QUOTE(Liutukeee @ 2008 10 22, 13:20)
Jos gi registraturoj turi kopijavimo aparata
Tai gine nesijaucia uztikrinta,tiesiog bijo,nera susidurusi su AFS ir tiek.Uztat ir bijo del kraujo kresejimo.
O tavo kraujo kresejimo tyrimas turetu buti geras,nes nera priezasties buti negeram.Manau,kad ji tuo isitikins ir lieps leistis vaistukus.
Bet jei sakys,kad tavo kraujo kresejimo tyr.geras ir jokiu fraksiparinu nesileisk-tai parodys,kad ji nesuvokia kas tas AFS ir kokie tyrimai parodo ar reikia leidziamu vaistuku ar ne
O jei pradesi lweistis vaistukus-tai reikia kasdien.Negalima nutraukt.Nors yra gydytoju,kurie bando ismastyt,kad galima bet kada nutraukt,bet jie nelabai kompetetingi toje srityje(bet oi kiek daug tokiu sutikau)
Sekmes tau!
ačiū labai už patarimus, jūs nerealios, be jūsų būčiau prapuolus nuo pat pradžių!
aš kaip supratau jei būtų per lėtas krešėjimas, tada modifikuotų kažką vaistų schemoj, bet jaučiu ginė dar su visu VGN šiandien pasitars ir nutars
gerai kad pasakei apie fraxipariną, kad negalima nutraukt, žiūrėsiu ką sakys rytoj man.
o sakykit, ar visos leidžiatės 0.3 fraxiparino, ar kitokios dozuotės irgi naudojat? nes man R taip labai neužtikrintai pasakė, vos išspaudžiau... mano rodikliai nėra labai smarkiai nukrypę, kardiolipinas pusantro karto aukščiau normos, ir aktyvuoto baltymo C rezistencijos tyr 111 o norma 120...
jaučiu kad varysiu vaistų pirktis tuoj į Norfą....
Papildyta:
QUOTE(Artemidė @ 2008 10 22, 13:58)
ne veltui gi seka net konkrečią dienelę kada širdelės pradės plakti, kad tik nepavėlavus su fraksiparinu, aš irgi nerizikuočiau. Jei yra paskirtas gydymas, vadinasi reikia leistis. Aš jokių krešumų iš viso nesidariau viso nėštumo laiku. Aišku tai nereiškia,kad pas visas jis būtų geras, bet tokiu atveju, manau reikėtų ieškoti kitos išeities, o ne tiesiog neleisti vaistų. Ir tikrai, jei A. yra tos srities specelialistas (kad ir kokia jis nemaloni asmenybė bebūtų) ir skiria viastų leidimą nuo pirmos dienos, kai tik atsiranda širdies veikla, tai kaip visokios ten ginės dar gali pradėti improvizuoti ir kurti savo taisykles. Matote, jinai bijo, todėl dar reikia laukti kol bus tyrimo atsakymai. O jinai nebijo,kas bus, jei pavėluota bus su vaistais?
Papildyta:
Žinok aš irgi sutikau, net labai gerai žinomų ginių, kurie pezėjo nesąmones visiškas apie šį sindromą. Todėl pasitkiu tik A. ir R.
tai vat, kad tas R toks savimi nepasitikintis atrodė vizito metu, pusę jo prasklaidė savo sasiuvinuką, žiūrėdamas ką mano tyr rezultatai reiškia. o paskui kai paprašiau, kad surašytų gydymo schemą mano ginei, sakė ji pati žinos kaip daryt... dar gerai paprievartavus, išlemeno kad fraxipariną.... kokia dozuotė - 0.3....
o pas A užsirašyti man jau jokių šansų nebuvo, vizitai tik kitam mėnesiui, kai jau butų daugiau kaip 8 savaitės. o dar įskaitant, kad tyrimai daryti Santariškėse, ir jei perdarinės visą mėnesį, tai velniažin, kaip čia viskas būtų....