Įkraunama...
Įkraunama...

Ginekologai ir nevaisingumo specialistai

Bonda ,Stankevičius dirba ir klinikose ,ir ''vaisingumo klinikoj'' ,ir dar bala žino kur.Jis specializuojasi endokrininėj ginekologijoj.Aš lankausi pas jį ir kol kas patenkinta,bet čia pati matei ,kokios skirtingos nuomonės.Taigi gali pabandyt tik pati ir susidaryt savo nuomonę..Esu tikra ,kad pirmieji susitikimai gal ir nelabai sužavėtų.Jaučiu didžiulį skirtumą ,kaip bendravau su juo anksčiau ir dabar.
Klinikose ir ''VAISINGUMO KLINIKOJ'' dirba STANKEVIČIUS,TVARIJONAVIČIENĖ IR VISOCKIENĖ.Klinikose ,man atrodo,yra ir kitų spesialistų ,PVZ.;JANICKIENĖ(atrodo ,kad tokia pavardė)
Atsakyti
Siap per keturis metus pakeiciau 5 gydytojus. Privacioje buvau bet neatsimenu pavardes ir is kart nepatiko ir nejau. LAnkiausi z.sanciu poliklinikoje pas Zemaitiene. Po laporaskopijos ji man rekomendavo klinikoje dirbancia specialiste Marija Butilkina ir patikekite manim as po 4men. pas ja lankydamasi pastojau. Nezinau gal sutapuimas, o gal atitiko jos taikomi vaistai, ogal taip turejo buti. Ji dar dirba Fama Bona (Islandijos pl.)
Atsakyti
QUOTE (bonda @ 2004 05 26, 11:08)
Kur Kaune kreiptis? Kokie geri vaisingumo specialistai yra klinikose? kokie kitose gydymo įstaigose? O is kur tas stankevicius?

Klinikose Tvarijonaviciene Egle labai puiki, ji ir "Vaisingumo klinikoje" dirba
Atsakyti
aciu, jums labai... wink.gif nes kaip ir moraliskai jau ruosiuosi vaziuoti Kaunan... tad jau tikrinu aplinka, kas ir kaip... pradzioj bandysiu nuo kliniku, nes ir siuntima i jas gausiu... wink.gif
Atsakyti
Staigiai rasykit, ka zinot apie gydytoja Valiuniene laugh.gif Reikia pazistamai pas ja daryti laparaskopija - o mano pacios nuomone apie ja ne kokia, gal as klystu...
Atsakyti
O jus mano rekomenduota profesoriu Viksraiti tycia ignoruojat? Gi sakiau, kad zinau maziausiai pora mamyciu, kurios po jo proceduru susilauke seimos pagausejimo. Vienintele jo salyga - jokio chirurginio isikisimo. Nors viena is mano pazystamu is Kretingos pas ji nuvaziavo po kazkokio praputimo (nelabai gaudausi tose procedurose). Tai jis, paguodes, kad chirurgine intervencija buvo nedidele, ja prieme. Paeme tepineli, pire jos akiu istyre ir mikroskopu parode visas bakterijas. Nezinau, kokios jos ten buvo, bet gydytis turejo abu su vyru. po gydymosi ir lelius atsirado. Jei kam reikia, galiu gaut koordinates to Viksraicio (juolab kad as pas jo sunu vaidybos kazkada mokiausi rolleyes.gif )
Atsakyti
Butu gerai, kad gautum tas jo koordinates, o jis Vilniuj?
Atsakyti
QUOTE (Smurka @ 2004 06 07, 15:24)
O jus mano rekomenduota profesoriu Viksraiti tycia ignoruojat?

Tai as jau tiek kartu operuota laugh.gif Viksraitis manes turbut ne per slenksti perzengt nebeileistu laugh.gif laugh.gif laugh.gif
O siaip nezinau, gal kas ir bande panos, tik nesigyre wink.gif
Atsakyti
Sveikos merginos ir moterytės,

Kreipiuosi į Jus su prašymu, kuris veda link mūsų pagrindinio tikslo - pripažinti nevaisingumą liga. Dabar Jūs galite mums padėti, prisidėti ir kiekviena įnešti savo dalelę siekiant šio tikslo nebe žodžiais, o darbais.

Gavau užduotį - surinkti duomenis iš visos LIETUVOS, kokios yra klinikos, kabinetai, kuriuose galima išplatinti informaciją apie mūsų klubo ir steigiamos asociacijos veiklą. Trumpai tariant, reikia surinkti duomenis, kur lankosi šeimos, turinčios nevaisingumo problemų. Rašykit į šį skyrelį adresus, pavardes, bet kokius duomenis iš visos Lietuvos.Tai prireiks ir renkant parašus. Ypač prašau mažesnių miestų, miestelių, nes mes iš Vilniaus negalim žinoti.
Aš pasistengsiu šiuos duomenis susisteminti.
Iš anksto visoms dėkoju už pagalbą.
Papildyta @ [mergetime]1087542034[/mergetime]
Mergaaaaaaaaaitėėėėėėėės, matau, kad Jūsų skaitančių labai daug, tai kodėl nerašot, negi gaila brūkštelėti. Kur pačios lankotės?A? wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilte: 18 birželio 2004 - 08:46
QUOTE (vilte @ 2004 06 18, 08:43)
Ypač prašau mažesnių miestų, miestelių, nes mes iš Vilniaus negalim žinoti.
Aš pasistengsiu šiuos duomenis susisteminti.
Iš anksto visoms dėkoju už pagalbą.
Papildyta @ [mergetime]1087542034[[b]*paiduke rgetime] [/b]
Mergaaaaaaaaaitėėėėėėėės, matau, kad Jūsų skaitančių labai daug, tai kodėl nerašot, negi gaila brūkštelėti. Kur pačios lankotės?A? wink.gif

Na tai gal neraso del to,kad dauguma is vilniaus ir didesniu miestu,o tu prasei,kad rasytu ypac is mazesniu
As lankausi pas Klima,Eugenijos ginekologijos klinikoje,Savanoriu 11e-3;
jis dar dirba Seimos planavimo centre,Tilto g-ve 11(ten ir Miezeniene dirba)ir ten ir ten lankausi
Atsakyti
Jokiu būdu ne tik iš mažesnių miestų, reikia iš visos LIETUVOS.

Ačiū, paiduke, tu pirma prisidėjai heart.gif
Atsakyti
Aš pavyzdžiui iš mažo miestelio, kuris vadinasi Pasvalys. Bet ką tau galėčiau parašyti kur lankausi, juk pas mus tik miesto ligoninė, tai pirmi vizitai būna pas ligoninės ginekologą, o ten nuėjus su tokia problema, iš karto duoda siuntimą į Kauną arba Vilnių, niekas tokių problemų ten nenagrinėja. Na gal Panevėžyje ir yra ten kokios privačios gydytojos, kurios užsiima gydyti nevaisingumą, bet pavyzdžiui konkrečiu mano atveju, kai nepastojimo priežastis vyras - ir privatus Panevėžio urologas iškarto siuntė į Kauną. Todėl ir nėra ką rašyti kur lankomės. nes visvien ir iš mažesnių miestelių vyksta į Vilnių arba Kauną ir lankosi tose pačiose vietose kur ir Jūs.
Atsakyti