Mergaitės,
įmeskit nuorodėlę kur pasiskaičiuot kiek reikia medžiagos darbeliui? AČIŪ
po kompiuterio perinstaliavimo dingo nuorodos
QUOTE(giedress @ 2008 09 20, 00:19)
etaeta, gal nebe už ilgo pradėsi "supynes"?
Jau pradejau, o vietoj tu skambaliuku nusipirkau siuos kaspinelius.
Labai tikiuosi kad tiks
va kaip atrodo darbo pradzia
Linas tai zalias, bet kazkaip nelabai matosi nuotraukoje
QUOTE(etaeta @ 2008 09 20, 11:26)
Jau pradejau, o vietoj tu skambaliuku nusipirkau siuos kaspinelius.
Labai tikiuosi kad tiks
Labai tikiuosi kad tiks
kaip fysnei atrodo matau, kaspiniukai iš kasiulai. Na, reikės ir man paspausti mygtuką "check out"
Merginos - perkračiau savo visokius lobius ir aptikau šio to, ko nenaudoju ir nenaudosiu. Todėl sudėjau viską į savo "Skelbimų lentą". Pasižiūrėkit, gal rasit ką nors sau tinkamo:
Mano skelbimų lenta - Parduodu... Dovanoju...
Kartu pasirodau savo Nimue ir aš Nelabai daug beliko - sijonas, žiedadulkės ir backstitchas
Mano skelbimų lenta - Parduodu... Dovanoju...
Kartu pasirodau savo Nimue ir aš Nelabai daug beliko - sijonas, žiedadulkės ir backstitchas
QUOTE(giedress @ 2008 09 20, 12:10)
kaip fysnei atrodo matau, kaspiniukai iš kasiulai. Na, reikės ir man paspausti mygtuką "check out"
na jie ir pagal dydi man atrodo kad tiks, siaip kazkaip galvojau, kad tik nebutu per dideli tie kaspineliai, bet jie tokie nedidukai, tikiuosi tiks. Pirkau kasiulai.lt, nes tikrai neturiu laiko vaikscioti po parduotuves su viltim rasti tai, ko realiai reikia pagal ta schema
Ačiū visoms už pagyrimus mano darbeliams. Turiu dar vieną nediduką darbelį įrėminus, bet parodysiu vėliau Na o po to iiiilllgai nieko nerodysiu, nes nieko dabar nesiuvinėju, tik žaidimus, o jų rodyti negaliu
Nežinau spalvos pavadinimo, nes dažiau pati, šamarliakinau su žalia, mėlyna ir dar juodos truputuką dėjau, tai gavosi kas gavosi
Koks tai drakonas arba "padalka" suknelės Ai, nemoku spėliot
Etaeta, su malonumu stebėsiu tavo siuvinėjamą vaikiuką sūpynėse, nes jis mano netolimuose planuose
Pumpurėli, jau finišo tiesioji . Labai graži man ta mergikė
QUOTE(Čerčikas @ 2008 09 19, 20:30)
o Nimue porelę jau ant tokios spalvos medžegėlės siuvinėjai?
Nežinau spalvos pavadinimo, nes dažiau pati, šamarliakinau su žalia, mėlyna ir dar juodos truputuką dėjau, tai gavosi kas gavosi
QUOTE(Džeinė @ 2008 09 20, 12:42)
Žaidimui, atspėk ka siuvinėju
Koks tai drakonas arba "padalka" suknelės Ai, nemoku spėliot
Etaeta, su malonumu stebėsiu tavo siuvinėjamą vaikiuką sūpynėse, nes jis mano netolimuose planuose
Pumpurėli, jau finišo tiesioji . Labai graži man ta mergikė
QUOTE(Džeinė @ 2008 09 20, 12:42)
Man tai irgi kazkas i Rytus panasu.