Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

Beje, merginos, kaip suprantu Jus priziuri jusu ginekologas vadovaudamasis A. rekomendacijomis?ar Jus dar ir pas A. reguliariai lankotes?
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2008 10 23, 10:03)

buvo, bet ji jau pasigimde man atrodo

Aha,vakar.
QUOTE(FedeSperanza @ 2008 10 23, 10:14)
kas čia gyrėsi, kad nusimano apie laboratorinius tyrimus?... padekit  blush2.gif  blush2.gif

paskambinau savo ginei,sakė to krešumo tyr norma yra 70 - 100, mano 72, ant žemutinės ribos, liepė leistis vaistus ir vėl pirmadienį ateit daryti tą tyrimą.

neturiu supratimo kokį darė, bet internete pasiskaičiau, kad dažniausiai daro protrombiną dėl krešumo, tai gal ir čia tas pats?....  g.gif

Karvute nusimano,bet ji ligoninej wub.gif

Man dare protrombina(pradzioj nestumo)ir dar kazkokius3.
Dabar irgi dare,tik dar nezinau tyr.rezultatu,kita sav.eisiu pas giniu.
QUOTE(Mintė @ 2008 10 23, 12:32)

ar nejauti kur galėjot pasigauti tą stafilokoką? Mano tetai pūliniai baisiniai kylą, kad net pjauti reikia, tai padarė pasėlį irgi auksinis stafilokokas. Gydė dviem antibiotikais. Tai aš bijau ją pas save į svečius priimti ir patys bijom pas juos važiuoti, kad mažylė ar aš neužsikrėsčiau. Gal žinai kiek laiko po antibiotikų yra pavojus užsikrėsti, kaip juo užsikrečiama per orą ar sukontaktavus su pažeista vieta. Nieko apie tai nežinau už tai panikuoju ir bijau susitikti. O teta tokia man artima, taip norim abi mano maže pasidžiaugti, bet negalim sad.gif .....

Man infekcinej ligoninej gydytojas pasakojo,kad galima uzsikrest oro laseliniu budu,per rankas,zaizdeles ir t.t.

As turbut nevezciau vaikelio pas teta,kad ir kaip artima ji butu.
Man tai baisu buvo kai mano maziukas(tada jam buvo apie pora menesiu)istisai zaliai viduriavo.O paskui kelis metus labai prastai virskindavo maista,budavo ka suvalgo-ta iskakoja,kartais visai neapvirskinta doh.gif

Bet visiems labai ivairiai.Buna,kad per zaizdeles uzsikreciama,supuliuoja doh.gif

QUOTE(FedeSperanza @ 2008 10 23, 13:52)
oj panos, man turbūt jau nėštuminė psichozė, pirmą kartą pati leidausi vaistus, tai ne bijojau, o juokas kažkoks nenormalus ėmė, dar dabar šypsena iki ausų. kas čia man?  biggrin.gif

beje man pačiai net patogiau pasirodė, nei skaudėjo nei ką, kai kitas leidžia, vis tiek ne taip jaučia matyt. niu va prasidėjo ir mano narkomaniniai devyni mėnesiai....  ax.gif

Sekmes ir toliau! 4u.gif

O kokioj Norfa vaistinej pirkai fraksiparina?As tai i Savanoriu g.vaziuoju(toli),bet turiu is anksto uzsakyt.

O tu juk neuzsakinejai,ane?
Papildyta:
QUOTE(Lotta* @ 2008 10 23, 14:15)
Beje, merginos, kaip suprantu Jus priziuri jusu ginekologas vadovaudamasis A. rekomendacijomis?ar Jus dar ir pas A. reguliariai lankotes?

As pas A.nesilankau.Jis man net gydymo schemos neisrase,todel ejau Vilniuje pas kita,kad israsytu schema,o tada jau emiau lankytis poliklinikoje,ir joje lankausi.
Atsakyti
Merginos, dar kalusimukas. O leidziates viena karta dienoje paskirta doze?
Atsakyti
QUOTE(Lotta* @ 2008 10 23, 14:33)

nelabai supratau, bet pasakysiu, kad as leidziuosi viena karta dienoje viena svirksta, nes tame viename svirkste ir yra dienos doze
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2008 10 23, 14:22)
Aha,vakar.
Karvute nusimano,bet ji ligoninej  wub.gif

aaa, taigi tiksliai... nugi nieko tokio, teks palaukti jos ekperto išvadų dabar jau ilgokai smile.gif

Man dare protrombina(pradzioj nestumo)ir dar kazkokius3.
Dabar irgi dare,tik dar nezinau tyr.rezultatu,kita sav.eisiu pas giniu.

įdomu, duok žinot.

Man infekcinej ligoninej gydytojas pasakojo,kad galima uzsikrest oro laseliniu budu,per rankas,zaizdeles ir t.t.

logiškai mąstant toj aplinkoj, kurioj žmogus gyvena daugiau šansų susigauti stafilokoką, tai gal net pasveikusią tetą geriau kviesti į svečius arba pasivaikčioti, kiek žinau vaikučio, kuris sirgo visus rūbelius reikia skalbti aukštoj temperatūroj ir neskolinti niekam dar metus. bet žmogus jie išaigydęs, tai man rodos nebenešioja, o jei ir mieganti forma liko, kas yra gal 50-80 proc žmonijos, priklauso ten nuo regionų, nepamenu kiek pas mus, tai ji tikrai negali būti tiek kenksminga, kad net su žmogum nesusitiktum.
bet jei žaizdos dar nesugiję, tai gal dar ir negalutinai išgydytas tas stafilokokas? aš girdėjau kad daug jų yra atsparių antibiotikams, tenka ne vieną kartą gydyti. man tia iš karto nustatė pagal pasėlį kurios gerti,ir iš pirmo karto pasisekė.

O kokioj Norfa vaistinej pirkai fraksiparina?As tai i Savanoriu g.vaziuoju(toli),bet turiu is anksto uzsakyt.

O tu juk neuzsakinejai,ane?

aš buvau Kalvariju gatvej, na ten, kur uz Siemens arenos link Jeruzalės važiuojant, neužsakinėjau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FedeSperanza: 23 spalio 2008 - 13:53
Man tai baisu buvo kai mano maziukas(tada jam buvo apie pora menesiu)istisai zaliai viduriavo.O paskui kelis metus labai prastai virskindavo maista,budavo ka suvalgo-ta iskakoja,kartais visai neapvirskinta  doh.gif

mano pypliui irgi taip, iki šiol dar nesusitvarkė, sakė turėtų iki 3-4 metukų viskas susitvarkyt.
mums darė pasėlius, jokios zarazos nerado, bet iš to nevirškinto maisto ir kitų požymių nustatė, kad nesusiformavusi virškinimo fermentų sistema, ir dėl to viduriuoja. Be to neaišku, ar jau buvo įgimta, o gal nuo to viduriavimo buvo visiška disbateriozė, nebuvo ir neaugo gerosios bakterijos. nuo metukų visai blogai buvo, dabar jau tuoj du ir visai pakenčiamai schmoll.gif
Atsakyti

Laba 4u.gif ,

Taip, ir visada tuo pačiu laiku mirksiukas.gif
Atsakyti

Viena ir tuo paciu metu.
QUOTE(FedeSperanza @ 2008 10 23, 14:51)
įdomu, duok žinot.

aš buvau Kalvariju gatvej, na ten, kur uz Siemens arenos link Jeruzalės važiuojant, neužsakinėjau.

Gerai

Aaaa,tai cia nauja turbut,man sake,kad ten zada atidaryt,idomu koks ten adresas,nezinai?Man arciau butu.

QUOTE(FedeSperanza @ 2008 10 23, 15:10)
mano pypliui irgi taip, iki šiol dar nesusitvarkė, sakė turėtų iki 3-4 metukų viskas susitvarkyt. 
mums darė pasėlius, jokios zarazos nerado, bet iš to nevirškinto maisto ir kitų požymių nustatė, kad nesusiformavusi virškinimo fermentų sistema, ir dėl to viduriuoja. Be to neaišku, ar jau buvo įgimta, o gal nuo to viduriavimo buvo visiška disbateriozė, nebuvo ir neaugo gerosios bakterijos. nuo metukų visai blogai buvo, dabar jau tuoj du ir visai pakenčiamai  schmoll.gif

Mums irgi visiska disbakterioze buvo,ypac nuo 1m.-1,5m.Gerasias bakterijas gerem kelis metus.Dabar jau gerai virskina,tik jau nevalgus doh.gif
O fermentai virskinimui nepadedavo-tai matyt ne del fermentu sistemos neissivystymo.
Nors ka cia dabar zinosi priezastis,tiek gydytojai,tiek mes tik speliojam.
Atsakyti
Vilnietes mergaites uzsukit i nesulaukianciu skyreli,naujokelei reikia kai ka paaiskinti ,as ne viska zinau blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauda: 23 spalio 2008 - 16:57
QUOTE(Liutukeee @ 2008 10 23, 17:51)
Viena ir tuo paciu metu.

Gerai

Aaaa,tai cia nauja turbut,man sake,kad ten zada atidaryt,idomu koks ten adresas,nezinai?Man arciau butu.
Mums irgi visiska disbakterioze buvo,ypac nuo 1m.-1,5m.Gerasias bakterijas gerem kelis metus.Dabar jau gerai virskina,tik jau nevalgus  doh.gif
O fermentai virskinimui nepadedavo-tai matyt ne del fermentu sistemos neissivystymo.
Nors ka cia dabar zinosi priezastis,tiek gydytojai,tiek mes tik speliojam.

Norfa tai senokai jau ten, tik atnaujinta ir vaistinė neseniai atsidarė. Kalvariju 206. man irgi sita patogiausia kol kas; bet dar zadu susizinot kiek kainuotu gintarinej vaistinej, su GSK vaistu kortele, gal bent kokiu procentuku maziau....

tai matai, su tais vaikais, atrodo būsi likimo draugės dvigubai mirksiukas.gif
mūsiškiui fermentai lyg kažkiek ir padėdavo, pas jį protrūkiais ir pilkai būdavo, tai tuomet rydavom fermentus saujom, ir atsistatydavo. su valgymo kiekiais irgi pas mus doh.gif doh.gif doh.gif
o kai prisimenu kai mums dar nežinant kas vyksta, viduriuojantis metinukas po kelias dienas vien mano pienu misdavo, tai ir dabar šiurpas nukrečia mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(FedeSperanza @ 2008 10 23, 18:15)
Norfa tai senokai jau ten, tik atnaujinta ir vaistinė neseniai atsidarė. Kalvariju 206. man irgi sita patogiausia kol kas; bet dar zadu susizinot kiek kainuotu gintarinej vaistinej, su GSK vaistu kortele, gal bent kokiu procentuku maziau....

tai matai, su tais vaikais, atrodo būsi likimo draugės dvigubai  mirksiukas.gif
mūsiškiui fermentai lyg kažkiek ir padėdavo, pas jį protrūkiais ir pilkai būdavo, tai tuomet rydavom fermentus saujom, ir atsistatydavo. su valgymo kiekiais irgi pas mus  doh.gif  doh.gif  doh.gif
o kai prisimenu kai mums dar nežinant kas vyksta, viduriuojantis metinukas po kelias dienas vien mano pienu misdavo, tai ir dabar šiurpas nukrečia  mega_shok.gif

Aciu uz adresiuka.

As seniau pirkdavau Gintarinej vaistinej-tai brangiau gaudavosi,ir taip ten brangiau budavo,ir koretele suteikdavo tik 10%nuolaida,o NORFA VAISTINEJ budavo20%,gaila,kad nuo spalio1d.padare tik 15%nuolaida. blush2.gif

Taip,sunku su vaikais-kai nieko nevalgo doh.gif
Atsakyti
Labas rytas miegaliukės 4u.gif
Gal kas galit nesulaukiančiųjų skyrelyje pakomentuoti apie Leideno faktorių ax.gif
Atsakyti