Labutis visoms,
Gal ne i ta tema ilindau, bet pati turejau 2 persileidmus, ankstyvam nestume, viena mergaite jau esu gimdziusi pries 7 metus, ryt eisiu pas Abraiti atsakymo del sio sindromo, sakykit ar siaip be persileidimo budavo kazkokiu sveikatos nusiskundimu ir ar vartojant tuos vaistus jauciat koki pasalini poveiki? Dekoju is anksto
QUOTE(Endra @ 2008 10 25, 09:58)
Sveikos merginos,
as su liudnom naujienom. Isbraukite mane jau is nestukiu saraso, nes ketvirtadieni dare abrazija. Antra karta suturejau nesivystanti nestuma. Vaisukas nustojo vystytis 9 sav. Be visa to kazkokiu dar dariniu gimdoje buvo. Be to nuo tu vaistu fragmin tokia alergija gavosi, kad baisu. Pilvas visas israudonavo, istino, niezulys baisiausias. Nezinau kada dabar viskas ir praeis. Zodziu
Tai tokios liudnos pas mane naujienos. Fizini skausma dar galiu kesti, bet dvasiskai labai sunku. Laikausi. Zinoma sustipresiu ir vel bandysiu. RAnku tikrai nenuleisiu. Uzsuksiu kada pas jus i skyreli.
Sveikatos ir stiprybes jums
as su liudnom naujienom. Isbraukite mane jau is nestukiu saraso, nes ketvirtadieni dare abrazija. Antra karta suturejau nesivystanti nestuma. Vaisukas nustojo vystytis 9 sav. Be visa to kazkokiu dar dariniu gimdoje buvo. Be to nuo tu vaistu fragmin tokia alergija gavosi, kad baisu. Pilvas visas israudonavo, istino, niezulys baisiausias. Nezinau kada dabar viskas ir praeis. Zodziu
Tai tokios liudnos pas mane naujienos. Fizini skausma dar galiu kesti, bet dvasiskai labai sunku. Laikausi. Zinoma sustipresiu ir vel bandysiu. RAnku tikrai nenuleisiu. Uzsuksiu kada pas jus i skyreli.
Sveikatos ir stiprybes jums
stiprybės tau liūdna girdėti tokias naujienas, tik žagtelėjau, kad lyg su mažėjo tokių liūdnų žinių, ir še tau...
Aciukas uz sveikinimus,
pienuko daug maziukas tiek ensuvalgo, pataupo nakciai bet nakti kas 2 val atsigrebia uz diena, tai ryta pasitinkam gerai.
pirmoji naktis buvo rami, valgeme ir parpeme. tevelis lamingas, babysittingu uzsiima, as pamperio dar nekeiciau
Merginos gavau gines palaiminima treciam vaikuciui, nor ir nenoriai, su mano ligomis ir vidine topografija po 4 operaciju ir 2 valymu taip sakant
Liutukee, viskas ok
Tikiuosi Rolai ir leliukui sekai puikiai! Juos gal ilgiau palaikys, kol svoriukas prades augti.
pienuko daug maziukas tiek ensuvalgo, pataupo nakciai bet nakti kas 2 val atsigrebia uz diena, tai ryta pasitinkam gerai.
pirmoji naktis buvo rami, valgeme ir parpeme. tevelis lamingas, babysittingu uzsiima, as pamperio dar nekeiciau
Merginos gavau gines palaiminima treciam vaikuciui, nor ir nenoriai, su mano ligomis ir vidine topografija po 4 operaciju ir 2 valymu taip sakant
Liutukee, viskas ok
Tikiuosi Rolai ir leliukui sekai puikiai! Juos gal ilgiau palaikys, kol svoriukas prades augti.
QUOTE(Karvute @ 2008 10 27, 20:42)
Aciukas uz sveikinimus,
Liutukee, viskas ok
Liutukee, viskas ok
Kaip smagu ,kad jums viskas puikiai sekasi!
Kaip didysis brolis i leliuka reaguoja?
Ar jau turit varda?
QUOTE(vestinukas @ 2008 10 27, 19:52)
Labutis visoms,
Gal ne i ta tema ilindau, bet pati turejau 2 persileidmus, ankstyvam nestume, viena mergaite jau esu gimdziusi pries 7 metus, ryt eisiu pas Abraiti atsakymo del sio sindromo, sakykit ar siaip be persileidimo budavo kazkokiu sveikatos nusiskundimu ir ar vartojant tuos vaistus jauciat koki pasalini poveiki? Dekoju is anksto
labukas, jo, yra temelė ir čia, ri tarp nesulaukiančiųjų apie AFS, bet koks skirtumas, beveik tos pačios merginos lankomes abiejuose forumuose:)
man asmeniškai migrena ir kojų skausmas sakė gali būti susijęs su AFS. venos ant kojų irgi linkę plėstis, bet kol kas tfu tfu tfu nebaisiai.
QUOTE(vestinukas @ 2008 10 27, 19:52)
Labutis visoms,
Sveikute! Uzuojauta del persileidimu! Kiek savaiciu buvo?
Migreniniai galvos skausmai,issiplete kapiliarai,sanariu skausmai.
Parasyk kokie tyr.rezultatai
Vartojant vaistus jokiu pasaliniu poveikiu nejauciu,tik vietini odos suerzinima(nuo leidziamu)-kartais niezulys uzeina,kartais isberia,o siaip-melynes,guzeliai injekciju vietose.Bet tai tik smulkmenos.
QUOTE(Liutukeee @ 2008 10 27, 20:44)
Kaip smagu ,kad jums viskas puikiai sekasi!
Ar jau turit varda?
Ar jau turit varda?
vardo dar neturime, nerandame konsensuso su teveliu tai toliau narsau vardus uzsinetuksus.
brolis labai kisa soske broliui, visa rankom nuciupineja, tei tenka ja daznai plauti karstam vandeny. broliui sunku, nes teveliai arsiia saugoja maziuka, o sitas megsta pasisveikinti su broliuku ir pasokineti salia maitinancios mamos. vienzo viskas pagal plana
QUOTE(Karvute @ 2008 10 27, 20:42)
Aciukas uz sveikinimus,
Liutukee, viskas ok
Liutukee, viskas ok
kaip faina, kad net palaiminimą kitam vaikučiui gavai!
teveliui ir toliau linkiu dar palepinti mamyte ir maziuliuką (ar jau vardą nutarėt?.... )
Dar nesveikinau Rolos, labai labai džiugu tokias naujienas girdėti! tikiuosi joms gerai sekasi.
o aš tai vat su vaiku į ligoninę atsiguliau, liepė dėl epilepsijos išsitirt, tikiuosi viskas gerai bus, bet vat ligoninė jau pirmą dieną nervus ištampė grįžau su skaudančia nugara, alkana ir išvargus nerealiai...
sakė visą savaitę reikės gulėt, nors realiai porą tyrimėlių tik reik pasidaryt, ir niekam nė motais, kad man dar ir pilvuko gyventoju reikai rūpintis, ir neturiu močiučių, kuriso galėtų padėt... tai vos išsiprašiau nakčiai namo
Karvute, sveika sugrįžus Smagu vėl tave čia matyti
Vestinuk, man jokių kitų požymių nebuvo. O AFS yra
Vestinuk, man jokių kitų požymių nebuvo. O AFS yra
Aciu kad taip operatyviai atsaket, pimojo nestumo pas mane buvo 7-8 savaites, bet tik puslele, na prie to dar man rado citomegala, bet sako kad tai ne nuo jo persileidimai, , antrojo buvo irgi tiek 8 savaites, siaip vaisius vystesi viskas buvo gerai, sirdele vaisiaus jau plake, tik va viena diena atsikeliau ir pradejau kraujuot, pirmaji karta dariausi abrazija, antraji karta jau nesidariau ir kaip pasakiau Abraiciui jis sake kad ir gerai kad nesidariau, na man siaip ir issivale viskas. Po pirmojo persileidimo pastojau po 8 men, antrasis persileidimas buvo geguzes menesi. Man taip pat skauda sanarius daznai kojas paskauda, bet daugiau kojui sanarius, na ir akis dar vis paskauda. Kaip ryt gausi rezultatus tai pasipasakosiu ar turiu as ta sindroma ar ne, nors kazkodel kirba itarimas kad bus, nes pas mane giminej placiai palitusi varikoze, kas kiek suprantu turi itakos tam.
QUOTE(FedeSperanza @ 2008 10 27, 21:01)
o aš tai vat su vaiku į ligoninę atsiguliau,
o tai kas tavo mažiukui yra?
QUOTE(vestinukas @ 2008 10 27, 22:23)
Aciu kad taip operatyviai atsaket, pimojo nestumo pas mane buvo 7-8 savaites, bet tik puslele, na prie to dar man rado citomegala, bet sako kad tai ne nuo jo persileidimai, , antrojo buvo irgi tiek 8 savaites, siaip vaisius vystesi viskas buvo gerai, sirdele vaisiaus jau plake, tik va viena diena atsikeliau ir pradejau kraujuot, pirmaji karta dariausi abrazija, antraji karta jau nesidariau ir kaip pasakiau Abraiciui jis sake kad ir gerai kad nesidariau, na man siaip ir issivale viskas. Po pirmojo persileidimo pastojau po 8 men, antrasis persileidimas buvo geguzes menesi. Man taip pat skauda sanarius daznai kojas paskauda, bet daugiau kojui sanarius, na ir akis dar vis paskauda. Kaip ryt gausi rezultatus tai pasipasakosiu ar turiu as ta sindroma ar ne, nors kazkodel kirba itarimas kad bus, nes pas mane giminej placiai palitusi varikoze, kas kiek suprantu turi itakos tam.
variokeze vienas is lydinciu susirgimu pagal kuri galima itarti AFS.
as nesupratau arba praleidau, tu persileidai jau su aspirinu ir vaistais? ar dar be gydymo?