Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

Karvute, sekmės tau ir mažiukui 4u.gif Pagaliau ledai pajudės, ba jau senokai paskutinioji antifosfoli[idinukė pagimdė.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2008 10 20, 13:24)
nu idomu kaip pas ka tas spaudimas normalus, pas mane jis anskciau budavo, 110/60 ir zemesnis, o dabar 125/75, kartais buna ir daugiau, , tai gal dar norma, bet jau as seku, nes buna kad pakyla 129/81, o gydytojai laukia kol pasieks kritine norma ir tik tada darytu tyrimus, jie kazkaip nesistengia ligai uzbegti uz akiu, kad nereiktu gerti tu vaistu
o svarbiausiai, kad vienos ir kitos rankos rodmenys skiriasi. jei kaires rankos 115/65 tai kitos rankos 125/75, tai suprask kaip nori  g.gif

Tau dar tikrai nėra ko nerimauti, spaudimas normalus. Be to, tyrimus tau gi daro ir dėl preeklampsijos, tik tu tikriausiai nežinai to - kiekvieną kartą priduodant šlapimo tyrim, tiria ar nėra baltymo. Preeklampsijos požymiai ir yra trys: tinimas+ spaudimas+ baltymas šlapime. Taip, kad gali būti rami, tikrai gyd. pastebės iš karto,jei bus kas ne taip.
Atsakyti
QUOTE(Joliuke @ 2008 10 20, 16:43)
Labas

Laikysim kumštukus 4u.gif  O keik paprastai po cp laiko ligoninėj? beje, aš irgi trečiadienį pamatysiu savo maž-iuką, nes darys echo. Tikiuos, kad viskas gerai ax.gif

5 dienos po CP standartas, bet labai priklauso nuo situacijos, aš pvz jau būčiau ir po trijų dienų išleista, bet pasilikau nes pienas rastis pradėjo, tai dar vieną naktelę dėl to pasilikau, kad ramiau pačiai būtų.
Atsakyti
QUOTE(Artemidė @ 2008 10 20, 17:01)
Tau dar tikrai nėra ko nerimauti, spaudimas normalus. Be to, tyrimus tau gi daro ir dėl preeklampsijos, tik tu tikriausiai nežinai to - kiekvieną kartą priduodant šlapimo tyrim, tiria ar nėra baltymo. Preeklampsijos požymiai ir yra trys: tinimas+ spaudimas+ baltymas šlapime. Taip, kad gali būti rami, tikrai gyd. pastebės iš karto,jei bus kas ne taip.

man slapimas darytas tik nestumo pradzioje ir pries kelis menesius
Atsakyti
QUOTE(FedeSperanza @ 2008 10 20, 17:15)
5 dienos po CP standartas, bet labai priklauso nuo situacijos, aš pvz jau būčiau ir po trijų dienų išleista, bet pasilikau nes pienas rastis pradėjo, tai dar vieną naktelę dėl to pasilikau, kad ramiau pačiai būtų.

deja, ankščiau neišleidžia ir dėl AFS.... jie privalo suleisti visą 5 dienų vaistų kursą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2008 10 20, 17:22)
deja, ankščiau neišleidžia ir dėl AFS.... jie privalo suleisti visą 5 dienų vaistų kursą  4u.gif

aaa na taip tada, šį kartą ir man taip lengvai neprasprūs atrodo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FedeSperanza: 20 spalio 2008 - 16:27
deja, ankščiau neišleidžia ir dėl AFS.... jie privalo suleisti visą 5 dienų vaistų kursą  4u.gif

Manes nelaike ir Mintes ne, tik leipe pabaigti leistis namuose smile.gif tik kad ne tas galvoj buvo blush2.gif bet cia manau toks labiau apsidraudimas del galimybiu, o ne del realios gresmes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglynius @ 2008 10 20, 17:35)
Manes nelaike ir Mintes ne, tik leipe pabaigti leistis namuose  smile.gif  tik kad ne tas galvoj buvo  blush2.gif bet cia manau toks labiau apsidraudimas del galimybiu, o ne del realios gresmes  ax.gif

Nu va,matai - ne tas galvoj smile.gif o ligoninėj jei ir tau ne tas galvoj, tai sesutėm tikrai tas 4u.gif šiaip tikrai A labai daug pasakojo apie trombolijos tikimybę pagimdžius, ir kad save LABAI reikia stebėt net 6 mėn (ir požymius įvardijo, kuriuos pajutus maut tiesiai į ligoninę)... nejuokai tokie dalykai unsure.gif Geriau susileist vaistukus... O šiaip tu ir Minte ne su CP buvot smile.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz patarimus del tinimo ir spaudimo.Gaila,kad ginekologai lieka abejingi tokiems sutrikimams verysad.gif .Nezinau kaip juos priverst kazka daryt blush2.gif

Karvute,oi kiek mazai tau liko wub.gif Labai lauksim ziniu is taves. 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Diija @ 2008 10 20, 18:07)
Nu va,matai - ne tas galvoj  smile.gif  o ligoninėj jei ir tau ne tas galvoj, tai sesutėm tikrai tas  4u.gif  šiaip tikrai A labai daug pasakojo apie trombolijos tikimybę pagimdžius, ir kad save LABAI reikia stebėt net 6 mėn (ir požymius įvardijo, kuriuos pajutus maut tiesiai į ligoninę)... nejuokai tokie dalykai  unsure.gif Geriau susileist vaistukus... O šiaip tu ir Minte ne su CP buvot  smile.gif

Prasom pasidalint tais pozymiais ir i ka reikia atkreipt demesi tuos 6men.,nes mums tai tikrai joks gydytojas nepapasakos.Man jau ir taip negera kai visi mano,kad as perdetai rupinuosiu nestumu ir be reikalo leidziuosi fraksiparina,nesupranta kodel vis nenutraukiu .Nemanau,kad ligoninej po gimdymo kasnors patars ji leistis doh.gif .Ir isvis depresuoju,nezinau su kuo tartis gimdyt,nes nei vienas gydytojas nieko nezino apie AFS verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2008 10 20, 18:21)
Prasom pasidalint tais pozymiais ir i ka reikia atkreipt demesi tuos 6men.,nes mums tai tikrai joks gydytojas nepapasakos.Man jau ir taip negera kai visi mano,kad as perdetai rupinuosiu nestumu ir be reikalo leidziuosi fraksiparina,nesupranta kodel vis nenutraukiu .Nemanau,kad ligoninej po gimdymo kasnors patars ji leistis  doh.gif .Ir isvis depresuoju,nezinau su kuo tartis gimdyt,nes nei vienas gydytojas nieko nezino apie AFS  verysad.gif

Nu tu tik nesinervuok 4u.gif viską darai gerai ir tikrai neperdėtai rūpinies savimi 4u.gif Tu turėk 5 švirkštus Fraxiparino (ar Clexane) ir paprašyk sesučių, o galų gale pati sekančią dieną po gimdymo pardėk leistis juos mirksiukas.gif Po gimdymo mums irgi yra didelė tikimybė trombolijai... jei po gimdymo staiga pasidarys labai silpna, bus sunku kvėpuoti, pradėsi dusti (aišku įvertink ar nėra kitų priežasčių tam dusimui: pvz prieš tai krosą bėgai smile.gif ) tai iš kart lėk į artimiausią ligoninę ir sakyk kad turi AFS...
Atsakyti
Velnias, kažkaip keisti vaistus susileidau, turbut ne visai į paodį, o greičiau į odą, kažin nieko blogo? Aspirino irgi jau negeriu fear.gif
Atsakyti
QUOTE(FedeSperanza @ 2008 10 20, 17:15)

man sake iki pirmadienio laikys, ziuresime, kaip savijauta, nes ana akrta jau sestadieni norejau namo, o sekmadieni labiausiai, nes ten liudnoka buvo. o pirmadieni, kol vyras is darbo parvaziavo, tai net verkt pradejau, ens nuo ryto susiruosiau, vaikas verke, as verkiu, karoche, kol isvaziavau - nervas man buvo ir tiek. blush2.gif o dabar aisku pagal savijauta.

man liepe 1 doze nusipirkti ir ryt 9 vakaro susileisti, paskui 1 doze jie man suleis ligonineje. viskas tipo daugiau nereikia.
dar sake, kad vedejas turi ligone su tokia pat diagnoze, katra is musu pas Raz... einat? mirksiukas.gif tai ji patenkinta, kad kolegiskai dirbs.
man liudnumas kaip durnumas uzejes.
vis svarstau ar leisti vaika i darza, ar prasyti anytos, kad atostogu paimtu g.gif
niekas nenori atostogu imti, vaikas namuose po ligos jau "dusta" taip nori darze palakstyti, prasosi. verysad.gif bet kai prades ligas nesti, tai man rankos nusileidzia doh.gif
Atsakyti