Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

QUOTE(Karvute @ 2008 09 26, 09:26)
aciu mergaites, kazkaip ejo ir praejo, kaip eiline diena blush2.gif
tik nuotaika susigadina per klausimus, ka noriu dovanu. ramybes. ax.gif

Su praėjusiu 4u.gif
Atsakyti
Labukas,
Karvute su praėjusiu tortadieniu 4u.gif
QUOTE(zose123 @ 2008 09 25, 10:33)
NENORIU SIRGTI, NENORIU BLOGAI JAUSTIS , NEENOOORIU AUKSTO SPAUDIMO cry.gif

Stenkis nusiraminti, nes nuo nervų dar labiau kyla spaudimas. Gal melysos arbatėlės pagerk ar kokio sedativ pačiuplk g.gif

QUOTE(Rola @ 2008 09 25, 11:02)
na dabar jau ir mane išgasdinot, mano mergytė, 31 sav. 5 d. svėrė 1700 g., bet pagal lenteles rode.kad atitinka normas, o tu rasai, kad 29 sav. atitinka 1910 g.  blink.gif

baik gasdintis, mano 32 savl sverė 1750 ir viskas gerai 4u.gif

QUOTE(Liutukeee @ 2008 09 25, 11:44)
O echoskopas juk nemoka svert,jis"sveria"pagal kitus ismatavimus.
As tai tik pergyvenau,kad mano mazges galvyte per maza,jau taip buvo prie BPD matmens maziausios ribos  doh.gif .Jei ir dabar po poros savaiciu taip bus-tai susinervinsiu  doh.gif

na tai kas kad mažesnė, maniškės ir galvytė kaip ir kitos dalys buvo mažesnės, bet sakė viskas gerai

QUOTE(Rola @ 2008 09 25, 13:06)
Na parodom parodom kokius leliukus turim, paštas jau dirba  biggrin.gif
Ei ir parašykit apie gimdymus, ko tikrai negalima su AFS, o kas mitas???? Kiek laiko po susileidimo vaistų galima ką daryti? Please  smile.gif

butinai parašysiu kokį ankstyvą rytą prisėdus

QUOTE(zose123 @ 2008 09 25, 21:15)
SVEIKINU KARVUTE birthday.gif

dar klausimelis toms kurioms turi spaudimo aparata,  ten rodo ir kiek musa sirdis per min, tai pas mane nuo 113 iki 100 buna
man atrodo kad per daug
as net jauciu pati kad ta sirdis dauzosi
gal gimda sirdi spaudzia ar taip gali buti?

man tai skydliaukė susibalamutino už tai širdis daužėsi
Atsakyti
QUOTE(Rola @ 2008 09 26, 11:35)
Su praėjusiu  4u.gif

4u.gif dekui

QUOTE(Mintė @ 2008 09 26, 13:47)
Labukas,
Karvute su praėjusiu tortadieniu  4u.gif

aciuks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintė @ 2008 09 26, 13:47)

man tai skydliaukė susibalamutino už tai širdis daužėsi

o tu kaip nors gydeisi? gerei kokius vaistus? o kas ten tai skydliaukei gali buti negerai kad sirdis baladojasi?
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2008 09 26, 14:37)
o tu kaip nors gydeisi? gerei kokius vaistus? o kas ten tai skydliaukei gali buti negerai kad sirdis baladojasi?

pas mane sulėtėjo skydliaukės veikla, padarė kraujo tyrimą TTH ir FT 4 ir paskyrė gerti tiroksiną. Geriu iki šiol spalį eisiu vėl pas endokrinologę, darys tyrimus ir žiūrėsim ar jau teks gerti visą laiką, ar po nėštumo susireguliuos. Bet kai pradėjau gerti vaistus, tai nustojo širdis baladotis.
Atsakyti
QUOTE(Mintė @ 2008 09 27, 09:29)
pas mane sulėtėjo skydliaukės veikla, padarė kraujo tyrimą TTH ir FT 4 ir paskyrė gerti tiroksiną. Geriu iki šiol spalį eisiu vėl pas endokrinologę, darys tyrimus ir žiūrėsim ar jau teks gerti visą laiką, ar po nėštumo susireguliuos. Bet kai pradėjau gerti vaistus, tai nustojo širdis baladotis.

o sie vaistai nekenksmingi kudikiui?man atrodo kad nesumas veikia skydliauke, bet kaip ,jau nelbai atsimenu ir manau pagimdzius turetu susitvarkyti, nebent su skydlaiuke buvo problemu ir pries nestuma
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2008 09 27, 10:39)
o sie vaistai nekenksmingi  kudikiui?man atrodo kad nesumas veikia skydliauke, bet kaip ,jau nelbai atsimenu ir manau pagimdzius turetu susitvarkyti, nebent su skydlaiuke buvo problemu ir pries nestuma

Tiroxinas nekenksmingas kūdikiui, o kaip tik jo nepriteklius gali įtakoti nesivystymą, ar netolygų vystymąsi.
Atsakyti
Labas. Kur visos dingusios? ką veikiat savaitgalį. Aš tai sėdž-iu namie ir mirštu iš nuobodolio doh.gif Kadangi vis dar kosėju į lauką neinu.

nusiunčiau į mūsų paštuką savo mėlynojo pilvo nuotrauką blush2.gif
Atsakyti
sveikos, as vis dar sergu
jau nebepadeda arbatos ir skalavimai su druska, jau geriu visokiu hemeopatinu vaistu ir nuo slogos ir nuo gerkles, ir banadai liga isguleti, bet nelabai sekasi, nes sunus serga ir gan stipriai. siaip sloga silpsta ir gerkles jau nebe taip skauda, bet atsirado toks gerkleje uzkimimas, ir niekaip nepraeina, jauciu teks naudoti bioparox'a , nes nenoriu kad prasidetu kosuliai, o jau kai man kosuliai tai ir tempe uzkyla tada ir antibijotikai....
tai va, ka gi cia daugiau nuveiksi per ta savaitgali
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2008 09 28, 19:17)
jau nebepadeda arbatos ir skalavimai su druska, jau geriu visokiu hemeopatinu vaistu ir nuo slogos ir nuo gerkles, ir banadai liga isguleti, bet nelabai sekasi, nes sunus serga ir gan stipriai. siaip sloga silpsta ir gerkles jau nebe taip skauda, bet atsirado toks gerkleje uzkimimas, ir niekaip nepraeina, jauciu teks naudoti bioparox'a , nes nenoriu kad prasidetu kosuliai, o jau kai man kosuliai tai ir tempe uzkyla tada ir antibijotikai....

console.gif Sveikit greiciau!Mes tai irgi sergam,sunus tai jau nuo penktad.nakties,temp.39 uzkilo,vis nekrito,dabar jau nekyla,bet gerklyte skauda.Man gerkle,galva skauda nuo vakar.Pikta,neissimiegojus vaikstau blush2.gif ,isvargau labai,nes jkai vaikas naktimis nemiega-tai ir as,o dienavis reikalauja tai to,tai ano blush2.gif doh.gif

Sveikatytes mums visiems! 4u.gif
Atsakyti
maniskiui nakti 40 uzkilo, veme , matyt nuo aukstos tempes, o man su ta gerkle tai jau nervai nelaiko, nenoriu pas gydytojus lakstyti, kad dar ko neparsinesciau, sako dabar labai daug serganciu , o i namus neprisikviesi, nebent sunui, jei tempe nekris

Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2008 09 28, 19:17)

blink.gif

QUOTE(zose123 @ 2008 09 28, 20:02)
maniskiui nakti 40 uzkilo, veme , matyt nuo aukstos tempes, o man su ta gerkle tai jau nervai nelaiko, nenoriu pas gydytojus lakstyti, kad dar ko neparsinesciau, sako dabar labai daug serganciu , o i namus neprisikviesi, nebent sunui, jei tempe nekris

blink.gif tik nereikia vaidinti didyvres ir gydytis savarankiskai, ypac vaika!!! su tokia tempa gu ne tik gali bet privalai kviestis gyd i namus, net greitaja. kitas dalykas, kad jum paskirs pasidaryti kraujauka, slapimo tyr. tai visvien teks tystis i pol-ka g.gif butinai gydykis pati ir vaika gydyk, nes blogiau, kai bacila cirkuliuoja tavo organizme, nei vaistu poveikis.

laikykis 4u.gif
Atsakyti