Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

QUOTE(FedeSperanza @ 2008 10 24, 14:36)
o klausykit, kaip jus darot su oru svirkste? ar ji pries tai isleidziat, ar kaip kitaip?

visada nuorindavau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2008 10 24, 14:44)
As isleidziu ora,bet nebutina.

o as irgi isleidau, bet kazkaip man vaidenasi, ar kaip, kad paciam gale lieka dar lasas vaistuku, kuriu nesusileidziu, ir kazkaip neiseina sustumt iki galo.... ar as cia nepakankamai paspaudziu tiesiog?....

Atsakyti
QUOTE(FedeSperanza @ 2008 10 24, 14:54)
o as irgi isleidau, bet kazkaip man vaidenasi, ar kaip, kad paciam gale lieka dar lasas vaistuku, kuriu nesusileidziu, ir kazkaip neiseina sustumt iki galo.... ar as cia nepakankamai paspaudziu tiesiog?....

Nesuk tu sau galvos! 4u.gif As i tai net nesigilinu.Kai dides pilvukas-dar netiek vaistu isbegs.Bentjau man isbega is paodzio kai susileidziu.Laikau uzspaudus vatyte,bet kas is to blush2.gif .Pas mane visas pilvas guzuotas(kazkodel neissivaiksto vaistai)-tai neberandu kur adata kist,visur tik sukietiejimai,o i juos net nebelenda blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2008 10 24, 15:50)
Nesuk tu sau galvos! 4u.gif As i tai net nesigilinu.Kai dides pilvukas-dar netiek vaistu isbegs.Bentjau man isbega is paodzio kai susileidziu.Laikau uzspaudus vatyte,bet kas is to  blush2.gif .Pas mane visas pilvas guzuotas(kazkodel neissivaiksto vaistai)-tai neberandu kur adata kist,visur tik sukietiejimai,o i juos net nebelenda  blush2.gif

turbūt tu teisi, naujokė, tai ir panikuoju dar dėl smulkmenų... bigsmile.gif

bet tai tau kaip čia taip, ar nuo pat pradžių guzavosi? man tai net nesijaučia kol kas ir nesimato net dūrio.
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2008 10 24, 12:48)
O dar toptelėjo mintis, gal ir bendraamžių skyrelį susikuriam albumėlį AFS leliukų... ?  bigsmile.gif

Aha, gerai būtų, nes čia mes dažnai poster_offtopic.gif pavarom doh.gif Tik gal ne bendraamžių, nes vis daugiau mergaičių prisijungs, kurių leliukai bus mažesni, taigi ir amžius labai skirtingas gausis g.gif Gal kur nors kitur g.gif

QUOTE(FedeSperanza @ 2008 10 24, 13:36)
o klausykit, kaip jus darot su oru svirkste? ar ji pries tai isleidziat, ar kaip kitaip?

Šiaip nebūtina išleisti, informaciniame lapelyje rašo,kad nereikia, bet aš išleisdavau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Artemidė: 24 spalio 2008 - 17:04
QUOTE(Artemidė @ 2008 10 24, 18:01)
Aha, gerai būtų, nes čia mes dažnai  poster_offtopic.gif pavarom  doh.gif  Tik gal ne bendraamžių, nes vis daugiau mergaičių prisijungs, kurių leliukai bus mažesni, taigi ir amžius labai skirtingas gausis  g.gif  Gal kur nors kitur  g.gif

O kur tada? g.gif nebūtinai ten pagal metus, galima sukurti kaip yra pavyzdžiui "kauniečių leliukai", ar "paagliukų mamos" ar pan. Tai galim sukurti "AFS leliukai" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FedeSperanza @ 2008 10 24, 17:23)
turbūt tu teisi, naujokė, tai ir panikuoju dar dėl smulkmenų...  bigsmile.gif

bet tai tau kaip čia taip, ar nuo pat pradžių guzavosi? man tai net nesijaučia kol kas ir nesimato net dūrio.

Net nezinau,pirmus menesius viskas gerai buvo,paskui prasidejo melynes,tada guzai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2008 10 24, 17:56)
O kur tada?  g.gif  nebūtinai ten pagal metus, galima sukurti kaip yra pavyzdžiui "kauniečių leliukai", ar "paagliukų mamos" ar pan. Tai galim sukurti "AFS leliukai"  smile.gif

Ai, nu tada gal g.gif Aš, matai, tose temose nesilankau, tai nežinau kaip ten pagal ką kuriama g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

as su liudnom naujienom. Isbraukite mane jau is nestukiu saraso, nes ketvirtadieni dare abrazija. Antra karta suturejau nesivystanti nestuma. Vaisukas nustojo vystytis 9 sav. Be visa to kazkokiu dar dariniu gimdoje buvo. Be to nuo tu vaistu fragmin tokia alergija gavosi, kad baisu. Pilvas visas israudonavo, istino, niezulys baisiausias. Nezinau kada dabar viskas ir praeis. Zodziu

Tai tokios liudnos pas mane naujienos. Fizini skausma dar galiu kesti, bet dvasiskai labai sunku. Laikausi. Zinoma sustipresiu ir vel bandysiu. RAnku tikrai nenuleisiu. Uzsuksiu kada pas jus i skyreli.

Sveikatos ir stiprybes jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Endra @ 2008 10 25, 08:58)
Sveikos merginos,

as su liudnom naujienom. Isbraukite mane jau is nestukiu saraso, nes ketvirtadieni dare abrazija. Antra karta suturejau nesivystanti nestuma. Vaisukas nustojo vystytis 9 sav. Be visa to kazkokiu dar dariniu gimdoje buvo. Be to nuo tu vaistu fragmin tokia alergija gavosi, kad baisu. Pilvas visas israudonavo, istino, niezulys baisiausias. Nezinau kada dabar viskas ir praeis. Zodziu

Tai tokios liudnos pas mane naujienos. Fizini skausma dar galiu kesti, bet dvasiskai labai sunku. Laikausi. Zinoma sustipresiu ir vel bandysiu. RAnku tikrai nenuleisiu. Uzsuksiu kada pas jus i skyreli.

Sveikatos ir stiprybes jums  4u.gif

Labutis. Labai užjaučiu dėl to, kas atsitiko console.gif O tu vaistikus leidais ir vis tiek nebesivystė? Kas ten per vaistukai, nes man atrodo nei viena iš mūsų tokių neisleido? Laikykis, mergyt, žinau kaip sunku, bet kitą kartą tikrai pasiseks.
Atsakyti
QUOTE(Endra @ 2008 10 25, 09:58)
Sveikos merginos,

Sveikatos ir stiprybes jums   4u.gif

Stiprybes tau! console.gif Isivaizduoju kaip sunku(pati praradau 3leliukus verysad.gif ),bet pamatysi-ateis ir i jusu namus sekme ir taip lauktas maziukas!Kita syki tikrai pasiseks.

O kiek laiko gerei aspirina?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liutukeee: 25 spalio 2008 - 10:09
labai uzjauciu del netekties console.gif , bet linkiu tau stiprybes ir kita karta tikrai pasiseks , tik reikia tuo tiketi

o as vel istinau, jau kuris laikas buvo neblogai visai ir pastebejau viena dalyka, istinstu po alaus gerimo, vakar su vyru stikline alaus isgeriau ir viskas, jau nakti jauciau kad tinstu ir tada teko pagerti po truputi, tai ten sveciuosi tai ten ir sutinau , tik dar nesupratau del ko. daugiau alaus nei laso unsure.gif
Atsakyti