Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

QUOTE(Karvute @ 2008 10 20, 20:14)
man sake iki pirmadienio laikys, ziuresime, kaip savijauta, nes ana akrta jau sestadieni norejau namo, o sekmadieni labiausiai, nes ten liudnoka buvo. o pirmadieni, kol vyras is darbo parvaziavo, tai net verkt pradejau, ens nuo ryto susiruosiau, vaikas verke, as verkiu, karoche, kol isvaziavau - nervas man buvo ir tiek. blush2.gif o dabar aisku pagal savijauta.
man liepe 1 doze nusipirkti ir ryt 9 vakaro susileisti, paskui 1 doze jie man suleis ligonineje. viskas tipo daugiau nereikia.
dar sake, kad vedejas turi ligone su tokia pat diagnoze, katra is musu pas Raz... einat? mirksiukas.gif tai ji patenkinta, kad kolegiskai dirbs.
man liudnumas kaip durnumas uzejes.
vis svarstau ar leisti vaika i darza, ar prasyti anytos, kad atostogu paimtu g.gif
niekas nenori atostogu imti, vaikas namuose po ligos jau "dusta" taip nori darze palakstyti, prasosi. verysad.gif bet kai prades ligas nesti, tai man rankos nusileidzia doh.gif

Tai gtau mat kitaip,tu gi nesileidi vaistu.

Tai neisduosi pas kokia gine CP darysies? blush2.gif Klausiau,bet neatsakei ax.gif .Nes as pati ieskau pas ka gimdyt,sakau taviske jau bus pasikauscius AFS srityje-tai butu gerai pas tokia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2008 10 20, 18:21)
Aciu visoms uz patarimus del tinimo ir spaudimo.Gaila,kad ginekologai lieka abejingi tokiems sutrikimams  verysad.gif .Nezinau kaip juos priverst kazka daryt  blush2.gif

Karvute,oi kiek mazai tau liko  wub.gif Labai lauksim ziniu is taves. 4u.gif
Papildyta:

Prasom pasidalint tais pozymiais ir i ka reikia atkreipt demesi tuos 6men.,nes mums tai tikrai joks gydytojas nepapasakos.Man jau ir taip negera kai visi mano,kad as perdetai rupinuosiu nestumu ir be reikalo leidziuosi fraksiparina,nesupranta kodel vis nenutraukiu .Nemanau,kad ligoninej po gimdymo kasnors patars ji leistis  doh.gif .Ir isvis depresuoju,nezinau su kuo tartis gimdyt,nes nei vienas gydytojas nieko nezino apie AFS  verysad.gif

na tai tarkis toj ligoninej, kur kelios jau gimde is musiskiu ar gimdys, ir net jei ne pas ta pacia, tai juk tarpusavy gales pasikonsultuoti.

man irgi kartais atrodo, kad as cia pati issigalvoju viska ir perdetai rupinuosi, kad man tu vaistu reikia, idomu, kaip mano ginė sureaguos... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(FedeSperanza @ 2008 10 20, 21:34)
na tai tarkis toj ligoninej, kur kelios jau gimde is musiskiu ar gimdys, ir net jei ne pas ta pacia, tai juk tarpusavy gales pasikonsultuoti.

man irgi kartais atrodo, kad as cia pati issigalvoju viska ir perdetai rupinuosi, kad man tu vaistu reikia, idomu, kaip mano ginė sureaguos...  doh.gif

Tai,kad cia visos kaunietes,jos KMUK gimde.
Artemide Trakuose pas R.
Dar Spicy berods Antakalny g.gif

O daugiau g.gif lyg ir nebuvo,kazkuri Klaipedoj.

Neperdetai tu rupiniesi. mirksiukas.gif Man mano ginius nesako,kad tureciau nutraukt fraksiparina ar kazka panasaus,bet kai nueinu kokiai 3lygio konsultacijai-vat tada visokiu ciudu isgirstu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2008 10 20, 21:41)
Artemide Trakuose pas R.
Dar Spicy berods Antakalny  g.gif

O daugiau  g.gif lyg ir nebuvo,kazkuri Klaipedoj.
Neperdetai tu rupiniesi. mirksiukas.gif Man mano ginius nesako,kad tureciau nutraukt fraksiparina ar kazka panasaus,bet kai nueinu kokiai 3lygio konsultacijai-vat tada visokiu ciudu isgirstu  blink.gif

tai vat jau VGNe atrodo prasideda AFSiu era smile.gif as tai tikrai ten gimdysiu, tik man vėliau nei tau, jei tik viskas gerai, tfu tfu tfu.
mano ginė irgi ten iš vyresnybės, tai manau pasidomės ir kitom pakonsultuos.

aš va pas reumatologę ėjau, galvojau ką padoresnio pakomentuos,, bet ji iš savo pusės ptvirtino, kad AFS, yra, patikrino dėl kitų susijusių susirgimų, o nėštumo metu sakė, ginekologai turi savo schemas ir reikai jų laikytis. o ji daugiau negalinti pakomentuot... tai va sad.gif
Atsakyti
QUOTE(FedeSperanza @ 2008 10 20, 21:54)
tai vat jau VGNe atrodo prasideda AFSiu era smile.gif as tai tikrai ten gimdysiu, tik man vėliau nei tau, jei tik viskas gerai, tfu tfu tfu.
mano ginė irgi ten iš vyresnybės, tai manau pasidomės ir kitom pakonsultuos.

aš va pas reumatologę ėjau, galvojau ką padoresnio pakomentuos,, bet ji iš savo pusės ptvirtino, kad AFS, yra, patikrino dėl kitų susijusių susirgimų, o nėštumo metu sakė, ginekologai turi savo schemas ir reikai jų laikytis. o ji daugiau negalinti pakomentuot... tai va sad.gif

as itariu, kad jau prasideda visur tas dalykas, ir konferencijoje vienas kita pranesymasir tobul kursuose duos viena kita schema, tiap kad bus mums ir daktaru, kai laikas ateis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2008 10 20, 22:02)
as itariu, kad jau prasideda visur tas dalykas, ir konferencijoje vienas kita pranesymasir tobul kursuose duos viena kita schema, tiap kad bus mums ir daktaru, kai laikas ateis thumbup.gif

KARVUTE 4u.gif matau greitai susitiksi su savo vaikučiu wub.gif nuostabių akimirkų wub.gif 4u.gif O AFS mergaičių palaikymo komanda group.gif su nekantrumu lauks naujienų 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2008 10 20, 16:19)
man slapimas darytas tik  nestumo pradzioje ir pries kelis menesius

blink.gif Nu aš tada apakus blink.gif Man R. liepdavo kiekvienam vizutui turėti po naują tyrimą, pabaigoje net kas savaitę dariausi. Būtinai išsitirk,čia gi vienas svarbiausių tyrimų, nu aš tikrai šokiruota dėl tokio tave prižiūrinčio gydytojo aplaidumo doh.gif

QUOTE(Liutukeee @ 2008 10 20, 20:41)
Artemide Trakuose pas R.
Dar Spicy berods Antakalny  g.gif

O daugiau  g.gif lyg ir nebuvo,kazkuri Klaipedoj.
Neperdetai tu rupiniesi. mirksiukas.gif Man mano ginius nesako,kad tureciau nutraukt fraksiparina ar kazka panasaus,bet kai nueinu kokiai 3lygio konsultacijai-vat tada visokiu ciudu isgirstu  blink.gif

O tu nenori Trakuose? Ten priežiūra labai gera, tokios niekur kitur Vilniuje nerasi, na nebent BAK'e, bet kam pinigus mėtyti.
Atsakyti
QUOTE(Artemidė @ 2008 10 20, 23:19)
blink.gif  Nu aš tada apakus  blink.gif  Man R. liepdavo kiekvienam vizutui turėti po naują tyrimą, pabaigoje net kas savaitę dariausi. Būtinai išsitirk,čia gi vienas svarbiausių tyrimų, nu aš tikrai šokiruota dėl tokio tave prižiūrinčio gydytojo aplaidumo  doh.gif

o cia tas slapimo tyrimas , kur reikia ypatingai atsargiai paimti, su vatuke ir t.t.? blush2.gif

kaip tavo ABA sveikata?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zose123: 21 spalio 2008 - 09:50
QUOTE(zose123 @ 2008 10 21, 09:49)
o cia tas slapimo tyrimas , kur reikia ypatingai atsargiai paimti, su vatuke ir t.t.? blush2.gif

Paprastas šlapimo tyrimas, bet jį visada reikia paimti tik gerai apsiplovus į sterilų indelį, tik apie vatukę tai pirmą kartą girdžiu, kas čia per čiūdas? Grybo g. tiesiog pasakydavau, kad noriu priduoti šlapimo tyrimą ir viskas, jie patys ten žino ko ieškoti. O R. tai nors toks nors ir atsipūtęs atrodo, bet vat dėl šlapimo tyrimų,tai jo nuomone, juokauti negalima, sakau gi - pabaigoje kas savaitę darydavau, nes pabaigoje jau labai padidėja tikimybė,kad inkstai sustreikuos ir tas baltymas ims rastis. O tavo jau toks nėštumas ir tu nesidarai tyrimų - tai taip tikrai negalima, čia ne juokai.
Atsakyti
QUOTE(Artemidė @ 2008 10 21, 11:18)
Paprastas šlapimo tyrimas, bet jį visada reikia paimti tik gerai apsiplovus į sterilų indelį, tik apie vatukę tai pirmą kartą girdžiu, kas čia per čiūdas? Grybo g. tiesiog pasakydavau, kad noriu priduoti šlapimo tyrimą ir viskas, jie patys ten žino ko ieškoti. O R. tai nors toks nors ir atsipūtęs atrodo, bet vat dėl šlapimo tyrimų,tai jo nuomone, juokauti negalima, sakau gi - pabaigoje kas savaitę darydavau, nes pabaigoje jau labai padidėja tikimybė,kad inkstai sustreikuos ir tas baltymas ims rastis. O tavo jau toks nėštumas ir tu nesidarai tyrimų - tai taip tikrai negalima, čia ne juokai.

nu su vatuke tam kad uzdengti ten kad isskyru nepatektu
o tu i grybo gatve su lapeliu nesei tyrimus ar be. ar jis butinai turi buti rytinis?
gal ir man reikia privaciai nesti, kaip as nesusiprotejau? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zose123: 21 spalio 2008 - 11:03
QUOTE(sauda @ 2008 10 20, 22:24)
KARVUTE  4u.gif matau greitai susitiksi su savo vaikučiu  wub.gif nuostabių  akimirkų  :: O AFS mergaičių palaikymo komanda  group.gif  su nekantrumu lauks naujienų  :

dekui blush2.gif spaliukese pajeskokite info rytoj, busiu pranesusi...

QUOTE(zose123 @ 2008 10 21, 10:49)
o cia tas slapimo tyrimas , kur reikia ypatingai atsargiai paimti, su vatuke ir t.t.? :

kad ne, pasisoji i bonkute, apsiprausti reikia ir bonkute ne butinai steriali. sterilia tik paseliui reikalinga, nebent kitos nera. g.gif kaip ir caro riuriko laikasi, viskas tas pats

QUOTE(zose123 @ 2008 10 21, 11:57)
nu su vatuke tam kad uzdengti ten kad isskyru nepatektu
o tu i grybo gatve su lapeliu nesei tyrimus ar be. ar jis butinai turi buti rytinis?
gal ir man reikia privaciai nesti, kaip as nesusiprotejau? doh.gif

blink.gif kodel privaciai? gali ir poliklinikoje mokamai ir geromedoje, tikrai pigiau nei Grybe. tai tu poliklinikoje nesilankai, nes ten tikrai nemokamai. dar syki turiu pagirti valstybines poliklinikas... g.gif nors su sysalu problemu nebuvo...
Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2008 10 21, 12:20)
dekui  blush2.gif spaliukese pajeskokite info rytoj, busiu pranesusi...
kad ne, pasisoji i bonkute, apsiprausti reikia ir bonkute ne butinai steriali. sterilia tik paseliui reikalinga, nebent kitos nera. g.gif kaip ir caro riuriko laikasi, viskas tas pats
blink.gif kodel privaciai? gali ir poliklinikoje mokamai ir geromedoje, tikrai pigiau nei Grybe. tai tu poliklinikoje nesilankai, nes ten tikrai nemokamai. dar syki turiu pagirti valstybines poliklinikas... g.gif nors su sysalu problemu nebuvo...

del polikliniku zinau, kad su tyrimais problemu jokiu nebuna, jei gyd neskiria , tai nueini , sumoki ir viskas padaryta, o as dabar lankausi klinikose, cia kita tvarka, manau kad be gyd lapelio nieks tyrimu nepriimtu
Atsakyti