Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(milka@ @ 2008 10 06, 22:31)
Iškart puoliau į pašto dėžutę. Ačiū labai aciuks.gif  Šių dviejų katinų slapukų niekur neteko sutikti. O su tavo pagalba turėsiu visu keturis  yahoo.gif
O ant kokios medžiagytės tu siuvinėji?

aš siuvinėju ant aidos, nes užsipirkau didelį gabalą, reik sunaudot, užteks visiems keturiems kačiams biggrin.gif
Atsakyti
Juratere, grazus drinks_cheers.gif toks niekur nematytas ... na, bent jau as neuzsekus schmoll.gif o to keliu vakaru darbo man neatvercia g.gif einu dar karta bandyti ..
Atsakyti
[quote=tiesiog3,2008 10 06, 16:39]
Austra, tikrai! bigsmile.gif ir as labai noreciau pamatyti tas dvi pirmasias ... ax.gif nu super, tikrai puiki dovana bus!! 4u.gif

Rodau - bet tik vieną, nes kitos neturiu kompe biggrin.gif

http://www.foto.lt/i...19.JPG&id=12019

Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2008 10 06, 20:47)
Na, merginos, jau tikrai baigiau. Kitaip nebus.
user posted image

Kaip grazu wub.gif Gal galima butu schemute pievute@gmail.com Labai labai prasau 4u.gif Kaip tik draugei dukryte gime - butu puiki dovana wub.gif
Atsakyti
austra, nu SUPER drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
[quote=austra,2008 10 07, 11:24]

Rodau - bet tik vieną, nes kitos neturiu kompe biggrin.gif

Labai gražus darbelis thumbup.gif Ir mergytė tokia fainuolė wub.gif
Atsakyti
austranu super labai grazu o kaip tu pasidarei schemte cia turbut reikia specialios progranos jei taip tai gal zinai is butu galima atsisiusti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(juratere @ 2008 10 07, 09:56)
As vis ziuriu ziuriu i tuos irisus...  wub.gif Vis ruosiuosi siuvineti rolleyes.gif Butinai juos siuvinesiu,-tik  Labai bijau tiek lapu blush2.gif .
O su kokiais siulais tu siuvinejai?

tai kad nedaug tų lapų, tik 12 berots, ir spalvų gal tik 35, o žinant tavo tempus tai tikrai greičiau įveiksi nei aš. blush2.gif
Pati naudojau DMC siūlus smile.gif

QUOTE(tiesiog3 @ 2008 10 07, 10:22)
little angel,  beje, nu jau geles tavo siuvinetos mamai, NUOSTABIOS!!  doh.gif  4u.gif ziurint neatrodo labai dideles, bet kiek suprantu is Jurateres pasisakymo tai jos itin dideles?  g.gif mama turbut buvo be proto laiminga gavusi tokia dovana?  smile.gif

be rėmo buvo apytiksliai 40x60cm, o su rėmu 50x70cm. Bet jau svėrė kiek daug doh.gif vos danešiau iki mašinos biggrin.gif Mama galvojo, kad paveikslas bus A4 lapo dydžio, tai patyrė "lengvą" šoką. biggrin.gif Na bet liko patenkinta.

Beje tos gėlės man buvu pirmas tokio dydžio darbas ir pabaigus prisiekinėjau, kad Niekada daugiau paklodžių nesiuvinėsiu biggrin.gif O va kaip gavos
Atsakyti
Gal kas turit nuorodų su kūdikiais, noriu gimimui išsiuvinėti. Pasidalinkit 2.gif
Atsakyti
QUOTE(Smulkmena @ 2008 10 07, 13:59)
Gal kas turit nuorodų su kūdikiais, noriu gimimui išsiuvinėti. Pasidalinkit  2.gif

O nenorėtumėte keletą puslapių atgal peržiūrėti??????
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2008 10 07, 15:01)
O nenorėtumėte keletą puslapių atgal peržiūrėti??????

Visą temą perskaičiau ir be diskusijos apie vieno paveikslo raidžių dydį nieko daugiau nemačiau irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Smulkmena @ 2008 10 07, 14:19)
Visą temą perskaičiau ir be diskusijos apie vieno paveikslo raidžių dydį nieko daugiau nemačiau  irnesakyk.gif

per visas temas eina iš esmės dvi pagrindinės nuorodos, kuriose yra visko ir kurių tau ieškoti aš tingiu:) nelabai įsivaizduoju, kaip tu sugebėjai jų nerasti:)

na gal kas netingės ir 1000-ąjį kartą duos tas pačias dvi nuorodas smile.gif
Atsakyti