Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(pienas @ 2008 09 19, 11:09)

Klausimas cacukui  4u.gif  : apziurejus tavo darbelius susidarau ispudi, kad spalvas pati derini, todel jie tokie originalus  4u.gif  O kaip del irisu?.. juos tikriausiai tiksliai pagal rakta siuvinejai g.gif  Tai is viso to ir kyla klausimas tai kokiais siulais siuvineji? wink.gif

Ačiū... blush2.gif Na žinok, jau seniai nebederinu, patogiau siuvinėti pagal raktą... cool.gif Irisai būtent madeira siūlais ir siuvinėti, bet prie jų buvo raktas, tad derinti nereikėjo... ax.gif Pati derianu spalvas tai šiems darbams: vaizdelis, metrikas su meskiuku, arkliams, šventam paveikslui, 4 metų laikams. Saulėgrąžos anchor siūlais siuvinėti, nes toks būvo jų raktas. o visi kiti likę - DMC. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2008 09 19, 11:14)
Ačiū...  blush2.gif Na žinok, jau seniai nebederinu, patogiau siuvinėti pagal raktą...  cool.gif Irisai būtent madeira siūlais ir siuvinėti, bet prie jų buvo raktas, tad derinti nereikėjo...  ax.gif Pati derianu spalvas tai šiems darbams: vaizdelis, metrikas su meskiuku, arkliams, šventam paveikslui, 4 metų laikams. Saulėgrąžos anchor siūlais siuvinėti, nes toks būvo jų raktas. o visi kiti likę - DMC.  mirksiukas.gif

Tai kad tik lietuviskuose zurnaluose budavo be siulu rakto schemos. O parinkti tikrai sunku,nes jau spalvos parodyta,tai oi oi...
Todel kiekvienos siuvinetojos darbai individualus rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratere: 19 rugsėjo 2008 - 10:47
pasizadu i jubilejine tema ideti savo siuvynejimus.
Atsakyti
Labukas visoms wink.gif

Ir aš jungiuosi į naują temutę 4u.gif

Gal turite kuri siuvinėjimo schemučių su vyru ir moterimi - pora?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milzinukas: 19 rugsėjo 2008 - 11:52
QUOTE(milzinukas @ 2008 09 19, 13:49)
Labukas visoms wink.gif

Ir aš jungiuosi į naują temutę  4u.gif

Gal turite kuri siuvinėjimo schemučių su vyru ir moterimi - pora?

turiu tik toki vyra. turiu net issiuvyneta. bet nemou ideti. blush2.gif

http://www.rukodelie.../cat113/item84/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chanuma: 19 rugsėjo 2008 - 12:03
tai kaip nuorodą įdėjai, taip ir paveiksliuką keli, tik pasirenki IMG mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2008 09 19, 10:13)
Aš neseniai siuvinėjau tokiais pereinamų spalvų Madeiros siūlais, kažkokia nauja spalva buvo. Gal tik netyčia čia man tai teko, gal koks siūlas sutrūnijęs, bet daugiau tai nebandysiu madeiros medvilnės:) šilkas jų - normalus smile.gif

nu gal dėl to, kad pereinamos spalvos g.gif nes aš kartais kai spalvas derinu iš akies ir renkuosi iš savo turimų siūlų, tai naudoju Madeirą ir netrūkinėja jie man g.gif
Atsakyti
http://galinak-9.gal...watch?a=bmU-iN6

man sitas patiko. tik kai ar nebus per sunkus tokiai nepatyrelei? ir kokio dydzio jis bus? ir kaip ten yra su tuo backstrichu? kaip sita dalyka siuvinet?
Atsakyti
QUOTE(tvikse @ 2008 09 19, 14:27)
http://galinak-9.gal...watch?a=bmU-iN6

man sitas patiko. tik kai ar nebus per sunkus tokiai nepatyrelei? ir kokio dydzio jis bus? ir kaip ten yra su tuo backstrichu? kaip sita dalyka siuvinet?

Šiaip sunkumas tai visų paveikslų vienodas - kryžiuoji sau kryžiukus ir baigta. Esmė paveikslo dydyje - kaip nepatyrusiai, šitas gal yra per didelis, nes rezultato greitai nelauk, o per tą proceso ilgumą gali ir laaaabai atsibosti, ir nebenorėsi daugiau kryžiukų į rankas paimti. Nors, jeigu esi labai kantri ir užsispyrusi, tai - pirmyn mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pienas @ 2008 09 19, 08:53)
Labas rytas, o kokie atsiliepimai apie medeira (lyg ir taip pavadinima parasiau), nes ju palete tai tikrai didele, o kaina mazesne uz DMC.
Puikiausiai konvertuojuosi į Madeirą visada. Man tai patys patogiausi siūlai. Pakuotės superinės, spalvų, kiek man reikėjo, visada randu. Nieks ten netrūkinėja, patogu laikyti ir siuvinėti. Pora darbelių siuvinėjau su DMC, labai nepatiko. Slysta, veliasi, pagaliau ir pakuotė tragiška. Aš tik už Madeirą.

Atsakyti
Įrėminau:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2008 09 19, 15:09)
Įrėminau:

bigsmile.gif gražus galutinis vaizdas 4u.gif
Atsakyti