Taip tikiuosi, kad savaitgalį pasirodysiu savo darbelį-vargelį. Ėmiausi siuvinėt, nes kažkaip atrodė fainas ir paprastas, bet siuvinėjasi labai lėtai. Jau net nebemielas tapo. Na bet reikia baigt...
Na -stai,- pabaigiau ir as savo nediduka darbeli. Labai jau jisai man mielas ...
juratere, mielas darbelis
Juratere, oj kaip skaniai atrodo sauniai padirbejai
QUOTE(astute_k @ 2008 09 25, 21:05)
Siuvinėjimo *pat failus atidaro PCStitch programa. tusha-stitch.boom.ru/artickles/pmaker/panels.html[/url] )
Labai ačiū. Pasidariau.
juratėle labai dailus paveiksliukas, gal turi nuorodėlę į schemą?
QUOTE(paukščiukas @ 2008 09 26, 17:37)
juratėle labai dailus paveiksliukas, gal turi nuorodėlę į schemą?
Paieskosiu,-kazkur turejau,-bet viska atsikopijavau,o nuoroda ,-tikiuosi,jog dar turiu issisaugojusi. Paieskosiu,-jei bus-idesiu
Permeciau,-kad nelabai musit turiu . Gal kuri mergina bus sutikusi kur schemute
QUOTE(juratere @ 2008 09 26, 16:14)
Na -stai,- pabaigiau ir as savo nediduka darbeli. Labai jau jisai man mielas ...
labai gražus darbelis , bet būtinai pasirodyk kai jį įrėminsi
QUOTE(jurginėlis @ 2008 09 26, 17:59)
labai gražus darbelis , bet būtinai pasirodyk kai jį įrėminsi
Gerai. Tik va,-jau nelabai turesiu kur kabinti
juratere, nerealus darbelis, taip ir norisi susirasti siltas koines, apsigaubti siltu chalatu, pasiimti puodeli su karsta arbata ir susirangyti ant palanges ryte na cia pamacius si paveiksla man iskarto tokia nuotaika darbas labai jau labai
QUOTE(Rne @ 2008 09 26, 18:07)
juratere, nerealus darbelis, taip ir norisi susirasti siltas koines, apsigaubti siltu chalatu, pasiimti puodeli su karsta arbata ir susirangyti ant palanges ryte na cia pamacius si paveiksla man iskarto tokia nuotaika darbas labai jau labai
Megstu tokiu "gyvus" paveikslus,-kad kazkoks veiksmas butu,kad poveikis-taip pat
Aciu uz pagyras