu. mažu kas pavyks
šiandien nusipirkau "Pamelo" greipfrutą, tą didžiulį nežinau, ar gerai padariau, bet jau baisiai labai norėjau kolkas nieko nejaučiu, matyt man jo tikrai reikėjo
o daugiau jokių naujienų neturiu... kolkas...