Įkraunama...
Įkraunama...

Ar pažįsta trimečiai spalvas?

musu merginuke ir nuo 2 metuku spalvas skiria 4u.gif
Atsakyti
3.5m.pazista pagrindines spalvas. smile.gif
Atsakyti
taip nuo 3 jau mokinosi spalvu , 3,5 metuku pagrindines spl. zino ir zinoma markes automobiliu lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Oi mums tai sunkiai su spalvikem , labai sunkiai, db jam 5 metai tai maiso iki siol spalvas doh.gif
Atsakyti
spalvas daznai sumaiso, taciau gerai skiria savokas- senas, naujas, storas,plonas, piktas,liudnas ir t.t.-vadinasi ner bedos:))Mums trys po keliu saviaciu.
Atsakyti
oi, musiskis jau nuo 2 zinojo pagrindines spalvas ir jas tare - zalia, melyna, raudona, geltona, juoda, balta. Tiesa, lyg siol raudona ir geltona taria panasiai, kartais nesuprantu. O dar neturedamas 3 metu ismoko tokias kaip violetine, rozine, oranzine, ruda, pilka. Pakolkas nemoka tik salotines smile.gif), jam vis zialia arba geltona. Ismoko anksti, nes patikdavo masinytes susidelioti pagal spalvas smile.gif).
Papildyta:
Ir zino visas automobiliu markes, tevo deka smile.gif . Na o su skaiciavimu tai tikra tragedija, labai retai kada iki 10 suskaiciuoja, praleidineja 3 ir 4. Daznaisuiai sakmba taip - 1245 daug arba 10, paprasciausiai jam neidomu, issisukineja, vaiposi. Manau, kad viska vaikai ismoks su laiku smile.gif .
Papildyta:
Pazista ir kaikusias raides A, U, O, I, B, C. Bet tikrai dar rasyti nemoka. Nesenai tik piesti (samoningai) pradejo, masinytes, zmogeliukus smile.gif). Manau, kad nespausiu, nes nerodo susidomejimo nei raidems nei skaiciams.
Atsakyti
mano dukrytei dar nera triju, bet spalvas visas pazista. ji dvieju metuku ismoko jas pazint. tiesa sakant, ji jau ir formas pazista, pvz kvadratas, staciakampis, apskritimas, rombas, zvaigzde... smile.gif smile.gif siais laikais visi labai gabus, tereikia daugiau demesio skirt, jie labai noriai mokosi ir tobuleja. smile.gif
skaiciuoja irgi puikiai iki 12 smile.gif raides kai kurias pazista, spalvina labai graziai (uz liniju beveik neisiena) bet as manau, kad dauguma tokio amziaus vaiku tai sugeba smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssaulutee: 14 vasario 2011 - 14:45
musiskis irgi 2 metuku jau pragrindines spalvas skiria ir pazysta, o is moko pats per diena is kaladeliu spalvotu.tiesiog seniau bet kaip deliodavo o viena diena eme ir sugalvojo pagal spalvas delioti ir nesusimaiso. uztat skaicius ne visus pazysta 1, 2,3 ir 10 nei pro kur neatsimena, bet tikiuosi ismoks, nes dar tik menesi mokinames.
Atsakyti
Spalvų pavadinimų nepasako, maišo. Bet kai knygutėj kokioj piešia ir prašau surasti tokios spalvos flomasterį - suranda.
Atsakyti
Pažįsta pažįsta, tik kartais maišo pavadinimus...
Atsakyti
Mano mažoji jau senokai spalvas vardija, gal kokių 2 m. su trupučiu tai tikrai. Labai keistas gydytojų nusistebėjimas, kad trimetis gali spalvų nepažinti. Na, žinoma, išimčių visada yra, tačiau pagal tą gydytoją atrodo, kad išimtis kai trimetis pažįsta spalvas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(čia-čia-čia @ 2011 02 25, 12:29)
Mano mažoji jau senokai spalvas vardija, gal kokių 2 m. su trupučiu tai tikrai. Labai keistas gydytojų nusistebėjimas, kad trimetis gali spalvų nepažinti. Na, žinoma, išimčių visada yra, tačiau pagal tą gydytoją atrodo, kad išimtis kai trimetis pažįsta spalvas  biggrin.gif

mano irgi pazista spalvas, nezinau nuo kada, kazkaip nefiksavau, bet dabar jiems 2 m 9 men. As manau priklauso nuo to ar vaikui kas nors pasako tas spalvas. Jei mama uzsiima su vaiku tia tikrai vaikas ismoksta. Mes specialiai nemokinom, patys klausinejo, tai ir ismoko. Aisku, ne visas dar ivardint moka ir kartais sumaiso.
Atsakyti