[quote=Liutukeee,2008 10 29, 09:48]Labas rytas!
[Vakar bandziau issiaiskint ka kuris reiskia,nes ginius pasake,kad cia del fraksiparino,ir daugiau nesigilino.O man labai neramu,nes atrodo,kad kraujas ne perdaug suskystejes,o perdaug kresa.Visa nakti neuzmigau,bijau,kad mano mazyle nenumirtu,o ir nejudejo visa nakti,miegojo visalaik,nors siaip budavo labai aktyvi nakti.Gerai,kad dabar jau juda.
Reiks ieskot info,internete nieko gero neradau,o ir nebuvo laiko,ir siandien nelabai bus.
Dar tyrimas rodo,kad mazai skysciu naudoju,nors tikrai isgeriu po 2litrus,o paskutiniu metu net po daugiau,nes troskina.
Ir dar-lelia vel sedi,uztat man visokius giluminius skausmus sukelia.Kaklelis tvarkoje(nors maniau jog kazkas jam negerai,nes viduj skauda,o ir nugara ties juosmeniu maudzia).
Sekantis vizitas tik menesio gale.
Doplerometrija taip ir nedaryta.Sake kai kitasyk ateisiu-paskirs,na,bet tai jau vos ne gimdyt reiks
[/quote
sveikos
tau atrodo kad kraujas per tirstas, o man atrodo kad pas leliu vandenu per mazai
, kazkaip sunkiai jis ten juda, o nakti maniskis visada visa ismiega ir atsikelia kartu su broliu, jau yra kaip ir rezimas, brolis neina i darza, bet atsikeles jau, lyg butu laikas keltis ir visada reaguoja i brolio triuksmus
o del to tyrimo, tai kam ji daryti pries gimdyma? nebent daryti pati echo kad paziureti kaip pries gimdyma jauciasi, man A sake , kad sis tyrimas daromas nuo 32 sav ir jei neklystu iki 36 sav, taip nustatytas echo, tie visi duomenys, ir nei anksciau nei veliau jau daryti netikslinga.
o del to kad sedi, dar nepergyvenk, mano vyresnelis pries pat gimdyma apsiverte zemyn ir puikiai isistate, o jau buvo suplanuotas cz ir manau kad jau turint sitiek menesiu normalu kad ka nors skauda, jau kitaip ir buti negali