Dovanokit, merginos, kad įkyriu Bet ar tikrai niekas neturite bitutės schemos
Aš turiu kažkuriam žurnale, galiu paieškoti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 09 28, 22:02)
Aš turiu kažkuriam žurnale, galiu paieškoti
Butų labai malonu
My Webpage
Papuga,-uzeik i vaikiskus,-surasi daug bituciu
Papuga,-uzeik i vaikiskus,-surasi daug bituciu
Sveikutės darbštuolytės kiek perverčiu tėma visi jusu darbeliai superiniai
vis galvoju gal ir man pabandyt l
mano mažiukas nuo krikštamotes gavo dovaną labai gražiai išsiuvynėta ir irėminta paveikslą su mažiaus gim.data svoriu ,vardu ir miegančiu meškinu
taigi labai norėčiau tokius paveikslus pasidaryti ir dičkiams
taigi gal kas man patars kokio audinio bei siulų man reiktu nusipirkti ir kur galima viso to nusipirkti Vilniuje?kaskada esu tai dariusi bet kaskaip jaunai neužtekdavo kantrybės baikti iki galo
vis galvoju gal ir man pabandyt l
mano mažiukas nuo krikštamotes gavo dovaną labai gražiai išsiuvynėta ir irėminta paveikslą su mažiaus gim.data svoriu ,vardu ir miegančiu meškinu
taigi labai norėčiau tokius paveikslus pasidaryti ir dičkiams
taigi gal kas man patars kokio audinio bei siulų man reiktu nusipirkti ir kur galima viso to nusipirkti Vilniuje?kaskada esu tai dariusi bet kaskaip jaunai neužtekdavo kantrybės baikti iki galo
QUOTE(libaja @ 2008 09 28, 18:15)
O Žuvyčia gal jau . Labai aktyvi buvo, o va jau kelinta diena pasigendu rankdarbių forumuose
Kažką pražiopsojau
Oho kiek dailių darbų per savaitgalį priderėjo
Labas rytas auksarankes
Jola, tavo darbas su veduokle nepakartojamas tikrai ... buna tokie paveikslai, kuriuos pamatai ir "apsali" ispudinga pati veduokle, kotelis ir ireminimas manau, tie, kuriems atiteko darbas turejo buti labaaaaiii patenkinti o gal pasidalintum ir schema?
Juratere, taviskis man taip pat super!!! virtuvei paveikslai retai kurie uzkabina, o sitas super! beje kaip ir braskes i ta pacia tema
Aistulia, gal butu galima ir man schemute braskiu
Libaja, laukiam pasirodymo
o del Zuvychios man tas pats klausimas iskilo ...kazkaip itartinai ilgam ji nugaravus ... gal jau tikrai .... Zhuvycia viena jau
Jola, tavo darbas su veduokle nepakartojamas tikrai ... buna tokie paveikslai, kuriuos pamatai ir "apsali" ispudinga pati veduokle, kotelis ir ireminimas manau, tie, kuriems atiteko darbas turejo buti labaaaaiii patenkinti o gal pasidalintum ir schema?
Juratere, taviskis man taip pat super!!! virtuvei paveikslai retai kurie uzkabina, o sitas super! beje kaip ir braskes i ta pacia tema
Aistulia, gal butu galima ir man schemute braskiu
Libaja, laukiam pasirodymo
o del Zuvychios man tas pats klausimas iskilo ...kazkaip itartinai ilgam ji nugaravus ... gal jau tikrai .... Zhuvycia viena jau
Labas rytas.
Kazkaip lengvai siuvinejasi .
Perziurejau savo archyvus, bet nieko tokio neradau.
QUOTE(wioletukas @ 2008 09 27, 13:43)
Savaitės ,darbelis
Kazkaip lengvai siuvinejasi .
QUOTE(papuga @ 2008 09 28, 20:48)
Dovanokit, merginos, kad įkyriu Bet ar tikrai niekas neturite bitutės schemos
Perziurejau savo archyvus, bet nieko tokio neradau.
Izida, pirmai sumaisiau tave su wioletuku ot vepla tai pas tave cia tokie tempai nu zinai, tikrai nustebinai, as su saviskiu galuojuosi ten, atrodo prisedi tikrai ne pusvalandziui gi, o labai vangiai juda i prieki
o taviskis juk irgi nera lengvas darbas, tad nu zinai, jei tai savaites darbas tai respect tau
o taviskis juk irgi nera lengvas darbas, tad nu zinai, jei tai savaites darbas tai respect tau
Mažas angeliukas, kaip ir rašiau siuvinėjosi labai mielai. Žinau, kad metrikos visom pabodusios, tai stengiuos nesirodyt, bet su šia neiškenčiau