QUOTE(Karvute @ 2008 10 20, 20:14)
man sake iki pirmadienio laikys, ziuresime, kaip savijauta, nes ana akrta jau sestadieni norejau namo, o sekmadieni labiausiai, nes ten liudnoka buvo. o pirmadieni, kol vyras is darbo parvaziavo, tai net verkt pradejau, ens nuo ryto susiruosiau, vaikas verke, as verkiu, karoche, kol isvaziavau - nervas man buvo ir tiek. o dabar aisku pagal savijauta.
man liepe 1 doze nusipirkti ir ryt 9 vakaro susileisti, paskui 1 doze jie man suleis ligonineje. viskas tipo daugiau nereikia.
dar sake, kad vedejas turi ligone su tokia pat diagnoze, katra is musu pas Raz... einat? tai ji patenkinta, kad kolegiskai dirbs.
man liudnumas kaip durnumas uzejes.
vis svarstau ar leisti vaika i darza, ar prasyti anytos, kad atostogu paimtu
niekas nenori atostogu imti, vaikas namuose po ligos jau "dusta" taip nori darze palakstyti, prasosi. bet kai prades ligas nesti, tai man rankos nusileidzia
man liepe 1 doze nusipirkti ir ryt 9 vakaro susileisti, paskui 1 doze jie man suleis ligonineje. viskas tipo daugiau nereikia.
dar sake, kad vedejas turi ligone su tokia pat diagnoze, katra is musu pas Raz... einat? tai ji patenkinta, kad kolegiskai dirbs.
man liudnumas kaip durnumas uzejes.
vis svarstau ar leisti vaika i darza, ar prasyti anytos, kad atostogu paimtu
niekas nenori atostogu imti, vaikas namuose po ligos jau "dusta" taip nori darze palakstyti, prasosi. bet kai prades ligas nesti, tai man rankos nusileidzia
Tai gtau mat kitaip,tu gi nesileidi vaistu.
Tai neisduosi pas kokia gine CP darysies? Klausiau,bet neatsakei .Nes as pati ieskau pas ka gimdyt,sakau taviske jau bus pasikauscius AFS srityje-tai butu gerai pas tokia