Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

QUOTE(vestinukas @ 2008 10 28, 17:34)
Sveikutes, na va turiu atsakymus rezultatu, tai turiu  ta Lupus 41-50, ir Leideno s. 118, keliausiu pas nesulaukiancias gandru , sekmes jums.

tai tipo teigiamu teigiamiausias? ane? g.gif laukiame pargryzus

QUOTE(vestinukas @ 2008 10 28, 18:19)
Paskyre kaip ir visoms, aspirinas, pastojus Clexane i pilva, bet man tik viena idomu , o be aspirino ka nieko ner geriau nes kiek zinau jis nelabai teigiamas vaistas. Gal kas ka nors kita vartoja? Dar su teci upasikalbejau tai sake jis ir turi per tirsta krauja, tai matyt paveldimumas.

jau rasiau yra kitoks su pagerinta formule skrandziui, klausk vaistineje, ten tablete galima pusiau lauzti, ko negalima tromboasse. sekems 4u.gif
Atsakyti
Nu ir prisiskaičiau baisybių apie adenoidus, tonziles ir anginą blink.gif maniškis irgi negražiai kvėpuoja, šnopuoja taip, o miegodamas gargia, o kartais ir knarkia doh.gif O dar ta nesibaigianti sloga (pastoviai nosis tai užsikimšus, tai bėga) pradėsiu ir aš ligų ieškot doh.gif

QUOTE(vestinukas @ 2008 10 28, 19:13)
Kaip pagalvoji kiek mums reik del tu musu angeleliu aukotis doh.gif kad vyrai tai ivertintu biggrin.gif

Įvertins mirksiukas.gif kaip paims angeliuką ant rankų smile.gif
Sekmės tau gaudant gandrus 4u.gif

Karvute, kaip jums sekasi? geras mažiukas? leidžia mamai pailsėt?
Atsakyti
QUOTE(vestinukas @ 2008 10 28, 17:34)
Sveikutes, na va turiu atsakymus rezultatu, tai turiu  ta Lupus 41-50, ir Leideno s. 118, keliausiu pas nesulaukiancias gandru , sekmes jums.

Sveika, na situacija kaip pas mane - dabar tik drasiai pirmyn ir viskas bus ok 4u.gif
QUOTE(vestinukas @ 2008 10 28, 18:19)
Paskyre kaip ir visoms, aspirinas, pastojus Clexane i pilva, bet man tik viena idomu , o be aspirino ka nieko ner geriau nes kiek zinau jis nelabai teigiamas vaistas. Gal kas ka nors kita vartoja? Dar su teci upasikalbejau tai sake jis ir turi per tirsta krauja, tai matyt paveldimumas.

Del aspirino ir as prisiskaiciau ir pergyvenau, bet geriau nieko nera, o ir dozes tokios mazos kad nepakenkia, jei butu po 500 ir daugiau mg tuomet viskas kitaip...beje ir mano tetis turi ta pacia beda, irgi yra geres skystinancius, todel mes paveldejom ir reiks su tuo gyventi... rolleyes.gif Beje jei turi seseru irgi reiktu perspeti - nes jos taip pat galejo paveldeti, as savo dvi au ispejau.. unsure.gif tikiuosi joms pasiseke labiau nei man...bet ka taip sunkiai gauni vertini nepalyginamai labiau, o vyrai irgi patikek ivertina viska ka mes darome del stebukleliu.. mirksiukas.gif Laukiam sugryztant su gerom naujienom 4u.gif
Atsakyti
Na seseru neturiu, ir siaip kaip pagalvoju kad su pirmu tai is vis jokiu problemu nebuvo, net nebuvo minties apie persileidimus, nors buvau ziauriai kuda visi aplink tik ir kalbejo kad kaip cia isnesiosiu, bet ejau kaip tankas ir viskas buvo ok, na manau bus viskas bus gerai ir dabar kadangi priezastis aiski doh.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Pasirodo jau labai seniai buvau prisijungusi. Vis nesusidėlioju laisvo laiko, nes vis su mažyle prabūnu, ji dieną iš vis miegoti atsisako (miega tik lauke), tai ir draugaujam smile.gif nėr kada nei SM pasėdėt. O iš ryto labai jau norisi man miegučio tai ir parpiam abi smile.gif
Nuoširdžiausi sveikinimai ROLAI ir jos dukrytei, mažylė gimė beveik tokia kaip ir mūsų wub.gif Daug daug džiaugsmingų akimirkų, ramių naktelių ir daug daug pienelio.

Karvute, sveika sugrįžusi 4u.gif

Ach kaip gera skaityti apie mūsų naujagymius wub.gif
Atsakyti
Labas rytas!
FedeSperanza,prasei parasyt kokie mano kraujo tyr.,t.y.kraujo kresejimo faktoriu tyr.rezultatai.Tai va:
SPA-156(NORMA70-130)
INR-0,83(0,88-1,2)
APTT-29"(27-45)
Fibrinogenas-5,3(2,0-4,0)

Zodziu,tik APTT normos ribose.
Vakar bandziau issiaiskint ka kuris reiskia,nes ginius pasake,kad cia del fraksiparino,ir daugiau nesigilino.O man labai neramu,nes atrodo,kad kraujas ne perdaug suskystejes,o perdaug kresa.Visa nakti neuzmigau,bijau,kad mano mazyle nenumirtu,o ir nejudejo visa nakti,miegojo visalaik,nors siaip budavo labai aktyvi nakti.Gerai,kad dabar jau juda.
Reiks ieskot info,internete nieko gero neradau,o ir nebuvo laiko,ir siandien nelabai bus.

Dar tyrimas rodo,kad mazai skysciu naudoju,nors tikrai isgeriu po 2litrus,o paskutiniu metu net po daugiau,nes troskina.

Ir dar-lelia vel sedi,uztat man visokius giluminius skausmus sukelia.Kaklelis tvarkoje(nors maniau jog kazkas jam negerai,nes viduj skauda,o ir nugara ties juosmeniu maudzia).

Sekantis vizitas tik menesio gale.

Doplerometrija taip ir nedaryta.Sake kai kitasyk ateisiu-paskirs,na,bet tai jau vos ne gimdyt reiks blush2.gif

Karvute,gal tu zinai apie kraujo kresejimo tyrimus?Tu-spece.Jei tik turesi laiko blush2.gif .Kaip tavo maziukas,ar ramus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liutukeee: 29 spalio 2008 - 08:50
[quote=Liutukeee,2008 10 29, 09:48]Labas rytas!
[Vakar bandziau issiaiskint ka kuris reiskia,nes ginius pasake,kad cia del fraksiparino,ir daugiau nesigilino.O man labai neramu,nes atrodo,kad kraujas ne perdaug suskystejes,o perdaug kresa.Visa nakti neuzmigau,bijau,kad mano mazyle nenumirtu,o ir nejudejo visa nakti,miegojo visalaik,nors siaip budavo labai aktyvi nakti.Gerai,kad dabar jau juda.
Reiks ieskot info,internete nieko gero neradau,o ir nebuvo laiko,ir siandien nelabai bus.

Dar tyrimas rodo,kad mazai skysciu naudoju,nors tikrai isgeriu po 2litrus,o paskutiniu metu net po daugiau,nes troskina.

Ir dar-lelia vel sedi,uztat man visokius giluminius skausmus sukelia.Kaklelis tvarkoje(nors maniau jog kazkas jam negerai,nes viduj skauda,o ir nugara ties juosmeniu maudzia).

Sekantis vizitas tik menesio gale.

Doplerometrija taip ir nedaryta.Sake kai kitasyk ateisiu-paskirs,na,bet tai jau vos ne gimdyt reiks  blush2.gif

[/quote

sveikos
tau atrodo kad kraujas per tirstas, o man atrodo kad pas leliu vandenu per mazai doh.gif , kazkaip sunkiai jis ten juda, o nakti maniskis visada visa ismiega ir atsikelia kartu su broliu, jau yra kaip ir rezimas, brolis neina i darza, bet atsikeles jau, lyg butu laikas keltis ir visada reaguoja i brolio triuksmus mirksiukas.gif

o del to tyrimo, tai kam ji daryti pries gimdyma? nebent daryti pati echo kad paziureti kaip pries gimdyma jauciasi, man A sake , kad sis tyrimas daromas nuo 32 sav ir jei neklystu iki 36 sav, taip nustatytas echo, tie visi duomenys, ir nei anksciau nei veliau jau daryti netikslinga.
o del to kad sedi, dar nepergyvenk, mano vyresnelis pries pat gimdyma apsiverte zemyn ir puikiai isistate, o jau buvo suplanuotas cz ir manau kad jau turint sitiek menesiu normalu kad ka nors skauda, jau kitaip ir buti negali 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zose123: 29 spalio 2008 - 10:06
QUOTE(zose123 @ 2008 10 29, 10:56)

[/quote
sveikos
tau atrodo kad kraujas per tirstas, o man atrodo kad pas leliu vandenu per mazai doh.gif , kazkaip sunkiai jis ten juda, o nakti maniskis visada visa ismiega ir atsikelia kartu su broliu, jau yra kaip ir rezimas, brolis neina i darza, bet atsikeles jau, lyg butu laikas keltis ir visada reaguoja i brolio triuksmus mirksiukas.gif

o del to tyrimo, tai kam ji daryti pries gimdyma? nebent daryti pati echo kad paziureti kaip pries gimdyma jauciasi, man A sake , kad sis tyrimas daromas nuo 32 sav ir jei neklystu iki 36 sav, taip nustatytas echo, tie visi duomenys, ir nei anksciau nei veliau jau daryti netikslinga.
o del to kad sedi, dar nepergyvenk, mano vyresnelis pries pat gimdyma apsiverte zemyn ir puikiai isistate, o jau buvo suplanuotas cz ir manau kad jau turint sitiek menesiu normalu kad ka nors skauda, jau kitaip ir buti negali 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Jo,bet turejo padaryt doplerometrija,o nepadare doh.gif .Kaip dar issireikalaut tai kas priklauso verysad.gif

O tai tau dabar nedare echo?Juk matytu kiek tu vandenu?
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2008 10 29, 11:20)
Jo,bet turejo padaryt doplerometrija,o nepadare  doh.gif .Kaip dar issireikalaut tai kas priklauso  verysad.gif

O tai tau dabar nedare echo?Juk matytu kiek tu vandenu?

gal gydytojai koki sokolada reikejo nunesti mirksiukas.gif

man darys kita savaite, prasiau kad anskciau padarytu, bet nesutiko, sake kad nereiktu daryti kas savaite, tai padarys kai ateis laikas, nes ten viskas jau nustatyta, kad galima nuo tada iki tada...
nes nuomones del echo daugeliu gydytoju skiriasi, vieni sako, kad kuo reciau nes kenkia, kiti kad galima bet kiek ir bet kada nes nekenkia, tai cia nieko nesuprasi, tiesiog pas ka pakliuni taip ir buna

user posted image

Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2008 10 29, 11:40)
gal gydytojai koki sokolada reikejo nunesti mirksiukas.gif

man darys kita savaite, prasiau kad anskciau padarytu, bet nesutiko, sake kad nereiktu daryti kas savaite, tai padarys kai ateis laikas, nes ten viskas jau nustatyta, kad galima nuo tada iki tada...
nes nuomones del echo daugeliu gydytoju skiriasi, vieni sako, kad kuo reciau nes kenkia, kiti kad galima bet kiek ir bet kada nes nekenkia, tai cia nieko nesuprasi, tiesiog pas ka pakliuni taip ir buna

user posted image

Tai,kad man ginius paskyre paprasta echo ir doplerometrija kai buvo31sav.,dare kita gine,ji ir turejo padaryt.Bet nepadare(as net pamirsau jai paklaust).

Na,zodziu nenunesiau as tai echoskopuotojai nieko blush2.gif

O kada tau paskutini syki dare echo?Tai jei buvo normaliai vandenu-tai nemanau,kad staiga imtu trukti.
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2008 10 29, 11:52)
Tai,kad man ginius paskyre paprasta echo ir doplerometrija kai buvo31sav.,dare kita gine,ji ir turejo padaryt.Bet nepadare(as net pamirsau jai paklaust).

Na,zodziu nenunesiau as tai echoskopuotojai nieko  blush2.gif

O kada tau paskutini syki dare echo?Tai jei buvo normaliai vandenu-tai nemanau,kad staiga imtu trukti.

man dare jau senokai, bet akuseres kai paklausiu , tai tipo ji jaucia kad viskas gerai apciuopos metu, ir tipo gimdos aukstis auga ir t.t.
nzn is ko jis sprendzia, o kas kiek laiko jums daro echo ir kiek ehco turi daryti gale nestumo?, gal dazniau nei pradzioje?
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2008 10 29, 12:04)
man dare jau senokai, bet akuseres kai paklausiu , tai tipo ji jaucia kad viskas gerai apciuopos metu, ir tipo gimdos aukstis auga ir t.t.
nzn is ko jis sprendzia, o kas kiek laiko jums daro echo ir kiek ehco turi daryti gale nestumo?, gal dazniau nei pradzioje?

Tai jei sako,kad viskas gerai-tai turbut ir yra gerai!Nesinervuok be reikalo! 4u.gif

Echo jei neprivaciai-tai isvis tik 18-20sav.daro ir dar kazkur30-32sav.ir vsio.

As daugiau dariausi,bet jau ne poliklinikoj.12 ir 19sav.Genetikos centre.Dar Perinatologijos centre berods24sav.O kitos pradzioj nestumo(gal 3ar4sykius)privaciai.

Daugiau poliklinikoj nezada daryt,nebent kaip zadejo-doplerometrija gale nestumo,ar nors paprasta echo.

Atsakyti