QUOTE(Liutukeee @ 2008 11 04, 10:45)
Ne,doplerometrijos nepadare,sake kitasyk paskirs,o tai bus tik po lapkricio 21d.(man bus virs38sav.).Tikiuosi,kad viskas gerai,neturiu jegu kazkur kitur ieskot,kad kazkas ta tyrima padarytu .Dar B streptokoko tyr.reik pasidaryt,irgi nenuvaziuoju,nes visur toli 2:reik su busais trenktis,o jegu tam nera.
O jauciuosi nekaip-labai nugara skauda,sonkaulius plesia ,dar kraustomes is 1buto i kita-tai pavargstu pakuodama.
Bet tai kokia kvaila tvarka,kad net i gala nestumo paskiria vizitus karta per menesi.Ar visoms taip,kurios lanketes neprivaciai?
O jauciuosi nekaip-labai nugara skauda,sonkaulius plesia ,dar kraustomes is 1buto i kita-tai pavargstu pakuodama.
Bet tai kokia kvaila tvarka,kad net i gala nestumo paskiria vizitus karta per menesi.Ar visoms taip,kurios lanketes neprivaciai?
jei įdomu, mano draugė darėsi Maxmedoj, sakė ten echoskopuoja labai gera gydytoja neonatologė ar pediatrė, nebepamenu pavardės.
ir tikrai keista, kad tau taip retai vizitus pabaigoj skiria, ypač kad doplemetrijos laiku nepadarė nors aš kai su sunūm laukiausi, pradėjau lankytis nuo
30 savaitės pas ginę, kur gimdyti sutariau; tai poliklinikos ginė išrašė dekreto pažymą ir iš viso toliau nepageidavo manęs matyt, alia užteks priežiūros ir ligoninėj