Įkraunama...
Įkraunama...

pankreatitas (kasos uždegimas)

Labutis , Adrute!
Oi, truputi ir as pavargau, bet gerai, kad namie nebereikia sedeti thumbup.gif
Na, man labai idomu ar pades bent kazkiek Jadvygos arbatele. Jei pades, as irgi butinai isigysiu bigsmile.gif O nr.8 cia butent kasininkems arbatyte? lotuliukas.gif
Atsakyti
Taip Nr8 kasininkių arbata lotuliukas.gif
Aš taip pat džiaugiuosi kad nereik namie sėdėt nieko tokio,kad pavargstu smile.gif

Deisi,o kaip tu laikais?
Atsakyti
Labanakt 4u.gif
Mane vyriškiai nugalėjo ir nuvyjo nuo kompo iki merginos smile.gif
Atsakyti
Labanaktukas 4u.gif
Atsakyti
užbėgau čia trumpam, nes kažkaip su vaiaksi užsižaidžiau ir žiūriu, kad jau miegoti reikia blink.gif
pas mane viskas ramu. šiandien darbe buvau, prasiblaškiau truputį, bet žiauriai miegas buvo užėjęs, tai vis galvojau, kaip čia neužmigti doh.gif
išgėriau po darbo grįžusi tokį ale šaltibarštį - be jokių prieskonių burokėlių sultis su rūgpieniu ir krapukais. nu visai nieko, gal tiko man toks patrovas g.gif dar jogurtas šiandien buvo, obuoliukas...
bet žinokit pamiršau pas chirurgą nuvažiuoti doh.gif rytoj reikės skambinti gydytojai ir tartis iš naujo.
ir jums linkiu labo snakties, bėgu pas savo makaliukus liuliuko wub.gif
Atsakyti
Saldziu sapnu jums visiems, Deisi 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, brangiosios kasininkes biggrin.gif
Kaip sveikateles, darbai ir nuotaikeles?
As siandien vel su skausmais raitausi, gerai,kad ryt i santariskes doh.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif

Ale dažnai tau Jammin skausmai užeina console.gif .Aš jaučiuos neblogai tik kartumas dabar vargina.Geriu arbatą keistoko skonio,bet gert galima.Rytoj darbe dirbsiu ilgą dieną tai jaučiu nepavilksiu kojų vakare doh.gif O kaip tau Deisi sekas kaip ten su chirurgu reikalai? g.gif
Atsakyti
Tai va, kad ziuriu kitiem ne taip daznai tie skausmai uzeina, kartais net baisu darosi verysad.gif
Atsakyti
sveikos, kasininkės mirksiukas.gif
kai dabar paskaičiau, tai tik tada atsiminiau, kad pas chirurgą tai taip ir nebuvau........... pamiršau šiandien visiškai doh.gif nu bet rytoj tau jau pasistengsiu prisiminti cool.gif
šiaip tai jaučiuosi neblogai, valgau jogurtukus, šiandien jau ir daržovyčių troškintų ragavau. kaip ir nieko, tinka man. tik mane baisiai nervina mano baisinis išpūstas pilvas doh.gif atrodau kaip kokį 6 mėnesį nestuke.gif kaip man jį "nuorinti"????
dr šiandien prei visų laimių išsityriau kaulų tankį. tai pas mane pirma kaulų retėjimo stadija ir dabar jau kasmet o gal ir kas pusmetį reikės ir tą dalyką kontroliuoti....... ir su vidinėm venom kažkas ne taip....... nu žodžiu, jau ko ko, o ligų tai man kažkas iš aukštai nepagailėjo visiškai doh.gif bet ačiū ir už tai unsure.gif
einu indus mazgot, kažko patraukė ant veiklos g.gif
Jammin, laikykis, lauksim iš tavęs rytoj bet kokių žinių 4u.gif
Atsakyti
Dėkoju 4u.gif
O pilvuko tai tu niekaip nenuorinsi biggrin.gif Teks įprasti ir laukti, laukti... Čia kaltas tas infiltratas, kitaip žmonių kalba kalbant kaip ir didžiulis randas ant kasos, taigi jis būna ilgokai smile.gif
Atsakyti
Sveikos, brangiosios kasininkes smile.gif
Kaip laikotes?
As siandien apsilankiau pas gastroenterologus santariskese, pasidariau kraujo tyrimus,echoskopija.
Ech, kaip nenyksta mano cistos, taip nenyksta doh.gif Gydytoja sake cia nuo ju man daugiausiai skausmu ir buna... Ir dar patare vienus labai stiprius vaistukus nuo skausmo(kai uzeina dideli skausmai), galvoju reiks savo seimistes paprasyti,kad israsytu del visa ko... ax.gif Po echoskopijos dabar man toj vietoj, kur tos cistos taip slyksciai skauda, fui blink.gif blush2.gif
Atsakyti