Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

QUOTE(zose123 @ 2008 10 21, 10:57)
nu su vatuke tam kad uzdengti ten kad isskyru nepatektu
o tu i grybo gatve su lapeliu nesei tyrimus ar be. ar jis butinai turi buti rytinis?
gal ir man reikia privaciai nesti, kaip as nesusiprotejau? doh.gif

Nu apie vatukę tai pirmą kartą tokį būdą girdžiu. O bent jau Grybo g. tai aišku kad nereikia jokių lapelių. Šlapimas nebūtinai rytinis gali būti, aš kartais iš darbo važiuodavau ir pačiame Grybe atlikdavau visus tuos reikalus, ten duoda indelį, nueini į higienos kambarį ir atlieki visą procedūrą.

QUOTE(Karvute @ 2008 10 21, 11:20)
kad ne, pasisoji i bonkute, apsiprausti reikia ir bonkute ne butinai steriali. sterilia tik paseliui reikalinga, nebent kitos nera. g.gif kaip ir caro riuriko laikasi, viskas tas pats
blink.gif kodel privaciai? gali ir poliklinikoje mokamai ir geromedoje, tikrai pigiau nei Grybe. tai tu poliklinikoje nesilankai, nes ten tikrai nemokamai. dar syki turiu pagirti valstybines poliklinikas... g.gif nors su sysalu problemu nebuvo...

Bent jau Grybo g. ir Vilniaus sveikatos namuose (čia mano poliklinika) tai nepriima visokiose neaiškiose bonkutėse, turi būti būtinai sterilus indelis.
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2008 10 21, 12:40)
del polikliniku zinau, kad su tyrimais problemu jokiu nebuna, jei gyd neskiria , tai nueini , sumoki ir viskas padaryta, o as dabar lankausi klinikose, cia kita tvarka, manau kad be gyd lapelio nieks tyrimu nepriimtu

o tu cia Kauno klinikose? neas Vilniaus kiek supratau kaip visur - jei moki, tai ir daro be jokiu lapeliu.

bet iš tikro tai nesąmonė kažkokia - nėščiąjai šiaip kas mėnesį anskčiau priklausydavo, dabar gal kas antrą tas tyrimas, kas čia per nesąmonė, nueit ir gaut tą lapelį. galų gale - eini pas šeimos, sakai man šoną skauda, ir daro skubų šlapimo iš karto, be jokių kalbų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FedeSperanza: 21 spalio 2008 - 12:59
QUOTE(zose123 @ 2008 10 21, 10:49)
kaip tavo ABA sveikata?

Sveikutes! Nu as ir toliau kankinuos sad.gif Praeita visa sav ir vel gulejau ligoninej.. Vel skausmai pilvo buvo.. o dar persalus buvau, tai antibiotikus gert privalomai turejau... O dabar jau namie, bet ir vel grieztas gulimas rezimas, tai prie kompo negaliu sedet.. del to mazai ir rasau (tikriausiai ir ateity mazai rasysiu...) ir skaitau tik akim permesdama...
Zodziu, tikiu, kad viskas bus gerai, bet turiu gyvent kaip kiausinis...
Sekmiuko visoms! 4u.gif Saugokit savo mazylius pilvukuose smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aba: 21 spalio 2008 - 13:42
QUOTE(FedeSperanza @ 2008 10 20, 21:54)
aš va pas reumatologę ėjau, galvojau ką padoresnio pakomentuos,, bet ji iš savo pusės ptvirtino, kad AFS, yra, patikrino dėl kitų susijusių susirgimų, o nėštumo metu sakė, ginekologai turi savo schemas ir reikai jų laikytis. o ji daugiau negalinti pakomentuot... tai va sad.gif

Pas kokia buvai?Santariskese?

QUOTE(Artemidė @ 2008 10 20, 23:19)

O tu nenori Trakuose? Ten priežiūra labai gera, tokios niekur kitur Vilniuje nerasi, na nebent BAK'e, bet kam pinigus mėtyti.

Na,kad nelabai ten noriu.Jei butume vieni-tai taip.Bet dabar nezinia kada tas gimdymas prasides,reiks derint kur sunu palikt.Zodziu,Vilniuj butu lengviau.

O priedo turiu nuojauta,kad kai man reiks gimdyt-tai R.dirbs BAK-e ir pas mane tikrai nevaziuos.MB net nesigincijo,nes mano nuojautos 100%pasitvirtina smile.gif

QUOTE(zose123 @ 2008 10 21, 11:57)
ar jis butinai turi buti rytinis?
gal ir man reikia privaciai nesti, kaip as nesusiprotejau? doh.gif

Man visos gines sakydavo,kad butinai rytinis,ir dar reikia,kad sisiojant pakliutu skirtingos slapimo ciurksles(jei sisioji tiesiai i indeli-tai pakisi kokius3sykius),na zodziu,kad nebutu vien pirmi lasai ar paskutiniai smile.gif

Bet tai jei eini neprivaciai-tai vistiek visur privalo kiekviena menesi daryt slapimo tyrima.Kas cia per nesamones? g.gif Privalo.Reiks uzklaust gruodinukiu ar nors vienai nedaro kiekviena menesi.O privaciai tai tuo labiau.
QUOTE(zose123 @ 2008 10 21, 12:40)
o as dabar lankausi klinikose, cia kita tvarka, manau kad be gyd lapelio nieks tyrimu nepriimtu

Na,bet kodel neima,kodel nedaro g.gif
Papildyta:
QUOTE(Aba @ 2008 10 21, 14:41)
Sveikutes! Nu as ir toliau kankinuos sad.gif Praeita visa sav ir vel gulejau ligoninej.. Vel skausmai pilvo buvo.. o dar persalus buvau, tai antibiotikus gert privalomai turejau... O dabar jau namie, bet ir vel grieztas gulimas rezimas, tai prie kompo negaliu sedet.. del to mazai ir rasau (tikriausiai ir ateity mazai rasysiu...) ir skaitau tik akim permesdama...
Sekmiuko visoms!  4u.gif Saugokit savo mazylius pilvukuose smile.gif

Laikykis! 4u.gif Saugok save ir maziuka! 4u.gif

O kokio pobudzio tie skausmai?O ka gydytojai sako?Gal pvz.kaklelis sutrumpejes,suminkstejes?Ar gimda spazmuoja?Ar cia jau kaip saremiai prasideda?Man paciai vis skauda pilva,bet net nezinau kodel blush2.gif ,kazkada liepe gult i ligonine,bet kadangi MB nebuvo,o as neturejau kur palikt vaiko-tai ir neguliau,tiesiog namuose stengiausi pagulet,tada praejo,bet paskui ir vel uzeidavo,kaklelis nebuvo sutrumpejes,tik gimda spazmuota-tai vis galvoju ka butu ligoninej skyre g.gif

O ka tau ligoninej skiria?Gal kokias lasalines,magni?

Sekmes! 4u.gif
Atsakyti
siaip poliklinikoj prie duru yra saraselis kiek kokie tyrimai kainuoja, o klinikose neklausiau, ten isvis dziaugiesi kad kabinete ka nors randi, nes dazniausiai jis buna tuscias. rieks kada uzklausti,
o as visada siusioju vidurini slapima, tipo jis buna maziausiai uzterstas.

o del to, kad padarytu tyrimus as irgi uz, kad pameluoti, kad ka nors skauda, nes kitaip sunku ka nors dasimusti, bet man atrode , kad ir taip rimta priezastis daryti ta tyrima. kita karta zinosiu

ir beveik visos jus vilnietes, gerai jums thumbup.gif

o tu ABA laikykis, man pilvelio apacioje budavo paskaudedavo, bet gydytojas sake ,kad gali buti kad nuo saaugu, kurios tempiasi, nes pas mane pries nestuma jas buvo rade, o tu gulek ir lepink save, nors mums visoms ta lengva pasakyti, bet.... kaip nors visos mes istempsim console.gif
Papildyta:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zose123: 21 spalio 2008 - 14:56
QUOTE(zose123 @ 2008 10 21, 15:51)

o tu ABA laikykis, man pilvelio apacioje budavo paskaudedavo, bet gydytojas sake ,kad gali buti kad nuo saaugu, kurios tempiasi, nes pas mane pries nestuma jas buvo rade, o tu gulek ir lepink save, nors mums visoms ta lengva pasakyti, bet.... kaip nors visos mes istempsim console.gif
Papildyta:

Tai gal man irgi nuo saaugu,nes kai po pirmo nesivystancio gal pusmeti skaudejo pilva-net pas onkologe buvau,yai ji irgi sake,kad yra saaugu.
Atsakyti
Sveikutes,
Aš iš vis neturiu kada užsukti, nes vis dar iš savo ligų neišsikapstau doh.gif , o dar mažylė pradėjo blogai valgyti, vis verkia kai tik reik valgyt, verkdama privalgo atpila, paskui vėl valgo. Nežinau jau trečia diena taip, tikiuosi greit praeis tas kažkas.
Karvute džiaugsmingo susitikimo su mažyliu wub.gif
QUOTE(Aba @ 2008 10 21, 14:41)
Sekmiuko visoms!  4u.gif Saugokit savo mazylius pilvukuose smile.gif

Laikykis sveikatėlės tau ir tavo pilvinukui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2008 10 21, 13:55)

Na,kad nelabai ten noriu.Jei butume vieni-tai taip.Bet dabar nezinia kada tas gimdymas prasides,reiks derint kur sunu palikt.Zodziu,Vilniuj butu lengviau.

O priedo turiu nuojauta,kad kai man reiks gimdyt-tai R.dirbs BAK-e ir pas mane tikrai nevaziuos.MB net nesigincijo,nes mano nuojautos 100%pasitvirtina  smile.gif 

Tai kad jis BAK'e labai retai piiminėja gimdymus, jo gi net ten dirbančių gydytojų sąraše nėra, jei kelis kartus per metus ten priima gimdymus, tai beveik nėra šansų,kad sutaptų. O šiaip kaip supratau jis BAK'e valandų darbo neturi, tik gimdymus gali priimti, bet ir tai labai retai.
Atsakyti
QUOTE(Artemidė @ 2008 10 21, 17:04)
Tai kad jis BAK'e labai retai piiminėja gimdymus, jo gi net ten dirbančių gydytojų sąraše nėra, jei kelis kartus per metus ten priima gimdymus, tai beveik nėra šansų,kad sutaptų. O šiaip kaip supratau jis BAK'e valandų darbo neturi, tik gimdymus gali priimti, bet ir tai labai retai.

bet jo vizitinėj keturios darbovietės... doh.gif na, sakykim savo klinikoj ir grybo gimdymų nepriima, bet vis tiek sudaro užsiėmusio labai žmogaus įspūdį. aš tik vieną atsiliepimą gyvai girdėjau, kai iš karto po gimdymo Trakuose, plius dar su nelabia pageidaujamais skatinamaisiais išlėkė paknopstom į BAK... na , bet čia tik vienas atvejis, negali spręst.
Atsakyti
QUOTE(FedeSperanza @ 2008 10 21, 16:20)
bet jo vizitinėj keturios darbovietės...  doh.gif na, sakykim savo klinikoj ir grybo gimdymų nepriima, bet vis tiek sudaro užsiėmusio labai žmogaus įspūdį. aš tik vieną atsiliepimą gyvai girdėjau, kai iš karto po gimdymo Trakuose, plius dar su nelabia pageidaujamais skatinamaisiais išlėkė paknopstom į BAK... na , bet čia tik vienas atvejis, negali spręst.

O man tai susidarė vaizdas,kad jis iš viso BAK'e nedirba, net ir BAK'o internetiniame puslapyje jis neįtrauktas, manau,kad jis ten tik gimdymus priima,kai kas nors iš anksto su juo susitaria. Namuose tai jis nukeldavo man vizitus, jei būdavo gimdymai, tik va įdomu,kaip su Grybu suderina? g.gif Bet kad vii gydytojai bent dvejose vietose dirba, tai su bet kuriuo manau rizika būtų. Man tai pasisekė,kad per mano gimdymą buvo jo atostogos, tai žinojau,kad bent jau nedirbs niekur kitur.
Atsakyti
QUOTE(Artemidė @ 2008 10 21, 17:04)

Net nezinojau,kazkokiame forume skaiciau,kad jis BAK-e tikrai dirba,tai gal anksciau dirbdavo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2008 10 21, 18:24)
Net nezinojau,kazkokiame forume skaiciau,kad jis BAK-e tikrai dirba,tai gal anksciau dirbdavo  g.gif

Tai jis man irgi davė vizitkę, kurioje nurodyta kad ir BAK'e dirba, bet kažkodėl,kai reikėjo man išrašyti nedarbingumą ir vėliau dekretines, tai sakė,kad tik iš Grybo g. gali tai padaryti. Tai vadinasi BAK'e valandų neturi, o gimdymus tai žinau kad ten priima, pats sakė.
Atsakyti