Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

Labas rytas,
QUOTE(Rola @ 2008 09 22, 11:02)
Rola savaitagalį daug nuveikė, tad neturėjo laiko parašyti slaptažodžio  mirksiukas.gif
Bet paštas tusčias, na pažiūrėsim pažiūrėsim, ką jūs jau ten taip  norite parašyti, kad nesulaukiat  lotuliukas.gif

Mane tai nervina išskyros, vėl lyg peršti, bet ne taip kaip pienligė, skambinti ginei? O koks jausmas kai kaklelis praviras, skauda ar šiaip tempia  doh.gif

Ačiū už slaptažodį 4u.gif
Kai bus daugiau laiko tai parašysiu apie savo gimdymą. Dabar išsiusiu mažės nuotrauką pasirodyti kokios buvom mėnesiuko.
O kokios išskyros, pas mane į galą buvo tokios kaip vanduo, kartais net jausdavau kaip šlampa doh.gif bijojau, kad ne vandenys būtų, bet viskas buvo gerai. O jei peršti, tai gal įklotus kokius naudoji ir erzina? Praviro kaklelio nepajausi, tikrai netempia ir neskauda, jei gimda dažnai susitraukinėja ir pilvą pamaudžia tai tada eik pas ginę, o jei nieko nejauti, tai viskas gerai. Pabandyk ramunėlių nuoviru nusiprausti, jei koks uždegimukas tai nuramins. Ar buvai jau pas A doplerio darytis? jei eisi tai ir pasiklausk tuo pačiu 4u.gif
QUOTE(Joliuke @ 2008 09 22, 16:30)
O man tai nepraienanti sloga. Šian dien pasimatavu temperatūra 37,2. kažin, ra čia jau olabai reikia nerimaut g.gif  Ar dar galiu namie arbatom gydytis g.gif

Iš arbatų žinau čiobrelių negalima, aš tai liepų žiedais ir aviečių lapais gydžiausi, tik vėliau sužinojau, kad avietės priklauso prie gimdymo skatinimo, tai geriau negerk. Šiaip influcido ar oscilokokcino nusipirk, gerklę ir nosį su druskos tirpalu paskalauk, aš ant kaklo dėdavau degtinės kompresus ir šiltai apsiršdavau. Gerk šiaip daug skysčių. Tos vaistažolės nėra labai gerai, na nebent labai skystas gertum.
QUOTE(zose123 @ 2008 09 22, 22:21)
o kaip kamstis atrodo reiktu jau zinoti. manau kad reikia nurimti ir neprisigalvoti nesamoniu

kol pas save nepamatys, tol tikrai nežinos mirksiukas.gif Bet kai pamatai, rusvus, kraujingus drebučiu, tai jau ir kamštis.
Man dabar labiausiai iš savęs juokinga, kai galvojau, kad nesuprasiu kai vandenys nubėgs, galvojau jei tuo metu būsiu WC . O pasirodo, kad neįmanoma nesuprasti, bent jau man tai gal koks trilitris išbėgo lotuliukas.gif aišku, man ne savaime, o prakirpo,tai gal dėl to, bet jei taip gatvėję savaime toks kiekis pavarytų blink.gif aš atsargai paprastą paketą į pabaigą nešiojau, o ten reikėjo to kur didžiausias po gimdymo lotuliukas.gif Gal čia tik man tiek daug vandens buvo, gal kitom normaliai g.gif
Papildyta:
nuoraukytės pašte, laukiam kitų pasirodant mirksiukas.gif . Aš tik mažės įdėjau, savo neturiu normalios doh.gif , po gimdymo tai iš vis kur tik esu, tai kadrą sugadinus lotuliukas.gif kai turėsiu į žmogų panašią tai įdėsiu.
Einam ruoštis abi į svečius, pirmasis dukrytės vizitas, žiūrėsim kaip seksis
Atsakyti
QUOTE(Mintė @ 2008 09 23, 09:24)
Labas rytas,

kol pas save nepamatys, tol tikrai nežinos  mirksiukas.gif  Bet kai pamatai, rusvus, kraujingus drebučiu, tai jau ir kamštis.

as turejau omeny kad jau nors mazdaug, is gydytoju, is draugiu turi zinoti kaip bent atrodo tas kamstis, gal jis ir nevisoms vienodas
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2008 09 23, 09:33)
as turejau omeny kad jau nors mazdaug, is gydytoju, is draugiu turi zinoti kaip bent atrodo tas kamstis, gal jis ir nevisoms vienodas

drinks_cheers.gif turbūt kiekvienai skirtirngai, gal vienom iš karto išeina, o kitom po truputį teplioja arba išeina tik gimdymui prasidėjus. Man tai gyd. nepapasakojo kaip turi atrodyti, kartojo kamštis kamštis, o kaip atskirt nežinojau, bet matyt viskas savaime daeina, kai pamatai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintė @ 2008 09 23, 09:39)
drinks_cheers.gif  turbūt kiekvienai skirtirngai, gal vienom iš karto išeina, o kitom po truputį teplioja arba išeina tik gimdymui prasidėjus. Man tai gyd. nepapasakojo kaip turi atrodyti, kartojo kamštis kamštis, o kaip atskirt nežinojau, bet matyt viskas savaime daeina, kai pamatai  cool.gif

O as taip ir nepastebejau jokio kamscio,iki pat gimdymo neisejo,ir nieko nevyko,tik pernesiojus kai gydytoja eme maigyt pilva,det skatinancias zvakutes -po to vandenys isbego,na gal koks litras,net nezinau,o jokio kamscio nebuvo,arba kartu kaip vanduo isbego blush2.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif ,

man nuolat vaidenasi, kad kažkas ne taip doh.gif , drebučių lyg nėra blush2.gif , šiaip baltos tirštos išskyros doh.gif , prieš porą savaičių kaklelis buvo kietas, uždaras, tai neturėjo pasikeisti....
Atsakyti
ir jau vaidensis iki tol kol pagimdysi, visoms tai buvo ir bus
Atsakyti
noriu jusu paklausti ir tu kurios jau pagimdet, ar jums i gala nestumo nekilo spaudimas, mano buvo visada zemas 100/50, o dabar 125/75, zinau kad dar nedaug pakilo, bet jei taip ir toliau kils o man dar 7 men nera, tai nzn ka daryt reiks
daznai is nosies kraujas bega, pilvas pradejo daznai kieteti, o kaip jums buvo, kai buvo 7 men
kiek kartu per diena kietedavo? kartais taip buna kad atrodo vaikas isiremia kokiam sone, ir pilvas kietas buna tik vienam sone, o kartais , kad atrodo akmeni nesioju, tai skaityti kad abiem atvejais pilvas sukieteja? man daznai sukieteja bet trumpam ir neskauda pilvo
plius pradejo gerkle skaudeti, idomu ar siam visam blogumui gali itakoti susirgimas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zose123: 23 rugsėjo 2008 - 21:02
QUOTE(zose123 @ 2008 09 23, 21:58)
noriu jusu paklausti ir tu kurios jau pagimdet, ar jums i gala nestumo nekilo spaudimas, mano buvo visada zemas 100/50, o dabar 125/75, zinau kad dar nedaug pakilo, bet jei taip ir toliau kils o man dar 7 men nera, tai nzn ka daryt reiks
daznai is nosies kraujas bega, pilvas pradejo daznai kieteti, o kaip jums buvo, kai buvo 7 men
kiek kartu per diena kietedavo? kartais taip buna kad atrodo vaikas isiremia kokiam sone, ir pilvas kietas buna tik vienam sone, o kartais , kad atrodo akmeni nesioju, tai skaityti kad abiem atvejais pilvas sukieteja? man daznai sukieteja bet trumpam ir neskauda pilvo
plius pradejo gerkle skaudeti, idomu ar siam visam blogumui gali itakoti susirgimas?

Man nepakilo, bet turint AFS yra didelė rizika susirkt preeklampsija....
Man pilvas spazmavo nuo 16sav ir gan dažnokai, bet išnešiojau iki galo smile.gif
Pilvas sukietėja, kai visa gimda susispaudžia ir pavirsta į akmenį keliom sek.

O aš tai pasigavau kažkokią zarazą.... unsure.gif pakilo temperatūra, skauda gerklę, nosis bėga upeliais ir visas kūnas toks kaip sulaužytas... verysad.gif vaikštau namie su raspiratorium ir bijau neužrėst mažiuko unsure.gif
Saugokitės mergaitės ir nesirkit, nes jau virusai labai puola blink.gif
Atsakyti

Jei pradėjo kilti spaudimas, tai matuokis kasdien ir rašyk parodymus, jei reiktų gyd. parodyti. Taip pat būtinai dažniau šlapimą pasidaryk ar nėra baltymo, jei nėra, tai viskas gerai. Man tai į pabaigą pakildavo spaudimas kai pavargdavau, ar kai karščiai buvo kai pakilo 130/80 tai išsigandau, bet pailsėjus nukrito vėl iki žemesnio normalaus

QUOTE(Diija @ 2008 09 23, 22:33)
O aš tai pasigavau kažkokią zarazą....  unsure.gif  pakilo temperatūra, skauda gerklę, nosis bėga upeliais ir visas kūnas toks kaip sulaužytas...  verysad.gif  vaikštau namie su raspiratorium ir bijau neužrėst mažiuko  unsure.gif

Sveik kuo greičiau 4u.gif labai linkiu, kad mažiukas neužsikrėstų, nes labai baisu, kai pirmą kartą suserga blink.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif ,

man irgi buvo prieš porą mėn. pakilęs spaudimas iki 140, bet paimiau biuletenį ir iš kart nukrito iki 110 mirksiukas.gif
Papildyta:
O aš tai pasigavau kažkokią zarazą....  unsure.gif  pakilo temperatūra, skauda gerklę, nosis bėga upeliais ir visas kūnas toks kaip sulaužytas...  verysad.gif  vaikštau namie su raspiratorium ir bijau neužrėst mažiuko  unsure.gif
Saugokitės mergaitės ir nesirkit, nes jau virusai labai puola  blink.gif

Sveikatytės tau 4u.gif
Atsakyti

Oi net nezinau,katik ir pati pasimatavau,bet nepakiles.Bet paskutine savaite prastai jauciuosi,per keleta dienu 2kg priaugo,patinusiu veidu sau atrodau,burna vis dziusta,kartu burnoje doh.gif .Galvojau gal ir spaudimas bus pakiles,bet ne.Gal kam taip buvo?Pilvo apacia vel smarkiai tempia,bet prie to jau ipratus,daznai taip,ypac i menesio gala kai mmm dienos.

O aš tai pasigavau kažkokią zarazą....  unsure.gif  pakilo temperatūra, skauda gerklę, nosis bėga upeliais ir visas kūnas toks kaip sulaužytas... vaikštau namie su raspiratorium ir bijau neužrėst mažiuko.
Saugokitės mergaitės ir nesirkit, nes jau virusai labai puola

Oi,sveik greiciau! 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(Liutukeee @ 2008 09 24, 10:02)
Oi net nezinau,katik ir pati pasimatavau,bet nepakiles.Bet paskutine savaite prastai jauciuosi,per keleta dienu 2kg priaugo,patinusiu veidu sau atrodau,burna vis dziusta,kartu burnoje  doh.gif .Galvojau gal ir spaudimas bus pakiles,bet ne.Gal kam taip buvo?Pilvo apacia vel smarkiai tempia,bet prie to jau ipratus,daznai taip,ypac i menesio gala kai mmm dienos.

Oi,sveik greiciau! 4u.gif

gerk diasporal nakciai ir daugiau skysciu, koki buteliuka salia lovos pasistatyk. kad neuzkalketu inkstai ir nesikauptu skysciai.

man spaudimas normalus, nepakiles.

turiu irgi klausima jau mamytems: pries men echoskopiskai matesi 1 sav atsilikimas, siand vel 1 sav atsiliekam nepasivijom, likom tam paciam atsilikime. iki 24 sav ejom diena dienon su mmm. Jums taip nebuvo? unsure.gif kazkaip neramu man pasidare. klausiau ar keisis operacijos laikas, gyd sake nezinanti. liepe atnesti tyrimus, penktadieni Kaune konferencijoje pasitars su kolegom kaip mane islukstenti unsure.gif man neramu pasidare ir vel. leis man fraxisparina ar kazka, reikia pildyti protokola, tipo pirma karta ta darys. visai pasimeciau. aisku gerai kad rupinasi, bet... klause kas man diagnozavo AFS? sakau pati pasidariau tyrimus ir diagnozavau kartu su pol-kos gine. A vilnieciu nepriima, o vilniujue ji ir pati sake zinovu nera. g.gif
dabar 35sav 5d, o pagal echo 34sav 3d g.gif
Atsakyti