Laba
NUOŠIRDŽIAUSI SVEIKINIMAI KARVUTĖS ŠEIMYNAI IR MAŽAJAM SŪNELIUI
QUOTE(Karvute @ 2008 10 21, 23:41)
ar damaitini? kartais nuo papildomu misinuku, ar kosyciu atsiranda zarnu nepraeinamumas, tuomet dar kila tenpa, butinai kreipkis aps pediatre, tegul pilvuka pamaigo, geriau nuvezti be reikalo, negu praziureti kokia nors negeruma.
Nedamaitinu, tik MP buvom pas gyd. tai ji nieko blogo nemato. Greičiausiai čia aš kalta, nes buvau šiek tiek pasinervinus. Ir dar prieš tai mažė valgė labai daug tai pieno padaugėjo vėl upeliais bėga, net springsta, turbūt ta srovė ir nervina. Šiandien bandau pradžioje nutraukti truputį ir tada maitinti, žymiai geriau gaunasi jai pavalgyt
QUOTE(FedeSperanza @ 2008 10 22, 12:02)
Jėzus, na ir sumilinot čia mane... ginė paaiškino, kad aspirinas jau galėjo suskystinti kraują pakankamai, ir ji bijo, kad
nepradėčiau kraujuoti. tai ir darė tą krešumą. o aš pagalvojau, kad plius minus 20 valandų jau čia nieko nepakeis, net nebežinau ką daryt
aišku, jie vieną kartą šiandien susileisiu, tai irgi nieko labai daug nepakenks.... dar įtariu gal ji nori iki rytojaus pasitikslinti dėl to AFS, nes jei tik kas ne taip ji visados pasidomi nuo - iki, gal dėl to ir liepė iki rytojaus ryto palaukt...
Kai tik pradėjau leistis vaistus man pradėjo teplioti krauju, tai aš galvojau, kad jie kalti, iš krato lėkiau pas A ir kaip tik klausiau dėl nukraujavimo, jei kas nors ... Tai jis užtikrino, kad čia tik mažos profilaktinės dozės tiek aspirino tiek fraksiparino, ir nuo jų tikrai tikrai nenukraujaučiau. Kaip ir kitos mergaitės sakė, kad protrombinas ir kraujo krešumo laikas neparodo ar pakankamai kraujas suskystintas dėl AFS. Dėl to nei karto per visą nėštumą šių tyrimų nedarė. Aš tai siūlyčiau ramiai leistis vaistukus kasdien, kad ir ką tavo ginė sakytų.
QUOTE(Artemidė @ 2008 10 22, 14:08)
Vaistų dozuotė priklauso ne nuo nuokrypio nuo normų, o nuo svorio. Merginoms, kurios sveria ~50 kg ir mažiau (prieš nėštumą), man regis po 0.2 A. skirdavo. Keista, kodėl R. tau taip neužtikrinai pasakė, man tai jis labai užtikrinai buvo sakęs, gal tavo svoris labai mažas?
P.S. O mes auksinį stafilokoką pasigavom
aš svėriau 55 man liepė leistis 0,2 Clexane.
ar nejauti kur galėjot pasigauti tą stafilokoką? Mano tetai pūliniai baisiniai kylą, kad net pjauti reikia, tai padarė pasėlį irgi auksinis stafilokokas. Gydė dviem antibiotikais. Tai aš bijau ją pas save į svečius priimti ir patys bijom pas juos važiuoti, kad mažylė ar aš neužsikrėsčiau. Gal žinai kiek laiko po antibiotikų yra pavojus užsikrėsti, kaip juo užsikrečiama per orą ar sukontaktavus su pažeista vieta. Nieko apie tai nežinau už tai panikuoju ir bijau susitikti. O teta tokia man artima, taip norim abi mano maže pasidžiaugti, bet negalim
.....
Lotta* užjaučiu išgyvenus tokį skausmą. Stiprybės tau
Gal tikrai buvo kaltas AFS, kaip ir merginos sakė, registratūroje pasiimk atsakymą, arba dar kartą nueik pas A kai jis dirbs ir paprašyk kad duotų išrašą, nors kortelės jis jau neturės, tai vis tiek reiks į registratūrą eiti.
Na taip, kartais jis būna toks, kad verkti norisi, bet paskui kai daugiau su juo pabendrauji,tai visai liuks daktariukas
Ir dar jei A sakė, kad reiks leistis vaistus, tai taip ir daryk, tikrai nerizikuok nesileisti. Ir man pradžioje sakė, kad gali nesileisti jei nenori ir bandyti, bet paskui kai jau širdelę pamatė, tai jau taip nebesakė, iš karto liepė tą pačią dieną pradėti leistis.