Salotas sikart dariau baltas, su neriebiu majonezu(nors majonezo liepe nevartoti ), bet kolkas nieko, prieme organizmas. as stengiausi jo minimaliai deti
Bet siaip nedaznai taip nusizengiu dietai
Siaip dazniausiai salotas uzpilu arbatiniu sauksteliu alyvuogiu aliejaus(na ta prasme irgi minimaliai) Arba labai tinka jogurto, be jokiu priedu uzpilai, galima kefyru uzpilineti salotas(skonis beveik kaip su grietine darytu )
Na bulves siaip yra sunkokai virskinamas maistas, bet as valgau bulviu kose, virtas su lupena bulves, arba tinka ir garuose virtos, svarbiausiai nepersivalgyti
Deisi, o vaistukus vartoji? Fermentus pvz?
geriu Pangrolį dabar, nes dar pas terapeutę reikia nuvažiuot, pas chirurgą, gal dar ką nors paskirs... nors nesu radusi kažkokių vaistų, kiek domėjausi, tai pagrindinis gydymas - dieta
Taip, pagrinde gydymas dieta ir virskinimo fermentai.. Galetu kokiu nuskausminamuju buti sukurta sitai ligai
QUOTE(Jammin1 @ 2008 10 12, 13:30)
Taip, pagrinde gydymas dieta ir virskinimo fermentai.. Galetu kokiu nuskausminamuju buti sukurta sitai ligai
kad turbūt tie nuskausminamieji tik užmigdytų budrumą ir tada jau gali baigtis nežinia kuo. juk skausmas - tai signalas, kad reikia atkreipti dėmesį, kad kažkas jau ne taip...
o medaus galima dėtis į arbatą? ar geriau cukraus kelis krislelius?
As manau, kad galima ir medu, ir cukru. Matai, as nevartoju nei cukraus, nei medaus, tai nesu tikra 100%,kazkaip skaitydama neatkreipiau demesio, bet greiciausiai galima
Einu sriubytes virti su kalakutienos frikadelem
Einu sriubytes virti su kalakutienos frikadelem
na va, per šią savaitę šiandien buvo visai nebloga diena - jokios temperatūros, jokio pykinimo, jau ir namuose pasitvarkiau o dabar dar ir žiaurus alkis pasijuto - vadinas gyvensiu
rytoj eisiu darban, tai išvis prašviesės mano kasdienybė...
darbe turbūt griaušiu kokius sucharikus ir jogurtuką, išgersiu arbatytės...
o kažin kur kitos mūsų "kasininkės" kuo užsiima?
rytoj eisiu darban, tai išvis prašviesės mano kasdienybė...
darbe turbūt griaušiu kokius sucharikus ir jogurtuką, išgersiu arbatytės...
o kažin kur kitos mūsų "kasininkės" kuo užsiima?
Adrute i kaima islekus
As rytoj po nedarbingumo jau irgi i darba lekiu atsibodo namie jau O ir darbo savaite nebus ilga-treciadieni i santariskes konsultacijai leksiu
As siandien saldumynu prisivalgiau ir arbatos nezmoniskai daug geriau, normalaus maisto nedaug ir valgiau
P.S. juokingai skamba kasininkes
As rytoj po nedarbingumo jau irgi i darba lekiu atsibodo namie jau O ir darbo savaite nebus ilga-treciadieni i santariskes konsultacijai leksiu
As siandien saldumynu prisivalgiau ir arbatos nezmoniskai daug geriau, normalaus maisto nedaug ir valgiau
P.S. juokingai skamba kasininkes
o nepykina nuo saldumynų? man kartais būna, kad net bloga pasidaro, kai kažką saldaus suvalgau
o aš ištempiau dieną su jogurto indeliu, 3 krabų lazdelėm ir keliais džiuvėsėliais. ir mėtų arbata
aš rytoj irgi po nedarbingumo uždarymo eisiu darban, jau noriu eiti, nors gydytojas dar mielai būtų nedarbingumą tęses...
Papildyta:
tai kad mes grynos kasininkės
o aš ištempiau dieną su jogurto indeliu, 3 krabų lazdelėm ir keliais džiuvėsėliais. ir mėtų arbata
aš rytoj irgi po nedarbingumo uždarymo eisiu darban, jau noriu eiti, nors gydytojas dar mielai būtų nedarbingumą tęses...
Papildyta:
tai kad mes grynos kasininkės
Nea, dabar kazkaip jau nebepykina
Anksciau ziauriai pykino, turbut kokius tris menesius nuo ligos pradzios.
Bet pries sita liga as saldumynu visai nemegau, o dabar...
Anksciau ziauriai pykino, turbut kokius tris menesius nuo ligos pradzios.
Bet pries sita liga as saldumynu visai nemegau, o dabar...
na ką, varau savo babaužius ruošt miegui ir pati gulsiu jau, anksti ryt keltis...
labos nakties
labos nakties
Labanaktis
As jau irgi leksiu tuoj i lovyte, dar truputi tv paspoksosiu ir migdytis reikes, atpratau nuo darbo rezimo
As jau irgi leksiu tuoj i lovyte, dar truputi tv paspoksosiu ir migdytis reikes, atpratau nuo darbo rezimo
Laba diena
Kaip sekėsi merginom darbuose? Bet su tom kasininkėm kaip prijuokinot
Aš taip pat po darbų,pavargau darbe ,bet smagu buvo pakeisti aplinką,nes namie jau pabodo
Nusipirkau šiandien Jadvygos arbatos bandysiu nuo rytojaus gert.Šiandien jaučiuosi kaip tokia išsipūtus ,gastroenterologas patarė pagerti Meteo Spasmyl ir dar sakė,kad Kreonas geriau negu Pangrolis.
Saldumynų ir aš buvau mėgėja,o dabar vengiu tik medaus kartais ir pieniško šokolado mažą gabalėlį suvalgau.
Deisi taip jau ir bus turbūt mum vieną dieną jausimės gerai,o kitą praščiau,bent jau aš taip įsivaizduoju.
Mane jau stumia nuo kompo bandysiu prisijungti vėliau gal ir jūs būsite pasirodžiusios
Kaip sekėsi merginom darbuose? Bet su tom kasininkėm kaip prijuokinot
Aš taip pat po darbų,pavargau darbe ,bet smagu buvo pakeisti aplinką,nes namie jau pabodo
Nusipirkau šiandien Jadvygos arbatos bandysiu nuo rytojaus gert.Šiandien jaučiuosi kaip tokia išsipūtus ,gastroenterologas patarė pagerti Meteo Spasmyl ir dar sakė,kad Kreonas geriau negu Pangrolis.
Saldumynų ir aš buvau mėgėja,o dabar vengiu tik medaus kartais ir pieniško šokolado mažą gabalėlį suvalgau.
Deisi taip jau ir bus turbūt mum vieną dieną jausimės gerai,o kitą praščiau,bent jau aš taip įsivaizduoju.
Mane jau stumia nuo kompo bandysiu prisijungti vėliau gal ir jūs būsite pasirodžiusios