QUOTE(Karvute @ 2008 09 24, 22:14)
dekui
mano slapimo tyrimai rode, kad perdaug ketonu ir drusku, tai gine liepe ir nakti atsigerti, tai dabar tyrimu diena atsigeriu daugiau nei iprasta. nakti noriu gerti, mane troskina ir tiek, bet matyt dar mazai.
girdejau kuo daugiau skysciu negauni, to labiau tinsti. dar tinimas gali atsirasti del baltymu stokos, reikia valgyti mesa, jos nenorejau.
isnagrinejau echo su skaiciukais
svoris 2693gr atitinkam 34.3 sav. 24/09/2008
pries tai tyrimas 1910gr atitinka 29.2 02/09/2008
skirtumas: +783gr / 5.1 sav / 22d. (3.14 sav)
pati nesuprantu ka cia paskaiciavau, rytoj dar menesiniu sav sudeliosiu ir matysiu skirtuma normaliai.
Aciukas!
Geriu daug skysciu,zinau,kad reikia,kazi kaip su kava?Juk ji varo skyscius.Esu isitikinus,kad puodelis ryte sveika-pravarys susikaupusius skyscius.O gal nusisneku?
Mesos daug nevalgau,bet valgau daug varskes produktu,kartais kiausiniu,zuvies.
Tikiuosi pageres.Bet siandien ir spaudimas jau pakiles.
QUOTE(Mintė @ 2008 09 25, 08:25)
labas rytas
Man buvo atsiradęs kartumas burnoje, tai gali būti sutrikus kepenų ar tulžies veikla. Vaistinėje siūlė kažkokius homeopatinius vaistus kepenų veiklai skatinti, bet kažkaip nepirkau, pabandžiau pati gydytis - vieną kartą (nes daugiau neprisiverčiau) išgėriau pelynų arbatos, o paskui kelias dienas du kartus per dieną gėriau vidurių lašiukus. Ir viskas praėjo. Jei turi galimybę geriau su gyd. pasitark, jei ne tai pabandyk, manau nepakenks žolelės nedideliu kiekiu.
Geri patarimai, reik išsisaugoti, žiema prieš akis, tai tikrai pravers
Dėl to echo ir savaičių atitikimo tai mistika kažkokia. Kiek žinau, tai svarbiausia, kad atitiktų pirmo trimestro savaitės, o paskui jau vaikutis gi auga skirtingai, vieni būna stambūs ir dideli, kiti smulkūs, čia jau pradeda veikti paveldimumas.
Man ir kartu burnoje.Pas giniu treciadieni,reiks skustis.Nezinau ar eit ieskot vaistuku
Bet aciu uz patarimus!
QUOTE(Joliuke @ 2008 09 25, 10:00)
Kas dėl spaudimo, tai man A sakė, kad mums labai svarbus apatinis ir jei jau siekia 95, tai jau tikrai negerai. mano apskutiniu metu kai matuoja būna 110-80. kažin, ar apatinis neperdidelis kai tokiam žemam viršutiniui
Mano siaip 110ant 50-60,o dabar jau 129-83.
QUOTE(Rola @ 2008 09 25, 11:02)
Laba
,
na dabar jau ir mane išgasdinot, mano mergytė, 31 sav. 5 d. svėrė 1700 g., bet pagal lenteles rode.kad atitinka normas, o tu rasai, kad 29 sav. atitinka 1910 g.
Taigi kiekvienas lelius skirtingai sveria,juk ir gimsta vieni2,5,kiti6kg
Turiu profesonalia daniska knyga,kur kiekvienos savaites ismatavimai duoti.Norit parasysiu kiek kuria savaite turi svert?Jei kuri nori-sakykit,paziuresiu pagal ju vaikeliu savaites
O tavo parasysiu normas
32sav.-1500-2400g(2000g),ilgis apie40cm,galvytes apimtis(BPD)-76-87mm,pedute-58-70mm.
O pvz
.31sav.1400-2200g(1800g),ilgis-39cm,BPD-73-85mm,pedute-56-67mm.
Papildyta:
QUOTE(Karvute @ 2008 09 25, 11:24)
na tu mane visiskai nuraminai. nes mum iki 25 sav buvo pilnas atitikimas, o paskui matyt genai nutare kitaip. mano vytas 188cm, as 166 tai gal maziukas bus i mama?
paziuresime
kazkaip net ant dusios pagerejo, tik dabar sumiskijau, kad musu ugiai skirtingi
O tau keliu savaiciu normas duot?
35sav.?2000-3100g(2550g),ilgis-45cm,BPD-81-93mm,pedute-64-74mm.
Papildyta:
Zodziu,KARVUTE,tave gine be reikalo gasdina ,
jai.Visi kleckuciai skirtingi,ir nera ko noret.Juk ir gime ne vienodai auga.Genai turi savo,vienas gal i tete,kitas i mama,ir nieko cia nepadarysi.Mano mazge irgi maziau nei pirmagimis24-25sav.svere.Nezinau kaip dabar.Turbut i mane,nes vyresnelis aukstas,i tete.O as 168cm ugio,gal i mane.Ir aisku jei mergaite-tai ir mazesne.
O echoskopas juk nemoka svert,jis"sveria"pagal kitus ismatavimus.
As tai tik pergyvenau,kad mano mazges galvyte per maza,jau taip buvo prie BPD matmens maziausios ribos
.Jei ir dabar po poros savaiciu taip bus-tai susinervinsiu