QUOTE(FedeSperanza @ 2008 10 22, 10:25)
na o aš nuėjau šiandien pas ginę, ir dar bijau per daug džiaugtis.
vos surado mano tą slapuką, pamatė širdutę jau plakančią bet pūslelė tokia ištempta labai, sakė neturėtų taip būti, bet gerai, kad vaisius jos viršuj, ne apačioj... daugiau ir neklausinėjau, nežinau nė ką galvot...
beje, ginė viską žinojo apie AFS gydymo schemą, tik paklausė kiek man rekomendavo fraxiparino, o šiandien tik padarė kraujo tyrimus įskaitant krešumą, ir rytoj skambinsiu sužinoti, ar jau pradėti leistis vaistus. iš esmės labai rimtai pažiūrėjo į visa tai, ir kaip supratau pastoviai seks krešumą dėl to AFS, tai tuo labai džiaugiuosi, kad gydytoja žino ką daro.
vos surado mano tą slapuką, pamatė širdutę jau plakančią bet pūslelė tokia ištempta labai, sakė neturėtų taip būti, bet gerai, kad vaisius jos viršuj, ne apačioj... daugiau ir neklausinėjau, nežinau nė ką galvot...
beje, ginė viską žinojo apie AFS gydymo schemą, tik paklausė kiek man rekomendavo fraxiparino, o šiandien tik padarė kraujo tyrimus įskaitant krešumą, ir rytoj skambinsiu sužinoti, ar jau pradėti leistis vaistus. iš esmės labai rimtai pažiūrėjo į visa tai, ir kaip supratau pastoviai seks krešumą dėl to AFS, tai tuo labai džiaugiuosi, kad gydytoja žino ką daro.
Sveikinu pamačius širdutės veiklą. O dėl vaistukų aš vtau rekomenduoju leistis ir nė negalvot, kad gali būt kitaip. Man A sakė, kad jei šis sindromas jau nustatytas, tai vaistukus leistis būtina ir jokie kito tyrimai nereikalingi nėštumo metu.
QUOTE(Lotta* @ 2008 10 22, 10:49)
tame ir esme, kad jis nieko man nedave i rankas, tik parase kazka i kortele..matau, kad vel teks minti kazkokius kelius, kad suzinoti atsakyma..tik nezinau, kaip
Lotta, užjaučiu dėl tavo nelaimių man išrašus dėl AFS davė, bet kai važiavau tirtis sprando raukšę, tai jokių atsakymų nedavė. Viskaą susakė žodžiu. Mano gydytoja irgi prašė nors kokio popierėlio, tai dabar kai važiuosiu eisiu į registratūrą prašyt, kad duotų atsišviest
QUOTE(Lotta* @ 2008 10 22, 12:19)
Ir dar merginos..kaip supratau, tai aspirinas ar tas paprastas ar Trombo Ass daro toki pat poveiki? tik skrandziui sunkiau?
Man atrodo, kad yra paprastas aspirinas kuris muša temperatūrą ir kitas, kuris skiedžia kraują. Aš kažkada per klaidą nupirkau močiutei paprasto aspirino, tai mama kitą dieną ėjo pirk specialiai skystinančio, nes tas netiko
QUOTE(Rola @ 2008 10 22, 13:15)
Radau pas spalinukes: 11val mums gime berniukas 3.530kg 51cm Visu seimos nariu savijauta gera. Karvute
NUOŠIRDŽIAUSI SVEIKINIMAI KARVUTEI IR JOS SŪNELIUI [/COLOR]
O mums irgi šiandien darė echoskopiją. Vaikutis sveikas, gražutis. Tik lyties nematė. Dar sakė, kad pilvelis didokas, tikiuos čia nieko blogo, nes gydytoja tik pasijuokė, kad turbūt gerai valgo