tiesiog3, o koks galutinis rezultatas bus? Pagalbininkas tai fainuolis
tiesiog3 pastebėjau, kad visad siuvinėji ant didelio medžiagos gabalo, ar nemaišo, tokios paklodės?
sveikute noriu ir as pasirodyti savo ipusetina darbeli nors jis man tik antrasis
tikiuosi labai neispeiksit
QUOTE(*dano_mama* @ 2008 09 25, 09:57)
sveikute noriu ir as pasirodyti savo ipusetina darbeli nors jis man tik antrasis
labai gražu
Beje, kartu noriu pasirodyti, ką paskutiniu metu vis rezginėjau. Iš pradžių vis siuvinėjau draugių leliukam dovanų http://hotimg8.fotki...29/IMG_0212.jpg http://hotimg8.fotki...29/IMG_0299.jpg , kol galiausiai užbaigiau darbelį savo kleckytės kambariui
Tik kadangi visus savo darbelius iki šiol rėminau pati, nelabai čia kažkaip man patinka tas paskutinis rėminimas, manau reikės dėti kokį ryškesnį kartoniuką (jei neklystu, paspartu jį vadina).
Oi, košmaras, atrodo labai didelį paveikslą įkėliau.. Atsiprašau, niekaip neįvaldau tos technikos
Beje, ačiū Insomnia už dar sykį "paskolintus" batukus - dabar tikrai matyti viskas. Ir paukščiukui ačiū už gerą valią - jau gavau
Tik kadangi visus savo darbelius iki šiol rėminau pati, nelabai čia kažkaip man patinka tas paskutinis rėminimas, manau reikės dėti kokį ryškesnį kartoniuką (jei neklystu, paspartu jį vadina).
Oi, košmaras, atrodo labai didelį paveikslą įkėliau.. Atsiprašau, niekaip neįvaldau tos technikos
Beje, ačiū Insomnia už dar sykį "paskolintus" batukus - dabar tikrai matyti viskas. Ir paukščiukui ačiū už gerą valią - jau gavau
Tiesiog 3
o kodel tu ant tokio didelio gabalo siuvineji juk kazkiek terliojasi + ar tikrai patogu?
kadangi katinai man labai labai patinka, tai tavo "pamocnikas" superinis. tokie taisiklingai raini katinukai patys graziausi
Dano_mama
grazus darbelis ryskeja ir jau nemazai matosi o kas ten ant vaiko galvytes per iskilesni kryziukai
o kodel tu ant tokio didelio gabalo siuvineji juk kazkiek terliojasi + ar tikrai patogu?
kadangi katinai man labai labai patinka, tai tavo "pamocnikas" superinis. tokie taisiklingai raini katinukai patys graziausi
Dano_mama
grazus darbelis ryskeja ir jau nemazai matosi o kas ten ant vaiko galvytes per iskilesni kryziukai
QUOTE(*dano_mama* @ 2008 09 25, 09:57)
Svaigstu dėl šito lėliuko. Tik kai siuvinėsiu, tai jau nužiūrėjau, kurioj vietoj schemą taisysiu... Nesiuvinėsiu tėčio veido. Ten labai ryškūs vyriškio bruožai, po to gali būt nesusipratimų
QUOTE(laujus @ 2008 09 25, 10:00)
Beje, kartu noriu pasirodyti, ką paskutiniu metu vis rezginėjau.
Apšalau išvis pamačiusi. Kaip miela Tik nelabai įsivaizduoju toookios gausybės išdėstymo kambaryje
QUOTE(Mur mur @ 2008 09 25, 10:04)
Dano_mama
kadangi tik leliukas dar matosi toliau bus vyro veidas ir jis laiko leliuka ant ranku
QUOTE(libaja @ 2008 09 25, 11:06)
Tik nelabai įsivaizduoju toookios gausybės išdėstymo kambaryje
Nu gal čia aš ir prisvaigau, bet įsivaizduoju sukabinti mažutės vardą ant vienos nedidutės sienos ištisine linija paliekant tarp paveiksliukų po nedidelį tarpelį, maždaug taip kaip pastatyta ant žemės
laujus kaip faina kokia idomi ideja
gal galit pasakyt, ar galima siuvinet megzta drabuzi? kokiu budu? gal turit kuri schemu....
Dekui, merginos, uz komplimentus mano Celei, butinai perduosiu jai
Mur mur, ji pas mane skaitosi sokoladine taskuota nors man paciai tai ji vis tiek raina
Pauksciukas, na kad didelis medziagos gabalas .. tai kas issiuvineta tai tik puse pirmojo lapo schemos, o lapu keturi .. bet jei is tikro as visada palieku gerokai daugiau medziagos is visu pusiu ... nu kazkaip skaiciavimais nepasitikiu ir reminimui ..kazkaip tipo pas mane gaunasi "geriau daugiau, su zapasu" ... netaupi kazkokia visiskai ne kaip suvalkiete
Dano mama, as tikrai nepeiksiu man tai super jau dabar atrodo o ypac kai man aplamai tokio stiliaus paveikslai labai labai
ai tiesa, na pas mane galutiniam variante - vaza su didele geliu puokste
Laujus, super atrodo
Mur mur, ji pas mane skaitosi sokoladine taskuota nors man paciai tai ji vis tiek raina
Pauksciukas, na kad didelis medziagos gabalas .. tai kas issiuvineta tai tik puse pirmojo lapo schemos, o lapu keturi .. bet jei is tikro as visada palieku gerokai daugiau medziagos is visu pusiu ... nu kazkaip skaiciavimais nepasitikiu ir reminimui ..kazkaip tipo pas mane gaunasi "geriau daugiau, su zapasu" ... netaupi kazkokia visiskai ne kaip suvalkiete
Dano mama, as tikrai nepeiksiu man tai super jau dabar atrodo o ypac kai man aplamai tokio stiliaus paveikslai labai labai
ai tiesa, na pas mane galutiniam variante - vaza su didele geliu puokste
Laujus, super atrodo