Įkraunama...
Įkraunama...

pankreatitas (kasos uždegimas)

nesuprantu, ko mane ant burokėlių patraukė g.gif išsiviriau grikių košės su burokėliais cool.gif ir rūgpienio gėriau šiandien thumbup.gif ir obuoliuką valgiau thumbup.gif
pirmadienį važiuosiu gastroenterologinį darytis, mažu dar kokią naujieną pasakys unsure.gif
Atsakyti
Ka toki darytis? Nelabai supratau smile.gif
Atsakyti
nu ten tą, kur reikės žarnelę ryti. gal aš ne taip įvardijau? bet kad man kitas žodis į galvą neatėjo g.gif
Atsakyti
Aaaa smile.gif Sito tyrimo geras pavadinimas: videofagogastroduedenoskopija biggrin.gif
Tuomet linkiu, kad tyrimas praeitu kuo lengviau, o atsakymai butu tik geri 4u.gif
Atsakyti
o jetulėliau, kas per videofago.................... čia paprastas žmogus dar turi mokėti perskaityti tokį pavadinimą blink.gif

oi, laba dienelė 4u.gif
Atsakyti
Laba dienele 4u.gif
Jo, tie medicininiai terminai verciantys is koto hihihi.gif
Kaip ir lor nesutrumpintai yra otorinoloringologas hihihi.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

Medicininiais terminais bendraujat hihihi.gif
Deisi stiprybės tau rytoj console.gif aš tai sunkiai pernešu tokias procedūras.
Susidariau nuomonę,kad pas gydytojus geriau neiti,nes jei nueini tai ką nors randa.
blink.gif Kitą pirmadienį einu pas gine tai jaučiu ir aš dar vieną kokią nors diagnozę turėsiu doh.gif
Aš irgi pastebėjau,kad oda labai riebi pasidarė ir berti pradėjo vyras net juokiasi iš manęs,kad paauglystė sugrįžo blush2.gif
Vakar kažko irgi kairį šoną paskaudeno verysad.gif ir nesuprantu nuo ko g.gif

Labanakt,einu dar pasiuvinėt ir gulsiu,nes ryt anksti kelt reiks bye1.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
O man su oda beveik viskas tvarkoj, na gal riebaluojasi truputeli greiciau smile.gif
Greiciausiai, kad cia visos bjaurastys valosi...

Deisi, na kaip tyrimukas?
Atsakyti
Sveikos kasininkes 4u.gif
Na , kaip laikotes? Deisi, tikiuos viskas ok su skrandziu...?
Nebeparasot kaip jums sekasi sad.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif

Man pora dienelių buvo nekas verysad.gif labai silpna,skaudėjo šoną doh.gif net nesėdau prie kompo.Buvau sutikusi rezidentę pas kurią palatoj buvau sakė liekamieji reiškiniai g.gif ,kitą savaitę darysiuos kraujo tyrimus.
Jammin o tu kokius nors vitaminus geri?Kažkaip nepaklausiau kokius galima.
Atsakyti
As geriu jogurto kapsules(gydytoja sake gerai) ir kalci-magni-cinka(cia trys viename) smile.gif Tiesa, dar patare vartoti carsil, kad kepenys sveiki butu, tai dar ir ji vartoju smile.gif O ka tu vartoji Adrute? Ar tik ketini pradeti?

Turbut nelabai Jadvygos arbatele padeda, jei sona visdar skauda sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jammin1: 23 spalio 2008 - 16:21
sveikutės, kasininkės mirksiukas.gif
užsikroviau darbasi, tai nespėju nei prie PC patupėti doh.gif
skrandžio tyrimo nepasidariau, nes prasėdėjau 1,5 val. prei gydytojos kabineto, o paskui lėkiau į darbą, tai nespėjau... bet antradienį vėl važiuosiu. mažu kas pavyks g.gif
šiandien nusipirkau "Pamelo" greipfrutą, tą didžiulį bigsmile.gif nežinau, ar gerai padariau, bet jau baisiai labai norėjau ax.gif kolkas nieko nejaučiu, matyt man jo tikrai reikėjo thumbup.gif
o daugiau jokių naujienų neturiu... kolkas...
Atsakyti