QUOTE(Almutė+ @ 2011 09 21, 23:57)
Ir trijų neturėdama žinojo spalvas, mokėjo skaičiuoti iki dešimt. Bet aš to nesureikšminau. Čia močiutė labai dirbo su mano dukryte, nes ir raides ji mokėjo jau

Nebebūna pas močiutę ir raideles primiršo. Gal čia akmuo į mano daržą, kad neužsiimu su vaiku. Nu bet tai ką vaikas veiks darželyje, pradinėse klasėse tada

Žodžiu, neskubinu vaiko, ateis laikas viskam. Tegu žaidžia kol maža, spės dar mokslus graužt iki 12 klasės, o kur dar studijų metai

O kad spalvas žino, tai lengviau susišnekam
labai pritariu nuomonei

as pati butent irgi todel specialiai nemokinu,juk vaikui turi but ir vaikyste,ir mokykloje turi vaikas pajaust ir ta sunkuma ir kartuma mokslu,nes turiu nebloga pavyzdi-savo broliuka,kuris nuejes ir pirma klase ir skaite ir skaiciavo (daugyba,dalyba)-to pasekoje is jo puses didziulis nenoras buvo eit i ta mokykla,nes ten nuobodu

Teko perkelt 2klasem i prieki,prasidejo sioks toks pasisaipymas is draugu,neva moksliukas-ziurkiukas ir tt..Zodziu esu tokios nuomones,jog viskas savam laike,gaila tik kad labai daznai ir pati sulaukiu kritikos,kad kokia mama jei vaiko nemokau to ar ano-nes "va maniskis tada ir tada ta mokejo".. Reikia vaikui leist dziaugtis tuo pasauliu,ta ir taip trumpa vaikyste