Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

Laba 4u.gif ,

Rola savaitagalį daug nuveikė, tad neturėjo laiko parašyti slaptažodžio mirksiukas.gif
Bet paštas tusčias, na pažiūrėsim pažiūrėsim, ką jūs jau ten taip norite parašyti, kad nesulaukiat lotuliukas.gif

Mane tai nervina išskyros, vėl lyg peršti, bet ne taip kaip pienligė, skambinti ginei? O koks jausmas kai kaklelis praviras, skauda ar šiaip tempia doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rola: 22 rugsėjo 2008 - 10:03
QUOTE(Mintė @ 2008 09 20, 10:32)
O lauke tai liuks  thumbup.gif  Diija, tu dar vis šalia mūsų gyveni? jei su mašina į Ąžuolyną važinėji, gal ir mus prigriebtum pasimytinti, nes neturiu kaip nuvažiuoti, MB dirba  verysad.gif
Jei dieną, tai galėčiau trečiadienį, nes kitas dienas aktyviai prisiplanavau, tai man echo darytis, tai mažę pas ortopedą vežam, tai svečiai ir dar manikiūrą užsisakiau pasigražinti.

ok, pažiūrėsim kas čia do orai bus, nes šiandien tai baisu nosį į lauką kišt... unsure.gif

Rola - suvyliojai ir apgavai smile.gif neduodi slaptažodžio pašto, mergaitės nerimsta biggrin.gif
Atsakyti
Saunuole, Rola, neblogai paplusejai atidarant nauja temele:super

Sauda smagu, kad viskas pavyko, tikiuosi ir mudvi greitu laiku pakilsim i ausktesne vieta sarase group.gif
Atsakyti
QUOTE(dreziuke @ 2008 09 22, 14:56)
Saunuole, Rola, neblogai paplusejai  atidarant nauja temele:super

Sauda smagu, kad viskas pavyko, tikiuosi ir mudvi greitu laiku pakilsim i ausktesne vieta sarase  group.gif

mirksiukas.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif Rola, ačiū už slaptažodį 4u.gif Bet tikrai ką su juo daryt blush2.gif aš pati naudoju gmail, bet tik laiškams išsiųsti, tai čia reikia į tą paštą kažką atsiųsti ar pačiam pašte galim kažką daryt g.gif galvoju, kad bent savo nuotraukytėm galėtume pasidalint g.gif
O man tai nepraienanti sloga. Šian dien pasimatavu temperatūra 37,2. kažin, ra čia jau olabai reikia nerimaut g.gif Ar dar galiu namie arbatom gydytis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Joliuke @ 2008 09 22, 16:30)
Labutis 4u.gif  Rola, ačiū už slaptažodį 4u.gif Bet tikrai ką su juo daryt blush2.gif  aš pati naudoju gmail, bet tik laiškams išsiųsti, tai čia reikia į tą paštą kažką atsiųsti ar pačiam pašte galim kažką daryt g.gif  galvoju, kad bent savo nuotraukytėm galėtume pasidalint g.gif
O man tai nepraienanti sloga. Šian dien pasimatavu temperatūra 37,2. kažin, ra čia jau olabai reikia nerimaut g.gif  Ar dar galiu namie arbatom gydytis g.gif

Na tai galima rašyti tai, ko viešai nenori skleisti mirksiukas.gif , atsiunti į šį paštą iš savo, gali prikabinti nuotrauką ar ką nori, na nežinau, paklausiau ar norit pašto, tai sukūriau tongue.gif
Šiaip būtų gerai, kad pagimdžiusios parašytų, apie savo gimdymus, skatinimus, operacijas, kiek laiko po susileidimo galima tai daryti ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Rola @ 2008 09 22, 18:46)
Na tai galima rašyti tai, ko viešai nenori skleisti  mirksiukas.gif , atsiunti į šį paštą iš savo, gali prikabinti nuotrauką ar ką nori, na nežinau, paklausiau ar norit pašto, tai sukūriau  tongue.gif
Šiaip būtų gerai, kad pagimdžiusios parašytų, apie savo gimdymus, skatinimus, operacijas, kiek laiko po susileidimo galima tai daryti ir t.t.

Na tai ir as noreciau slaptazodzio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rola @ 2008 09 22, 11:02)
Laba  4u.gif ,

Rola savaitagalį daug nuveikė, tad neturėjo laiko parašyti slaptažodžio  mirksiukas.gif
Bet paštas tusčias, na pažiūrėsim pažiūrėsim, ką jūs jau ten taip  norite parašyti, kad nesulaukiat  lotuliukas.gif

Mane tai nervina išskyros, vėl lyg peršti, bet ne taip kaip pienligė, skambinti ginei? O koks jausmas kai kaklelis praviras, skauda ar šiaip tempia  doh.gif

blink.gif kaip taip praviras? dar klausi ar eiti pas gine??? gal tau kamstis eina, o tau dar anksti!!! greitai vakyk pas gine, gal i ligonine reikia gultis, nu duodi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2008 09 22, 19:30)
blink.gif kaip taip praviras? dar klausi ar eiti pas gine??? gal tau kamstis eina, o tau dar anksti!!! greitai vakyk pas gine, gal i ligonine reikia gultis, nu duodi verysad.gif

Tai, kad lyg nepraviras, as tik klausiu, koks jausmas kai atsidarineja? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rola @ 2008 09 22, 21:18)
Tai, kad lyg nepraviras, as tik klausiu, koks jausmas kai atsidarinejalotuliukas.gif

g.gif nezinau, negimdziau, mane operavo. bet jeigu diskomfortas, geriau ginei pasorodyti...
Atsakyti
mano drauge puse nestumo pravaiksciojo su atsidariusiu pora centimetru kakleliu ir nieko baisaus, pagimde laiku ir nebuvo jokiu problemu ir perstejimas ne prie ko, sunerimti reiktu jei kamstis iseitu, o kaip kamstis atrodo reiktu jau zinoti. manau kad reikia nurimti ir neprisigalvoti nesamoniu
Atsakyti
QUOTE(Rola @ 2008 09 22, 21:18)
Tai, kad lyg nepraviras, as tik klausiu, koks jausmas kai atsidarineja?  lotuliukas.gif

Pacio atsidarinejimo nesijaucia,tik jau kai prasideda gimdymo veikla,prasideda skausmai ir kaklelis atsidarineja.Gleiviu kamstis buna toks kaip zele,net nezinau kaip apibudint,bet tikrai atskirtum nuo isskyru.Nepanikuok,viskas tau gerai 4u.gif
Atsakyti