Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

QUOTE(Karvute @ 2008 09 24, 22:14)
dekui 4u.gif
mano slapimo tyrimai rode, kad perdaug ketonu ir drusku, tai gine liepe ir nakti atsigerti, tai dabar tyrimu diena atsigeriu daugiau nei iprasta. nakti noriu gerti, mane troskina ir tiek, bet matyt dar mazai.
girdejau kuo daugiau skysciu negauni, to labiau tinsti. dar tinimas gali atsirasti del baltymu stokos, reikia valgyti mesa, jos nenorejau.

isnagrinejau echo su skaiciukais
svoris 2693gr atitinkam 34.3 sav. 24/09/2008
pries tai tyrimas 1910gr atitinka 29.2  02/09/2008
skirtumas: +783gr / 5.1 sav / 22d. (3.14 sav)
pati nesuprantu ka cia paskaiciavau, rytoj dar menesiniu sav sudeliosiu ir matysiu skirtuma normaliai. g.gif
labanaktukas

Laba 4u.gif ,

na dabar jau ir mane išgasdinot, mano mergytė, 31 sav. 5 d. svėrė 1700 g., bet pagal lenteles rode.kad atitinka normas, o tu rasai, kad 29 sav. atitinka 1910 g. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintė @ 2008 09 25, 08:25)
labas rytas

Dėl to echo ir savaičių atitikimo tai mistika kažkokia. Kiek žinau, tai svarbiausia, kad atitiktų pirmo trimestro savaitės, o paskui jau vaikutis gi auga skirtingai, vieni būna stambūs ir dideli, kiti smulkūs, čia jau pradeda veikti paveldimumas.
Pas mus iki nėštumo pabaigos atsilikimas pagal echo nuo pradžioje 3 d. susidarė iki 11 d. Gal todėl ir gimdžiau savaitę vėliau, nors ir tada jokių požymių gimdymui nebuvo, jei ne AFS, tai būtų laukę ir tą 11 d. gal pati būčiau pradėjus gimdyti. Bet nuklydau. Tai va, A sakė, kai echo darė 32 sav. (nes jau buvo atsilikimas pagal išmieras), kad tikrai nėra ko pergyventi, kad vaikelis mažesnis nei turi būti standartinis pagal vadovėlį, kadangi mes abu tėvai smulkūs ir neaukšti, tai ir vaikas neužauga gidantas. Ir dar savaitę prieš gimdymą kai darė echo pasakė gerą frazę - gimdyk mažą - aukink didelį  drinks_cheers.gif  tai va, nėštumo pabaigoje jau nėra labai svarbu atitikti tas jų normas. Sako džiaukis, kad vaikas nedidelis, lengviau pagimdysi, aišku, tau tas neaktualu.
Ir šiaip pagal tavo duotus duomenis, tai tikrai negims vaikutis per mažo svorio, tavo dabar jau netoli to svorio kurio maniškė gimė 2,84 kg. iš pradžiu lyg ir pediatrė susirūpino, kad per mažas,bet paskui pasitarė su kolegom, paskaičiavo, kad normalus nuokrypis mažesnis nei 10 proc.  Dabar augam sparčiai ir mums viskas gerai ir jum bus viskas gerai.
O gyd. pasitars ir vis nuspręs kada geriausiai operuoti, juk pasižiūri kaip placenta jaučiasi ir žino jau reikia prašyti vaikiuka lauk  ar dar gali laukti (bent jau man taip žiūrėjo, nes gi planinis gymdymas buvo)
Nusiramink  4u.gif
Papildyta:

Mum kai žiūrėjo sakė echo rodo apie 3 kg, bet sako kad jis užmeta kokius 200 g, taip ir buvo 2,84. ir 49 ūgis. Mūsų mažutė gimė kaip ir taviškė, o va kokia didelė tavo mergytė wub.gif O dabar jau visai neatsilieka pagal tas jų ūgio normas, ane?

unsure.gif na tu mane visiskai nuraminai. nes mum iki 25 sav buvo pilnas atitikimas, o paskui matyt genai nutare kitaip. mano vytas 188cm, as 166 tai gal maziukas bus i mama? g.gif paziuresime biggrin.gif kazkaip net ant dusios pagerejo, tik dabar sumiskijau, kad musu ugiai skirtingi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2008 09 24, 22:14)
dekui 4u.gif
mano slapimo tyrimai rode, kad perdaug ketonu ir drusku, tai gine liepe ir nakti atsigerti, tai dabar tyrimu diena atsigeriu daugiau nei iprasta. nakti noriu gerti, mane troskina ir tiek, bet matyt dar mazai.
girdejau kuo daugiau skysciu negauni, to labiau tinsti. dar tinimas gali atsirasti del baltymu stokos, reikia valgyti mesa, jos nenorejau.

isnagrinejau echo su skaiciukais
svoris 2693gr atitinkam 34.3 sav. 24/09/2008
pries tai tyrimas 1910gr atitinka 29.2  02/09/2008
skirtumas: +783gr / 5.1 sav / 22d. (3.14 sav)
pati nesuprantu ka cia paskaiciavau, rytoj dar menesiniu sav sudeliosiu ir matysiu skirtuma normaliai.

Aciukas! 4u.gif Geriu daug skysciu,zinau,kad reikia,kazi kaip su kava?Juk ji varo skyscius.Esu isitikinus,kad puodelis ryte sveika-pravarys susikaupusius skyscius.O gal nusisneku?

Mesos daug nevalgau,bet valgau daug varskes produktu,kartais kiausiniu,zuvies.
Tikiuosi pageres.Bet siandien ir spaudimas jau pakiles.

QUOTE(Mintė @ 2008 09 25, 08:25)
labas rytas

Man buvo atsiradęs kartumas burnoje, tai gali būti sutrikus kepenų ar tulžies veikla. Vaistinėje siūlė kažkokius homeopatinius vaistus kepenų veiklai skatinti, bet kažkaip nepirkau, pabandžiau pati gydytis - vieną kartą (nes daugiau neprisiverčiau) išgėriau pelynų arbatos, o paskui kelias dienas du kartus per dieną gėriau vidurių lašiukus. Ir viskas praėjo. Jei turi galimybę geriau su gyd. pasitark, jei ne tai pabandyk, manau nepakenks žolelės nedideliu kiekiu.
Geri patarimai, reik išsisaugoti, žiema prieš akis, tai tikrai pravers  4u.gif
Dėl to echo ir savaičių atitikimo tai mistika kažkokia. Kiek žinau, tai svarbiausia, kad atitiktų pirmo trimestro savaitės, o paskui jau vaikutis gi auga skirtingai, vieni būna stambūs ir dideli, kiti smulkūs, čia jau pradeda veikti paveldimumas.

Man ir kartu burnoje.Pas giniu treciadieni,reiks skustis.Nezinau ar eit ieskot vaistuku blush2.gif Bet aciu uz patarimus! 4u.gif
QUOTE(Joliuke @ 2008 09 25, 10:00)

Kas dėl spaudimo, tai man A sakė, kad mums labai svarbus apatinis ir jei jau siekia 95, tai jau tikrai negerai. mano apskutiniu metu kai matuoja būna 110-80. kažin, ar apatinis neperdidelis kai tokiam žemam viršutiniui g.gif

Mano siaip 110ant 50-60,o dabar jau 129-83. doh.gif

QUOTE(Rola @ 2008 09 25, 11:02)
Laba  4u.gif ,

na dabar jau ir mane išgasdinot, mano mergytė, 31 sav. 5 d. svėrė 1700 g., bet pagal lenteles rode.kad atitinka normas, o tu rasai, kad 29 sav. atitinka 1910 g.  blink.gif

Taigi kiekvienas lelius skirtingai sveria,juk ir gimsta vieni2,5,kiti6kg smile.gif

Turiu profesonalia daniska knyga,kur kiekvienos savaites ismatavimai duoti.Norit parasysiu kiek kuria savaite turi svert?Jei kuri nori-sakykit,paziuresiu pagal ju vaikeliu savaites mirksiukas.gif

O tavo parasysiu normas 32sav.-1500-2400g(2000g),ilgis apie40cm,galvytes apimtis(BPD)-76-87mm,pedute-58-70mm.
O pvz.31sav.1400-2200g(1800g),ilgis-39cm,BPD-73-85mm,pedute-56-67mm.
Papildyta:
QUOTE(Karvute @ 2008 09 25, 11:24)
unsure.gif na tu mane visiskai nuraminai. nes mum iki 25 sav buvo pilnas atitikimas, o paskui matyt genai nutare kitaip. mano vytas 188cm, as 166 tai gal maziukas bus i mama? g.gif paziuresime biggrin.gif kazkaip net ant dusios pagerejo, tik dabar sumiskijau, kad musu ugiai skirtingi 4u.gif

O tau keliu savaiciu normas duot?35sav.?2000-3100g(2550g),ilgis-45cm,BPD-81-93mm,pedute-64-74mm.

Papildyta:
Zodziu,KARVUTE,tave gine be reikalo gasdina ,nono.gif jai.Visi kleckuciai skirtingi,ir nera ko noret.Juk ir gime ne vienodai auga.Genai turi savo,vienas gal i tete,kitas i mama,ir nieko cia nepadarysi.Mano mazge irgi maziau nei pirmagimis24-25sav.svere.Nezinau kaip dabar.Turbut i mane,nes vyresnelis aukstas,i tete.O as 168cm ugio,gal i mane.Ir aisku jei mergaite-tai ir mazesne.
O echoskopas juk nemoka svert,jis"sveria"pagal kitus ismatavimus.
As tai tik pergyvenau,kad mano mazges galvyte per maza,jau taip buvo prie BPD matmens maziausios ribos doh.gif .Jei ir dabar po poros savaiciu taip bus-tai susinervinsiu doh.gif
Atsakyti
paziurek ir mano, LIUTUKEEE, idomu smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zose123: 25 rugsėjo 2008 - 11:33
Na parodom parodom kokius leliukus turim, paštas jau dirba biggrin.gif
Ei ir parašykit apie gimdymus, ko tikrai negalima su AFS, o kas mitas???? Kiek laiko po susileidimo vaistų galima ką daryti? Please smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2008 09 25, 12:31)
paziurek ir mano, LIUTUKEEE, idomu  smile.gif
user posted image

Na jei nori 26sav.-svoris700-1100g(900g),ilgis-32cm.BPD=60-72mm,PEDUTE-43-53mm.
O 25sav.-600-500(750g),31cm,BPD--56-67mm,pedute-40-51mm.

Pvz.as dariausi sunaus-24sav.3d.-tai svere apie 730g,BPD-63,4mm,
O dabar(speju,kad dukrytes)-24sav.6d.svere nepilnai 700g,o BPD ir nerandu doh.gif ,jis man pasirode labai mazas doh.gif
Papildyta:
Dar 27sav.idesiu,o tai sumaisiau kiek tau sav., 800-1250g(1050g),34cm,BPD-62-74mm,pedute-45-56mm.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liutukeee: 25 rugsėjo 2008 - 14:25
Įdėjau zuikio fotkių ir aprašiau savo gimdymą smile.gif
Atsakyti
Karvute smile.gif dabar tik pastebėjau blush2.gif SU GIMTADIENIU,MERGYT oro_buckis.gif ,nors jau ir praėjo,bet labai labai sveikinu 4u.gif ,linkiu daug laimės ,meilės,sveikatytės ir kuo ramiau bei džiaugsmingiau pasitikti savo stebuklėlio gimimą wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Karvute, sveikinimai user posted image
Atsakyti
SVEIKINU KARVUTE birthday.gif

dar klausimelis toms kurioms turi spaudimo aparata, ten rodo ir kiek musa sirdis per min, tai pas mane nuo 113 iki 100 buna
man atrodo kad per daug
as net jauciu pati kad ta sirdis dauzosi
gal gimda sirdi spaudzia ar taip gali buti?
Atsakyti

KARVUTE,SU GIMTADIENIU! 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(zose123 @ 2008 09 25, 21:15)

dar klausimelis toms kurioms turi spaudimo aparata,  ten rodo ir kiek musa sirdis per min, tai pas mane nuo 113 iki 100 buna
man atrodo kad per daug
as net jauciu pati kad ta sirdis dauzosi
gal gimda sirdi spaudzia ar taip gali buti?

Pas mane irgi vis virs100 nestumo metu,pirmo irgi taip buvo.Siaip tai nesciom iprasta padaznejes pulsaas,mane ir kardiologai tyre,bet viskas gerai.Tiesiog sirdis labiau apkrauta,nera ko noret. 4u.gif
Atsakyti
aciu mergaites, kazkaip ejo ir praejo, kaip eiline diena blush2.gif
tik nuotaika susigadina per klausimus, ka noriu dovanu. ramybes. ax.gif
Atsakyti