QUOTE(Rola @ 2008 09 22, 11:02)
Rola savaitagalį daug nuveikė, tad neturėjo laiko parašyti slaptažodžio
Bet paštas tusčias, na pažiūrėsim pažiūrėsim, ką jūs jau ten taip norite parašyti, kad nesulaukiat
Mane tai nervina išskyros, vėl lyg peršti, bet ne taip kaip pienligė, skambinti ginei? O koks jausmas kai kaklelis praviras, skauda ar šiaip tempia
Bet paštas tusčias, na pažiūrėsim pažiūrėsim, ką jūs jau ten taip norite parašyti, kad nesulaukiat
Mane tai nervina išskyros, vėl lyg peršti, bet ne taip kaip pienligė, skambinti ginei? O koks jausmas kai kaklelis praviras, skauda ar šiaip tempia
Ačiū už slaptažodį
Kai bus daugiau laiko tai parašysiu apie savo gimdymą. Dabar išsiusiu mažės nuotrauką pasirodyti kokios buvom mėnesiuko.
O kokios išskyros, pas mane į galą buvo tokios kaip vanduo, kartais net jausdavau kaip šlampa bijojau, kad ne vandenys būtų, bet viskas buvo gerai. O jei peršti, tai gal įklotus kokius naudoji ir erzina? Praviro kaklelio nepajausi, tikrai netempia ir neskauda, jei gimda dažnai susitraukinėja ir pilvą pamaudžia tai tada eik pas ginę, o jei nieko nejauti, tai viskas gerai. Pabandyk ramunėlių nuoviru nusiprausti, jei koks uždegimukas tai nuramins. Ar buvai jau pas A doplerio darytis? jei eisi tai ir pasiklausk tuo pačiu
QUOTE(Joliuke @ 2008 09 22, 16:30)
O man tai nepraienanti sloga. Šian dien pasimatavu temperatūra 37,2. kažin, ra čia jau olabai reikia nerimaut Ar dar galiu namie arbatom gydytis
Iš arbatų žinau čiobrelių negalima, aš tai liepų žiedais ir aviečių lapais gydžiausi, tik vėliau sužinojau, kad avietės priklauso prie gimdymo skatinimo, tai geriau negerk. Šiaip influcido ar oscilokokcino nusipirk, gerklę ir nosį su druskos tirpalu paskalauk, aš ant kaklo dėdavau degtinės kompresus ir šiltai apsiršdavau. Gerk šiaip daug skysčių. Tos vaistažolės nėra labai gerai, na nebent labai skystas gertum.
QUOTE(zose123 @ 2008 09 22, 22:21)
o kaip kamstis atrodo reiktu jau zinoti. manau kad reikia nurimti ir neprisigalvoti nesamoniu
kol pas save nepamatys, tol tikrai nežinos Bet kai pamatai, rusvus, kraujingus drebučiu, tai jau ir kamštis.
Man dabar labiausiai iš savęs juokinga, kai galvojau, kad nesuprasiu kai vandenys nubėgs, galvojau jei tuo metu būsiu WC . O pasirodo, kad neįmanoma nesuprasti, bent jau man tai gal koks trilitris išbėgo aišku, man ne savaime, o prakirpo,tai gal dėl to, bet jei taip gatvėję savaime toks kiekis pavarytų aš atsargai paprastą paketą į pabaigą nešiojau, o ten reikėjo to kur didžiausias po gimdymo Gal čia tik man tiek daug vandens buvo, gal kitom normaliai
Papildyta:
nuoraukytės pašte, laukiam kitų pasirodant . Aš tik mažės įdėjau, savo neturiu normalios , po gimdymo tai iš vis kur tik esu, tai kadrą sugadinus kai turėsiu į žmogų panašią tai įdėsiu.
Einam ruoštis abi į svečius, pirmasis dukrytės vizitas, žiūrėsim kaip seksis