Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

QUOTE(Rola @ 2008 10 30, 11:24)
Laba  4u.gif ,

dar uzdaviau keleta klausimu paste.... doh.gif

Atrašiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2008 10 30, 10:47)
sveikos merginos
noreciau jusu paklausti ar visada yra taip, kad koks vaikas pilvelyje toks ir gimes. nors maniskis pirmas pilvelyje duodavosi isvien ir dabar toks pats, bet nemanau kad taip visada, o kaip jums?

Maniškė buvo pakankamai rami, tik naktim pilve duodavosi, o dabar tai net nežinau, naktim tai miega normaliai, bet šiaip tai aktyvistė. Gal pračioje pradžioje ir buvo pilvinis rėžimas likęs, bet per porą savaičių praėjo.
Atsakyti
sukūriau naują temelę "Bendraamžių skyrely". Taigi mamytės, bendraujame ne AFS temomis čia, o čia kalbame tik apie reikaliukus, susijusius su AFS, ok?
Prašom užsukti ir prisiregistruoti tongue.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
QUOTE(Rola @ 2008 10 29, 14:57)
Laba  4u.gif ,

mes jau namučiuose, bet zirzaliukai, tad turbūt retai čia užsuksiu  wub.gif

Sveika sugrįžus. Aukit sveikučiai 4u.gif

merginos, norėjau paklausti dėl asprino? dauguma čia gėrė trombo as. Aš irgi jį geriu, bet mane labai vargina rūgštys. Praktiškai be perstojo ėda skarandį, bijau, kad žaizdą išgrauš blink.gif Šiandien vaistinėj pasakė, kad yra kažkoks aspirinas, kuris visiškai neveikia skrandžio. kainuoja jis paie 120lt. bet čia dzin, svarbu, kad mums tiktų g.gif ką jūs manot? Ar jis mums tinka? Gal kuri girdėjot apie šį stebuklą?
Atsakyti
QUOTE(Joliuke @ 2008 10 30, 14:08)
Labas 4u.gif

merginos, norėjau paklausti dėl asprino? dauguma čia gėrė trombo as. Aš irgi jį geriu, bet mane labai vargina rūgštys. Praktiškai be perstojo ėda skarandį, bijau, kad žaizdą išgrauš blink.gif  Šiandien vaistinėj pasakė, kad yra kažkoks aspirinas, kuris visiškai neveikia skrandžio. kainuoja jis paie 120lt. bet čia dzin, svarbu, kad mums tiktų g.gif  ką jūs manot? Ar jis mums tinka? Gal kuri girdėjot apie šį stebuklą?

Sveikute 4u.gif
Na apie tokį aspiriną nežinau,o tu neklausei tiksliai pavadinimo,pažiūrėtumėm info apie jį internete g.gif
Atsakyti
QUOTE(sauda @ 2008 10 30, 14:10)
Sveikute  4u.gif
Na apie tokį aspiriną nežinau,o tu neklausei tiksliai pavadinimo,pažiūrėtumėm info apie jį internete  g.gif

Sakė, bet pamiršau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Joliuke @ 2008 10 30, 13:08)
Labas 4u.gif

merginos, norėjau paklausti dėl asprino? dauguma čia gėrė trombo as. Aš irgi jį geriu, bet mane labai vargina rūgštys. Praktiškai be perstojo ėda skarandį, bijau, kad žaizdą išgrauš blink.gif  Šiandien vaistinėj pasakė, kad yra kažkoks aspirinas, kuris visiškai neveikia skrandžio. kainuoja jis paie 120lt. bet čia dzin, svarbu, kad mums tiktų g.gif  ką jūs manot? Ar jis mums tinka? Gal kuri girdėjot apie šį stebuklą?

Kodėl manai, kad rūgštys dėl aspirino? Daugumai nėščiųjų tos kurios nevartoja aspirino ėda rėmuo, čia nesusiję su aspirino vartojimo, o su nėštumu, pagimdysi ir susitvarkys mirksiukas.gif Šiaip dar anksčiau, kelios savaitės prieš gimdymą, kai lelius nusileidžia jau nustoja kilti rūgštys.
Atsakyti
QUOTE(Joliuke @ 2008 10 30, 14:08)

Aš tai negirdėjau tokio, manau vis tiek tas pats aspirinas, tai nelabai įsivaizduoju, kad kitaip veiktų g.gif o tu pabandyk renie panaudoti, neštukėm galima, gal padės.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(Artemidė @ 2008 10 30, 20:57)
Kodėl manai, kad rūgštys dėl aspirino? Daugumai nėščiųjų tos kurios nevartoja aspirino ėda rėmuo, čia nesusiję su aspirino vartojimo, o su nėštumu, pagimdysi ir susitvarkys  mirksiukas.gif  Šiaip dar anksčiau, kelios savaitės prieš gimdymą, kai lelius nusileidžia jau nustoja kilti rūgštys.

Todėl, kad visur parašyta, kad aspirinas dirgina skrandį. man padėjo graužt jau prieš kokį mėnesį ir daugiau, kai mažiukui buvo nedaug savaičių. O ir dabar gimda vios tesiekia bambą, tai kažin ar čia dėl to, kad vaiutis sppaudžia skrandį g.gif

QUOTE(Mintė @ 2008 10 31, 10:45)
Aš tai negirdėjau tokio, manau vis tiek tas pats aspirinas, tai nelabai įsivaizduoju, kad kitaip veiktų  g.gif  o tu pabandyk renie panaudoti, neštukėm galima, gal padės.

Bandžiau. Nikas nepadeda verysad.gif Renne, geriausiu atveju p[orai valandų nuima ir vėl viskas iš pradžių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Joliuke @ 2008 10 31, 11:56)
Sveikos 4u.gif

Todėl, kad visur parašyta, kad aspirinas dirgina skrandį. man padėjo graužt jau prieš kokį mėnesį ir daugiau, kai mažiukui buvo nedaug savaičių. O ir dabar gimda vios tesiekia bambą, tai kažin ar čia dėl to, kad vaiutis sppaudžia skrandį g.gif
Bandžiau. Nikas nepadeda verysad.gif  Renne, geriausiu atveju p[orai valandų nuima ir vėl viskas iš pradžių doh.gif

gal bandyk maistą pakoreguoti, kuris rūgštingumo nedidina ir pažiūrėk ar bus nors kiek geriau
Atsakyti
Bandžiau. Nikas nepadeda verysad.gif  Renne, geriausiu atveju p[orai valandų nuima ir vėl viskas iš pradžių doh.gif

Bandyk gerti pieną (ant tuščio skrandžio), lėtai kramtyti graikinį riešutą... nors visi šiti būdai man trumpam tik padėdavo... geriausiai nuimdavo rūkštis Gastal tabletės čiulpiamos thumbup.gif mes iki šiol su vyru jas vartojame, nors atradau tik per nėštumą smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

jei nuo aspirino, turėtum jausti kad būtent po jo pavartojimo graužia rėmuo, man iš pradžių grauždavo, tai aš aspiriną vartojau ne po valgio, o valgio gale, kartu su maistu.

o dabar jau ir po valgio viskas gerai, turbūt dėl to, kad man kita problema - per nėštumą labai sumažėjo rūgštingumas, tai gal dėl to jau ir aspirinas nieko nebeįtakoja.

manau gal ir tau susidėjo abu faktoriai, ir nėštuminis rėmuo, ir dar kad aspiriną turi vartoti.bet gal tikrai yra kokios kitokios jo formos, ar mažiau kenkiantis skrandžiui, tai turint omeny kad tau ir taip visą dieną rėmuo ėda, tai šiek tiek palengvintų gyvenimą....
Atsakyti