Randate del ko pergyventi, kad neskiria spalvu. Nepamirskite kad nemazai vyriskiu yra deltonikai, gal jie apskritai neskiria spalvu, o apie atspalvius tai is vis tyliu. Tai ner ko noret is tokio vaiko kad ir spalvas moketu

Maniskiai tikrai anksciau nei 3 metu spalvas pazinojo. Ir skaiciuoti tikrai anksti abu pradejo. Ir kalba absoliuciai viska abu nuo kokiu 1-1,5. Dukra labai anksti pradejo visokius eilerascius deklamuoti. Lopselyje jau 2 metu mokejo eilerasciu, daineliu, mamos dienos proga grizus padeklamavo nauja ketureili. Sunus dabar 3 metu irgi visokiu eilerasciu moka, netgi visai netrumpa dabar kas diena man deklamuoja:
Oi, kokia maža žuvytė
Ežerėly tviska, švyti.
Ji, matyt, kasdien čia prausias
Švarios kojos, švarios ausys.
Net ir ežero lelijos
Nusimaudyti nebijo.
Gal truputį joms ir šalta,
Bet už tai jos baltos baltos.
Pūkšt į vandenį įkritęs
Nardau ir taškaus saulytėj.
Šalto vandenėlio jau
Štai ir aš nebebijau.
Cia jau sese pasistenge ismokyt

Dukra eina jau antri metai i dainavimo studija, tai siemet aukletojos pasiule ir mazaji leisti i ta pacia grupe, nors tik 3 metai jam ir net neplanavau, bet jei sutiko i ta pacia grupe, tai tuo paciu metu man dar geriau, nei kad uz duru lauks. Sake be problemu dainuoja, daro ka reikia, klauso. Pernai sese tik koncertavo, siemet abu gales koncertuoti kartu, idomu bus paziureti kaip jam sekasi ant scenos

O bet taciau, nematau nieko blogo jei kiti vaikai pradeda viska mokytis veliau. Visi skirtingi, ner ko noret visus i standartus sukisti. Ateis laikas ir ismoks, ir spalvas ir raides ir skaicius. Neskubekite gyventi