Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

QUOTE(FedeSperanza @ 2008 10 22, 13:02)
o sakykit, ar visos leidžiatės 0.3 fraxiparino, ar kitokios dozuotės irgi naudojat? nes man R taip labai neužtikrintai pasakė, vos išspaudžiau... mano rodikliai nėra labai smarkiai nukrypę, kardiolipinas pusantro karto aukščiau normos, ir aktyvuoto baltymo C rezistencijos tyr 111 o norma 120...

jaučiu kad varysiu vaistų pirktis  tuoj į Norfą....  doh.gif  doh.gif

Vaistų dozuotė priklauso ne nuo nuokrypio nuo normų, o nuo svorio. Merginoms, kurios sveria ~50 kg ir mažiau (prieš nėštumą), man regis po 0.2 A. skirdavo. Keista, kodėl R. tau taip neužtikrinai pasakė, man tai jis labai užtikrinai buvo sakęs, gal tavo svoris labai mažas?

P.S. O mes auksinį stafilokoką pasigavom doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Artemidė: 22 spalio 2008 - 13:10
FedeSperanza, sveikinu tave dar kartelį 4u.gif jei nemaišau, tai mano puslytė pradžioj irgi buvo truputį pailga unsure.gif bet dabar iš tos puslytės šaunus berniukas išaugo biggrin.gif

Dėl vaistų leidimosi, tai nežinau.... tavo ginė matyt daro kaip parašyta Fraxiparino anotacijoj: prieš skiriant vaistus, padaryti krešumo tyrimus, ir juos vartojant pastoviai daryt šį tyrimą... realiai nei vienai jo niekas nedarė smile.gif

Lotta*, tu greičiausiai ėjai be siuntimo, dėl to tau ir nedavė išrašo... nueik ir kopią pasidaryk. Bet iš tikro tai jokio skirtumo nėra... visos turim skirtingus AFS faktorius, skirtingai viršijačius normas, o gydymas visoms tas pats mirksiukas.gif

Atsakyti
as leidziuosi clexana po 0.2 . perku ,,norfos" vaistineje
Papildyta:
QUOTE(Artemidė @ 2008 10 22, 14:08)

P.S. O mes auksinį stafilokoką pasigavom  doh.gif

labai uzjauciu, o cia galejot is gimdymo namu parsinesti ar kur kitur uzsikresti?
Atsakyti
Radau pas spalinukes: 11val mums gime berniukas 3.530kg 51cm Visu seimos nariu savijauta gera. Karvute wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lotta* @ 2008 10 22, 12:51)

Zose123, tavo AZ perpildyta smile.gif

jau gryzau, truputi buvau islekus ir patvarkiau savo AZ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(FedeSperanza @ 2008 10 22, 13:07)
tai vat, kad tas R toks savimi nepasitikintis atrodė vizito metu, pusę jo prasklaidė savo sasiuvinuką, žiūrėdamas ką mano tyr rezultatai reiškia. o paskui kai paprašiau, kad surašytų gydymo schemą mano ginei, sakė ji pati žinos kaip daryt... dar gerai paprievartavus, išlemeno kad fraxipariną.... kokia dozuotė - 0.3....  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

o pas A užsirašyti man jau jokių šansų nebuvo, vizitai tik kitam mėnesiui, kai jau butų daugiau kaip 8 savaitės. o dar įskaitant, kad tyrimai daryti Santariškėse, ir jei perdarinės visą mėnesį, tai velniažin, kaip čia viskas būtų....  doh.gif

Atrodo,kad apie skirtingus gydytojus šnekam, su manim kaip tik labai pasitikintis savimi atrodė. Gal ne savo pacientėms bijo gydymą skirti,kai negalės sekti viso nėštumo metu g.gif
Atsakyti
Nuoširdžiausi sveikinimai Karvutei ir jos mažyliui user posted image
Atsakyti
SVEIKINIMAI KARVUTEI IR JOS SUNELIUI 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Vaistų dozuotė priklauso ne nuo nuokrypio nuo normų, o nuo svorio. Merginoms, kurios sveria ~50 kg ir mažiau (prieš nėštumą), man regis po 0.2  A. skirdavo. Keista, kodėl R. tau taip neužtikrinai pasakė, man tai jis labai užtikrinai buvo sakęs, gal tavo svoris labai mažas?

Vaje blink.gif kaip, kur kada? kokie požymiai ligos?
Aha, aš svėriau apie 50kg, man skyrė 20ml Clexane, bet jo tada niekur neradau, ir leidausi Fraxipariną o.3 ir nieko neatsitiko smile.gif o dar įskaitant, kad per nėštumą 20kg priaugau ( doh.gif ) tai visai gerai ta didesnė dozė rolleyes.gif
Atsakyti
Vaistų dozuotė priklauso ne nuo nuokrypio nuo normų, o nuo svorio. Merginoms, kurios sveria ~50 kg ir mažiau (prieš nėštumą), man regis po 0.2  A. skirdavo. Keista, kodėl R. tau taip neužtikrinai pasakė, man tai jis labai užtikrinai buvo sakęs, gal tavo svoris labai mažas?

o jetau, o tai dabar antibiotikai kleciukui priklauso, ar kaip? man mazytei savaite po grizimo is ligonines buvo kraujo uzkretimas del to stafilokoko, tevai jau fotografavo, galvojo kad paskutini karta, bet va gyva sveika biggrin.gif laikykites ir jus.

o mano svoris kaip tik greiciau didokas, ~70 kg, bet jis ir neklause, nezinau, gal akimis ismatavo....
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2008 10 22, 14:09)

Dėl vaistų leidimosi, tai nežinau.... tavo ginė matyt daro kaip parašyta Fraxiparino anotacijoj: prieš skiriant vaistus, padaryti krešumo tyrimus, ir juos vartojant pastoviai daryt šį tyrimą... realiai nei vienai jo niekas nedarė  smile.gif

manau kad kai daro bendra kraujo tyrima , tai ten matosi ir kresumo rodikliai, kitaip vadinami trombocitu skaiciai , ar as klystu? g.gif
Atsakyti
Sveikinimai Karvutei 4u.gif

QUOTE(Diija @ 2008 10 22, 13:28)
Vaje  blink.gif  kaip, kur kada? kokie požymiai ligos?
Aha, aš svėriau apie 50kg, man skyrė 20ml Clexane, bet jo tada niekur neradau, ir leidausi Fraxipariną o.3 ir nieko neatsitiko  smile.gif o dar įskaitant, kad per nėštumą 20kg priaugau ( doh.gif )  tai visai gerai ta didesnė dozė  rolleyes.gif

QUOTE(FedeSperanza @ 2008 10 22, 13:29)
o jetau, o tai dabar antibiotikai kleciukui priklauso, ar kaip? man mazytei savaite po grizimo is ligonines buvo kraujo uzkretimas del to stafilokoko, tevai jau fotografavo, galvojo kad paskutini karta, bet va gyva sveika  biggrin.gif laikykites ir jus.

o mano svoris kaip tik greiciau didokas, ~70 kg, bet jis ir neklause, nezinau, gal akimis ismatavo....

Kai pasigilinau, tai tą stafilokoką maždaug pusė vaikų turi, tik jei jis nedaro žalos, imunitetas stiprus, tai niekas jo ir neieško. Mes šiaip irgi visiškai sveiki, tik kakutis su gleivėmis buvo, todėl ir nuvežiau pasėlį padaryti. Jokių antibiotikų, gydymas tik gerosiomis bakterijomis.
Atsakyti