QUOTE(zose123 @ 2008 10 21, 10:57)
nu su vatuke tam kad uzdengti ten kad isskyru nepatektu
o tu i grybo gatve su lapeliu nesei tyrimus ar be. ar jis butinai turi buti rytinis?
gal ir man reikia privaciai nesti, kaip as nesusiprotejau?
o tu i grybo gatve su lapeliu nesei tyrimus ar be. ar jis butinai turi buti rytinis?
gal ir man reikia privaciai nesti, kaip as nesusiprotejau?
Nu apie vatukę tai pirmą kartą tokį būdą girdžiu. O bent jau Grybo g. tai aišku kad nereikia jokių lapelių. Šlapimas nebūtinai rytinis gali būti, aš kartais iš darbo važiuodavau ir pačiame Grybe atlikdavau visus tuos reikalus, ten duoda indelį, nueini į higienos kambarį ir atlieki visą procedūrą.
QUOTE(Karvute @ 2008 10 21, 11:20)
kad ne, pasisoji i bonkute, apsiprausti reikia ir bonkute ne butinai steriali. sterilia tik paseliui reikalinga, nebent kitos nera. kaip ir caro riuriko laikasi, viskas tas pats
kodel privaciai? gali ir poliklinikoje mokamai ir geromedoje, tikrai pigiau nei Grybe. tai tu poliklinikoje nesilankai, nes ten tikrai nemokamai. dar syki turiu pagirti valstybines poliklinikas... nors su sysalu problemu nebuvo...
kodel privaciai? gali ir poliklinikoje mokamai ir geromedoje, tikrai pigiau nei Grybe. tai tu poliklinikoje nesilankai, nes ten tikrai nemokamai. dar syki turiu pagirti valstybines poliklinikas... nors su sysalu problemu nebuvo...
Bent jau Grybo g. ir Vilniaus sveikatos namuose (čia mano poliklinika) tai nepriima visokiose neaiškiose bonkutėse, turi būti būtinai sterilus indelis.