Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

NUOSIRDZIAUSI SVEIKINIMAI ROLAI IR JOS DUKRYTEI! wub.gif wub.gif wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif wub.gif wub.gif

user posted image

user posted image

Rolos sms:Spalio24d.penktadieni man gime dukryte.Jauciames normaliai.Mergyte gime 2900g.49cm.Esame labai laimingos!

QUOTE(zose123 @ 2008 10 25, 15:48)
labai uzjauciu del netekties console.gif , bet linkiu tau stiprybes ir kita karta tikrai pasiseks , tik reikia tuo tiketi
o as vel istinau, jau kuris laikas buvo neblogai visai ir pastebejau viena dalyka, istinstu po alaus gerimo, vakar su vyru stikline alaus isgeriau ir viskas, jau nakti jauciau kad tinstu ir tada teko pagerti po truputi, tai ten sveciuosi tai ten ir sutinau , tik dar nesupratau del ko. daugiau alaus nei laso unsure.gif

Na tai negerk tu to alaus nono.gif

Atsakyti
nu ir staigmena cia mums pateike ROLA, DIDELIAUSI SVEIKINIMAI 4u.gif 4u.gif 4u.gif

man kartais taip uzisnori ko negalima, kokio nors nesveiko maisto, cipsu , colos ir va alaus, nors alus nera jau taip nesveika, truputi jo galima. tiesiog taip uzsimanau kad atrodo viskas doh.gif
Atsakyti
Vau, kokios naujienos bigsmile.gif Rola, nuoširdžiausi sveikinimai. Aukit ir būkit sveikos 4u.gif
Atsakyti
Sveikinimai Rolai ir jos coliukei
user posted image

Endra, tau stiprybės 4u.gif

Atsakyti
Na ir netikėta staigmena bigsmile.gif NUOŠIRDŽIAUSI SVEIKINIMAI ROLAI IR JOS MERGYTEI wub.gif wub.gif DIDELIAUSIOS SVEIKATYTĖS ABIEM 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2008 10 26, 13:52)
NUOSIRDZIAUSI SVEIKINIMAI ROLAI IR JOS DUKRYTEI! wub.gif  wub.gif  wub.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Rolos sms:Spalio24d.penktadieni man gime dukryte.Jauciames normaliai.Mergyte gime 2900g.49cm.Esame labai laimingos!
Na tai negerk tu to alaus  nono.gif

wub.gif sveikinu labai, nujauciau, kad bus anksciau, ji uzsimine apti.

O stai musu naujienos treciadieni 22 spalio 11 val mus isoperavo, gime sunus 3530gr, 51cm 9/9 apgar wub.gif
kita diena jauciausi puikiai, vaikuti turejau visa diena, nakciai atidaviau i vaiku sk., kitas 2 dienas ir naktis praleidoem ir issiptaseme, svori paaugo ir namo, siulus antradieni isimt nuvaziuoju ir psio

dabar begu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2008 10 26, 21:55)

O stai musu naujienos treciadieni 22 spalio 11 val  mus isoperavo, gime sunus 3530gr, 51cm 9/9 apgar  wub.gif
kita diena jauciausi puikiai, vaikuti turejau visa diena, nakciai atidaviau i vaiku sk., kitas 2 dienas ir naktis praleidoem ir issiptaseme, svori paaugo ir namo, siulus antradieni isimt nuvaziuoju ir psio 

dabar begu 4u.gif

Sveikute Karvute 4u.gif Kaip nuostabu,tu jau su sūneliu namučiuose,na ir greitai apsisukai ax.gif Kaip jautiesi,kaip mažulis wub.gif ,ar pienuko pakankamai turi ax.gif Ramaus miegelio abiems ir skanaus pienuko sūneliui 2.gif wub.gif
Atsakyti
sveikinu,karvute,tave atsimenu kai buvau nescia lankiausi siame skirely tau buvo astuonios savaites.siandien netycia cia uzsukau ir va kokia naujiena 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos merginos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zose123: 27 spalio 2008 - 09:42
QUOTE(Karvute @ 2008 10 26, 21:55)

O stai musu naujienos treciadieni 22 spalio 11 val  mus isoperavo, gime sunus 3530gr, 51cm 9/9 apgar  wub.gif

dabar begu 4u.gif

Na kaip fainiai,galvojau,kad jau siandien namo grisi,bet,kad pasirodysi etery-nesitikejau wub.gif .Lauksim issamesnio pasakojimo apie viska.
Sekmes!Daug pienuko! 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites!
Pirmiausia sveikinimai Karvutei ir Rolai! tikrai nuosirdziai dziaugiuosi!
As siandien siaip ne taip gavau kopijas tyrimo. Mergaites, kurios daugaiu jau zinot, pas mane teigiamas ACLA Ig G (antikuniai pries kardiolipina) parasyta norma 19, o pas mane 21.5. Kiti du tyrimai: leideno ir La neigiami.
Ar kuri nors daugiau ka gali pakomentuori apie mano teigiama? buciau labai dekinga wub.gif
Atsakyti
user posted image

QUOTE(Lotta* @ 2008 10 27, 18:23)
Sveikos mergaites!
Pirmiausia sveikinimai Karvutei ir Rolai! tikrai nuosirdziai dziaugiuosi!
As siandien siaip ne taip gavau kopijas tyrimo. Mergaites, kurios daugaiu jau zinot, pas mane teigiamas ACLA Ig G (antikuniai pries kardiolipina) parasyta norma 19, o pas mane 21.5. Kiti du tyrimai: leideno ir La neigiami.
Ar kuri nors daugiau ka gali pakomentuori apie mano teigiama? buciau labai dekinga wub.gif

Man atrodo,kad daugumos (tame tarpe ir mano) antikūniai prieš kardiolipiną teigiami, galiu pasakyti tik tiek, kad čia geriausia iš blogybių - t.y. šis AFS rodiklis ne taip stipriai kaip kiti įtakoja persileidimus, bet aišku, vaistus leistis ir aspiriną gerti vis tiek teks.
Atsakyti