Įkraunama...
Įkraunama...

Ginekologai ir nevaisingumo specialistai

Aš šį Bogdanskienės psl. jau prieš 2 savaites pastebėjau, bet tik kainininkų nėra wink.gif
Atsakyti
As klausiau el. pastu apie kainas Bogdanskienes klinikoje.
Gavau tokia atsakyma:
Musu klinikoje gydytojo konsultacija del ginekologiniu bendru ligu kainuoja 60 lt,tyrimas ultragarsu per maksti - 70 lt.Pirmine konsultacija del nevaisingumo ,apziura ir tyrimu plano sudarymas kainuoja 100lt, echoskopija del nevaisingumo kainuoja 95 lt.Klinikos vadoves Gyd.G.Bogdanskienes pirmine konsultacija del nevaisingumo kainuoja 150 lt.Spermos tyr. kaina- 150 lt.
Atsakyti
niu merginos - jį iš karto įdėjau, kai rašiau apie nevaisingumo specialistus - tik pačioj pradžioj jis neveikė, buvo tik adresas biggrin.gif

o kad nėra kainų - gaila.
Atsakyti
O gal kuri gydėtės Motinos ir vaiko klinikoje Kaune?Jų internetiniam psl.rašo ,kad pirmieji pradėjo daryt dirbtinio apvaisinimo procedūras,gražiai apie save rašo .Kažkaip pagalvojau ,kad jei kada nors nusivilsiu savo daktaru ,tai eisiu ten laimės ieškot.
Atsakyti
As lankiausi Kaune Vaisingumo klinikoj pas
gydytoja Visockiene Daina, man ji patiko.
Atsakyti
As pas Daina Visockiene esu buvus viena karta, bet Vilniuj. Matyt ji per du miestus dirba. Na nieko tokia pasirode smile.gif.

Mergaites noriu paklausti (nezinojau kurioj temoj geriau tai padaryti, tai nutariau cia). Gal kas zinot, kur dingo tema "Netradiciniai gydymo budai" ar kazkaip panasiai? Nu niekaip nerandu sad.gif. Padekit, gal tik per ziopluma nematau.
Atsakyti
QUOTE (Slyvute @ 2004 05 20, 09:26)
Mergaites noriu paklausti (nezinojau kurioj temoj geriau tai padaryti, tai nutariau cia). Gal kas zinot, kur dingo tema "Netradiciniai gydymo budai" ar kazkaip panasiai? Nu niekaip nerandu sad.gif. Padekit, gal tik per ziopluma nematau.

aha, Slyvut, aš čia kažkada ieškojau ir neradau.

visai nebloga tema, kur ji pasimetė g.gif
Atsakyti
Nu aš irgi paieškojau tos temos ir jos niekur nebėra unsure.gif , turbūt netyčia pratrinta buvo arba gal nebent prie kokios kitos prijungta...
Atsakyti
Dar dėl nevaisingumo gydymo specialistų Vilniuje. Aš anksčiau nesikreipiau į specializuotas klinikas, nes vis lyg kainos gąsdino. Tai norėčiau patarti tiems, kas turi mažiau pinigėlių. Daug gydytojų dirbandžių specializuotose klinikose, dirba ir paprastose poliklinikose, ar ligoninese. Galima juos ten susirasti ir kreiptis tiesiogiai - moki i kisene ir pigiau gaunasi.
Buvau radusi Vilniuje Seskines poliklinikoje dirbancia gydytoja Telyceniene - ji dirba Bogdanskienes klinikoje ir taip pat specializuojasi nevaisinguvo gydyme. Meskauskiene (dirba pas Usoniene) dirba Antakalnio ligonineje (turiu dar jos mob.)

Tai iseitis, kas nedrista kreiptis i privacias klinikas del pinigeliu stokos.
Atsakyti
Labai dziaugiuosi clap.gif clap.gif kad operavo ir priziurejo Klimas,prieziura buvo puiki,lakste pas mane po tris kart dienoje,ir savaitgaliais,atostogas buvo suplanaves siai savatei,bet del manes,atidejo kitai savaitei.Ir specialistas tikrai geras. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,

as irgi turejau pastojimo problemu, praejo trys ilgi metai ir jau uz keliu savaiciu turesime leliuka clap.gif

siaip paskaiciau jusu komentarus ir esu apakus del atsiliepimu apie Stankeviciu ohmy.gif siaip as gimdysiu pas ji ir uz tai, kad apskritai gimdysiu dekinga butent jam, po gimdymo nepasidroveciau pabuciuoti jam ranka tongue.gif taip, jo jumoras savotiskas, na jis per daug nesicackina su pacientem, bet turbut toks jau jo budas. tiesa sakant man visai tai priimtina.

kazkuri rase, jog jis maise su kita paciente. manau, kad tai naturalu, siaip jis mane pradejo atsiminti tik po kokiu 7-8 menesiu. bet as, kad nesusidarytu nepatogi situacija is kart iejusi trumpai apibudindavau ko as pas ji cia vaikstau smile.gif . pati dirbu darba su klientais ir bent jau as nei veidu, nei pavardziu neatsimenu, bet kai ateina zmogus ir sako:" as pas jus jau buvau tokiu ir tokiu klausimu..." kazkaip pradedu atsiminti kas prie ko.

na cia tik mano nuomone, o siaip linkiu visoms greiciau issigydyti, pastoti ir.. pereiti i tema "As nescia". Sekmes jums ir nepraraskit vilties wink.gif
Atsakyti
Kur Kaune kreiptis? Kokie geri vaisingumo specialistai yra klinikose? kokie kitose gydymo įstaigose? O is kur tas stankevicius?
Atsakyti