Laba ,
Rola savaitagalį daug nuveikė, tad neturėjo laiko parašyti slaptažodžio
Bet paštas tusčias, na pažiūrėsim pažiūrėsim, ką jūs jau ten taip norite parašyti, kad nesulaukiat
Mane tai nervina išskyros, vėl lyg peršti, bet ne taip kaip pienligė, skambinti ginei? O koks jausmas kai kaklelis praviras, skauda ar šiaip tempia
QUOTE(Mintė @ 2008 09 20, 10:32)
O lauke tai liuks Diija, tu dar vis šalia mūsų gyveni? jei su mašina į Ąžuolyną važinėji, gal ir mus prigriebtum pasimytinti, nes neturiu kaip nuvažiuoti, MB dirba
Jei dieną, tai galėčiau trečiadienį, nes kitas dienas aktyviai prisiplanavau, tai man echo darytis, tai mažę pas ortopedą vežam, tai svečiai ir dar manikiūrą užsisakiau pasigražinti.
Jei dieną, tai galėčiau trečiadienį, nes kitas dienas aktyviai prisiplanavau, tai man echo darytis, tai mažę pas ortopedą vežam, tai svečiai ir dar manikiūrą užsisakiau pasigražinti.
ok, pažiūrėsim kas čia do orai bus, nes šiandien tai baisu nosį į lauką kišt...
Rola - suvyliojai ir apgavai neduodi slaptažodžio pašto, mergaitės nerimsta
Saunuole, Rola, neblogai paplusejai atidarant nauja temele:super
Sauda smagu, kad viskas pavyko, tikiuosi ir mudvi greitu laiku pakilsim i ausktesne vieta sarase
Sauda smagu, kad viskas pavyko, tikiuosi ir mudvi greitu laiku pakilsim i ausktesne vieta sarase
QUOTE(dreziuke @ 2008 09 22, 14:56)
Saunuole, Rola, neblogai paplusejai atidarant nauja temele:super
Labutis Rola, ačiū už slaptažodį Bet tikrai ką su juo daryt aš pati naudoju gmail, bet tik laiškams išsiųsti, tai čia reikia į tą paštą kažką atsiųsti ar pačiam pašte galim kažką daryt galvoju, kad bent savo nuotraukytėm galėtume pasidalint
O man tai nepraienanti sloga. Šian dien pasimatavu temperatūra 37,2. kažin, ra čia jau olabai reikia nerimaut Ar dar galiu namie arbatom gydytis
O man tai nepraienanti sloga. Šian dien pasimatavu temperatūra 37,2. kažin, ra čia jau olabai reikia nerimaut Ar dar galiu namie arbatom gydytis
QUOTE(Joliuke @ 2008 09 22, 16:30)
Labutis Rola, ačiū už slaptažodį Bet tikrai ką su juo daryt aš pati naudoju gmail, bet tik laiškams išsiųsti, tai čia reikia į tą paštą kažką atsiųsti ar pačiam pašte galim kažką daryt galvoju, kad bent savo nuotraukytėm galėtume pasidalint
Na tai galima rašyti tai, ko viešai nenori skleisti , atsiunti į šį paštą iš savo, gali prikabinti nuotrauką ar ką nori, na nežinau, paklausiau ar norit pašto, tai sukūriau
Šiaip būtų gerai, kad pagimdžiusios parašytų, apie savo gimdymus, skatinimus, operacijas, kiek laiko po susileidimo galima tai daryti ir t.t.
QUOTE(Rola @ 2008 09 22, 18:46)
Na tai galima rašyti tai, ko viešai nenori skleisti , atsiunti į šį paštą iš savo, gali prikabinti nuotrauką ar ką nori, na nežinau, paklausiau ar norit pašto, tai sukūriau
Šiaip būtų gerai, kad pagimdžiusios parašytų, apie savo gimdymus, skatinimus, operacijas, kiek laiko po susileidimo galima tai daryti ir t.t.
Na tai ir as noreciau slaptazodzio
QUOTE(Rola @ 2008 09 22, 11:02)
Laba ,
Bet paštas tusčias, na pažiūrėsim pažiūrėsim, ką jūs jau ten taip norite parašyti, kad nesulaukiat
Mane tai nervina išskyros, vėl lyg peršti, bet ne taip kaip pienligė, skambinti ginei? O koks jausmas kai kaklelis praviras, skauda ar šiaip tempia
kaip taip praviras? dar klausi ar eiti pas gine??? gal tau kamstis eina, o tau dar anksti!!! greitai vakyk pas gine, gal i ligonine reikia gultis, nu duodi
QUOTE(Karvute @ 2008 09 22, 19:30)
kaip taip praviras? dar klausi ar eiti pas gine??? gal tau kamstis eina, o tau dar anksti!!! greitai vakyk pas gine, gal i ligonine reikia gultis, nu duodi
Tai, kad lyg nepraviras, as tik klausiu, koks jausmas kai atsidarineja?
QUOTE(Rola @ 2008 09 22, 21:18)
nezinau, negimdziau, mane operavo. bet jeigu diskomfortas, geriau ginei pasorodyti...
mano drauge puse nestumo pravaiksciojo su atsidariusiu pora centimetru kakleliu ir nieko baisaus, pagimde laiku ir nebuvo jokiu problemu ir perstejimas ne prie ko, sunerimti reiktu jei kamstis iseitu, o kaip kamstis atrodo reiktu jau zinoti. manau kad reikia nurimti ir neprisigalvoti nesamoniu
QUOTE(Rola @ 2008 09 22, 21:18)
Pacio atsidarinejimo nesijaucia,tik jau kai prasideda gimdymo veikla,prasideda skausmai ir kaklelis atsidarineja.Gleiviu kamstis buna toks kaip zele,net nezinau kaip apibudint,bet tikrai atskirtum nuo isskyru.Nepanikuok,viskas tau gerai