Įkraunama...
Įkraunama...

pankreatitas (kasos uždegimas)

Salotas sikart dariau baltas, su neriebiu majonezu(nors majonezo liepe nevartoti schmoll.gif ), bet kolkas nieko, prieme organizmas. as stengiausi jo minimaliai deti smile.gif
Bet siaip nedaznai taip nusizengiu dietai biggrin.gif
Siaip dazniausiai salotas uzpilu arbatiniu sauksteliu alyvuogiu aliejaus(na ta prasme irgi minimaliai) blush2.gif Arba labai tinka jogurto, be jokiu priedu uzpilai, galima kefyru uzpilineti salotas(skonis beveik kaip su grietine darytu smile.gif )

Na bulves siaip yra sunkokai virskinamas maistas, bet as valgau bulviu kose, virtas su lupena bulves, arba tinka ir garuose virtos, svarbiausiai nepersivalgyti smile.gif

Deisi, o vaistukus vartoji? Fermentus pvz?
Atsakyti
geriu Pangrolį dabar, nes dar pas terapeutę reikia nuvažiuot, pas chirurgą, gal dar ką nors paskirs... nors nesu radusi kažkokių vaistų, kiek domėjausi, tai pagrindinis gydymas - dieta
Atsakyti
Taip, pagrinde gydymas dieta ir virskinimo fermentai.. Galetu kokiu nuskausminamuju buti sukurta sitai ligai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2008 10 12, 13:30)
Taip, pagrinde gydymas dieta ir virskinimo fermentai.. Galetu kokiu nuskausminamuju buti sukurta sitai ligai  ax.gif

kad turbūt tie nuskausminamieji tik užmigdytų budrumą ir tada jau gali baigtis nežinia kuo. juk skausmas - tai signalas, kad reikia atkreipti dėmesį, kad kažkas jau ne taip...
o medaus galima dėtis į arbatą? ar geriau cukraus kelis krislelius?
Atsakyti
As manau, kad galima ir medu, ir cukru. Matai, as nevartoju nei cukraus, nei medaus, tai nesu tikra 100%,kazkaip skaitydama neatkreipiau demesio, bet greiciausiai galima bigsmile.gif
Einu sriubytes virti su kalakutienos frikadelem essen.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jammin1: 12 spalio 2008 - 12:43
na va, per šią savaitę šiandien buvo visai nebloga diena - jokios temperatūros, jokio pykinimo, jau ir namuose pasitvarkiau thumbup.gif o dabar dar ir žiaurus alkis pasijuto - vadinas gyvensiu tongue.gif
rytoj eisiu darban, tai išvis prašviesės mano kasdienybė...
darbe turbūt griaušiu kokius sucharikus ir jogurtuką, išgersiu arbatytės...
o kažin kur kitos mūsų "kasininkės" g.gif kuo užsiima?
Atsakyti
Adrute i kaima islekus ax.gif
As rytoj po nedarbingumo jau irgi i darba lekiu thumbup.gif atsibodo namie jau smile.gif O ir darbo savaite nebus ilga-treciadieni i santariskes konsultacijai leksiu smile.gif
As siandien saldumynu prisivalgiau ir arbatos nezmoniskai daug geriau, normalaus maisto nedaug ir valgiau blush2.gif
P.S. juokingai skamba kasininkes biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jammin1: 12 spalio 2008 - 19:31
o nepykina nuo saldumynų? man kartais būna, kad net bloga pasidaro, kai kažką saldaus suvalgau unsure.gif
o aš ištempiau dieną su jogurto indeliu, 3 krabų lazdelėm ir keliais džiuvėsėliais. ir mėtų arbata thumbup.gif
aš rytoj irgi po nedarbingumo uždarymo eisiu darban, jau noriu eiti, nors gydytojas dar mielai būtų nedarbingumą tęses...

Papildyta:
tai kad mes grynos kasininkės 4u.gif
Atsakyti
Nea, dabar kazkaip jau nebepykina bigsmile.gif
Anksciau ziauriai pykino, turbut kokius tris menesius nuo ligos pradzios.
Bet pries sita liga as saldumynu visai nemegau, o dabar... doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
na ką, varau savo babaužius ruošt miegui ir pati gulsiu jau, anksti ryt keltis...
labos nakties 4u.gif
Atsakyti
Labanaktis 4u.gif
As jau irgi leksiu tuoj i lovyte, dar truputi tv paspoksosiu ir migdytis reikes, atpratau nuo darbo rezimo blush2.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

Kaip sekėsi merginom darbuose? smile.gif Bet su tom kasininkėm kaip prijuokinot lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Aš taip pat po darbų,pavargau darbe doh.gif ,bet smagu buvo pakeisti aplinką,nes namie jau pabodo ax.gif
Nusipirkau šiandien Jadvygos arbatos bandysiu nuo rytojaus gert.Šiandien jaučiuosi kaip nestuke.gif tokia išsipūtus lotuliukas.gif ,gastroenterologas patarė pagerti Meteo Spasmyl ir dar sakė,kad Kreonas geriau negu Pangrolis.
Saldumynų ir aš buvau mėgėja,o dabar vengiu tik medaus kartais ir pieniško šokolado mažą gabalėlį suvalgau.
Deisi taip jau ir bus turbūt mum vieną dieną jausimės gerai,o kitą praščiau,bent jau aš taip įsivaizduoju. g.gif
Mane jau stumia nuo kompo bandysiu prisijungti vėliau gal ir jūs būsite pasirodžiusios smile.gif
Atsakyti