Įkraunama...
Įkraunama...

pankreatitas (kasos uždegimas)

laba dienelė 4u.gif
jammin, o iš kur pas tave cistos? jų operuoti negalima? kaip tau jas atrado?

o aš tai po truputį laikausi, jau lyg ir geriau, bet esu labai pikta, nes noriu lašiniųųųųųųųųųųųųųųųųųųųųųų.................... su svogūnu ir juoda duona ax.gif
ir šiaip labai dažnai pajaučiu alkį unsure.gif
bet stengiuosi, laikausi ir jokių nesąmonių nevalgau schmoll.gif
tik durnai būna per pietus, kai norisi valgyti, o kremti kokius džiuvėsius, nes bijau kokioje kavinėje valgyti, kad neapsivalgyčiau g.gif vienu žodžiu....
dar pageriu namuose rūgpienio maišyto su burokėlių sultimis. nežinau kodėl, bet man to norisi unsure.gif tik neaišku, ar čia geras mixas yra... jammin, kaip tu manai - ar mano kokteilis tinka kasininkėms? mirksiukas.gif
Atsakyti
Jos pas mane kaip pankreatito pasekme, atsirado turbut kartu su pankreatitu. O atrado jas darydami kompiuterine tomografija. Po to dar kokiu 15 kartu dariausi echoskopija ir gaila, bet jos nenyksta... Jas galima isoperuoti. Kaip dabar pamato,kad vaikstau su cistom, tai daugelis daktaru klausia kodel manes iskart neoperavo doh.gif O ka as zinau kodel biggrin.gif
Saunuole, Deisi, kad kantriai laikaisi ir nepasiduodi visokiu "nesamoniu" valgymui thumbup.gif
O tas tavo firminis mixiukas kazkodel dabar man taip skaniai nuskambejo, kad ir pati uzsimaniau biggrin.gif Manau, kad toks kasininkem tinka smile.gif Reiks man pameginti kada drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jammin1: 16 spalio 2008 - 17:57
Labutis 4u.gif
Šiaip taip prisibroviau prie kompo lotuliukas.gif Vaikis visai neprileidžia schmoll.gif
Šaunu,kad normaliai laikotės smile.gif Man taip pat viskas lyg ir neblogai mirksiukas.gif
Deisi o kodėl nebandai ką nors pasigaminti pati mėsiško jei labai norisi?
Atsakyti
kad man norisi lašinių su svogūnu, o ne mėsiško doh.gif
nu, žodžiu, dieta juoda
vakar darželyje buvo šventė rudenėlio derliaus, tai aš užsimiršusi suvalgiau tokį kubelį želės ir vynuogę vieną. kai pastebėjau, k darau, tai vos nebėgau vemti doh.gif ot stresas geras buvo...
bet žinokit visai galiu, pasirodo, gyventi be kavos g.gif gal dar nėra tokio žiauraus poreikio? pauostau, kaip skaniai kvepia ir užtenka lyg...
rytoj darysiuosi bulvių piure, mažu nieko, ką? padružkės mirksiukas.gif
Atsakyti
As tai valgau bulviu piure, jam jam-skanumelis thumbup.gif Pagal viska turetu buti galima , manau g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jammin1: 16 spalio 2008 - 19:56
Labutis mergicos 4u.gif

Deisi o tu mažytį gabaliuką lašinių paragauk ir jei nieko kartkartėm gali pasmaguriauk mirksiukas.gif svogūną galima tik reik nuplikyti smile.gif
Bulves ir aš valgau skanu thumbup.gif
Man tai nuo tos arbatos taip pakilo apetitas doh.gif nenustoju valgyt hihihi.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Adrute, cia tau nuo Jadvygos arbateliu pakilo apetitas? Kaip tau ji?

O man gydytoja liepe svogunu nevalgyti... bet as vistiek isbandziau ir man jie netiko kazkaip schmoll.gif g.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Jo nuo Jadvygos arbatėlės smile.gif apetitas pakilo.Šiandien pasisvėriau du kilus priaugus po ligoninės ax.gif
O aš lankstinuke skaičiau kad svogūnų ir česnakų galima tik nuplikytų,bet čia turbūt labai individualiai kaip organizmas priima.
Geros dienelės kasininkėm wub.gif
Atsakyti
sveikos, kasininkės 4u.gif
kaip laikotės? ką šiandien valgote?
pastebėjau, kad mano pilvas labai puikiai priima jogurtus thumbup.gif jeigu man vien tik jų užtektų, tai valgyčiau tik juos, bet kad labai dažnai norisi ir kitokio maisto doh.gif
dar pastebėjau, kad oda sureagavo į dietą žiauriai - beria kažkokiais spuogais neaiškiais, atsiranda išsausėjusių dėmelių ir žiauriai riebaluojasi blink.gif matyt organizmas valosi nuo visokio brudo per visus galus cool.gif
tiesa, vakar kažkaip blogai jaučiausi, bet niekaip negaliu atsekti, nuo ko man taip pasidarė g.gif pirmiausia pradėjo šaltis purtyti, paskui užėjo miegas ir pilvo pūtimas... net nepabaigiau žiūrėti filmuko su vaikais, smigau vietoje... ir visą naktį spaudžiau GV, nes taaaaaaaaaaaaaip šalta buvo blink.gif
tiesa, dar netyčia pasitikrinau kaulų tankį. tai prei visko man dar ir kaulų retėjimo I stadija unsure.gif nu žodžiu, jau aš turtinga beprotiškai ...... ligomis..........
einu jogurtuko valgyti, nes kažkaip alkanai jaučiuosi g.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Deisi, uzuojauta tau del kaulu tankio verysad.gif Labai liudna, kad dar viena beda padaugejo verysad.gif

As irgi jogurtukus ryju, kaip pamisusi, labai gerai man jie "lenda" thumbup.gif

Deisi, o saltis jauciu visas kasininkes kamuoja, arba gal turejai temperaturos, jei nekaip jauteisi. Kita karta , kai saltis kres geriau pasimatuok temperatura, nes pakilusi temperatura gali rodyti paumejusi pankreatita...

Taigi, ketvirtadieni , kai buvau santariskese, gydytoja truputi pakeite mano diagnoze: turejau umini nekrotini pankreatita, dabar jau jis pas mane gavosi letinis pseudotumorozinis pankreatitas g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2008 10 18, 16:09)
Sveikutes  4u.gif
Deisi, uzuojauta tau del kaulu tankio  verysad.gif  Labai liudna, kad dar viena beda padaugejo  verysad.gif

As irgi jogurtukus ryju, kaip pamisusi, labai gerai man jie "lenda"  thumbup.gif

turejau umini nekrotini pankreatita, dabar jau jis pas mane gavosi letinis pseudotumorozinis pankreatitas  g.gif  unsure.gif

ačiū, jammin, bet jau kažkaip neadekvačiai reaguoju į tas visokias diagnozes - pradėjau juoktis, kai tyrimo rezultatą pasakė ir rekomendacijas gydymui dėstė unsure.gif
nu bet jau diagnozės tavo blink.gif kuo jie skiriasi vienas nuo kito?
Atsakyti
Uminis, tai kai neilga laika buna, leinis , tai jau toks, kuris tesiasi ilgai. O tas pseudotumorozinis, ko gero reiskia, kad turiu tas dvi pseudocistas kasoje mirksiukas.gif Jo, tos diagnozes, tai hihihi.gif
Atsakyti